CONTACT

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

- Social -

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.

La ”încălzire”, atleții clubului câmpinean au primit saci și mănuși, iar timp de 15 minute au strâns gunoaiele din incinta Căminului Petrol, acolo unde își desfășoară ei antrenamentele. Și au strâns câțiva saci buni, după cum se poate vedea și din imagini, un semn că ar fi nevoie de o implicare mai mare din partea tuturor.
Aici, în incinta Căminului Petrol din Bulevardul Nicolae Bălcescu își desfășoară activitatea nu mai puțin de șase instituții - CSS ”Constantin Istrati”, Clubul Copiilor, Clubul Sportiv Câmpina, Clubul Pensionarilor, Fundația Zamolxes, Atelierele-școală ale Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati”. Din păcate, oamenii parcă s-au obișnuit cu aceste gunoaie, în această mizerie care persistă la Căminul Petrol de ani buni, chiar de zeci de ani... 
Gestul sportivilor de la CSS ”Constantin Istrati” ar trebui să fie un semnal de alarmă, pe care cineva poate îl va înțelege...


27 Nov 2023 18:57 1785 vizualizari


Comentarii






  • 30.11.2023 16:26 diss Nu mai amestecați lucrurile! Lăsați copiii la școală sau sport iar curățenie să facă cei care sunt plătiți pentru asta.
  • 30.11.2023 16:22 diss O inițiativă lăudabilă dar copii vin la antrenamente nu la strâns gunoaie.Există alții, sunt plătiți, care trebuie să facă curat.Deci lăsați copiii la școală/ sport iar curat să facă cine trebuie.
  • 27.11.2023 20:08 Dumitrașcu David Ștefan Dacă vreți să numai fie așa multă mizerie, faceți ceva cu locul acela. Stau acolo de foarte mult timp și nu am văzut nicio schimbare buna.Puneti fraților câteva cosuri de gunoi, stâlpi de iluminat deoarece seara nu vezi nimic pe acolo, numai zic să refaceti drumul în toată zona nu doar pentru cei care merg la clubul Pensionarilor și Copiiilor cum ați făcut.Degeaba postati ca au strâns nu știu câți saci de gunoi când acolo locul este un dezastru,nu poate omul să mergea liniștit ca este groapă lângă groapă. Vă mai întrebat de ce noi tineretul vrem să plecam din acest oraș, uite din cauza asta, ca nu se face nimic bun pentru orașul ăsta.
1976 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1758 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4584 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1738 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV