Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

”Aș vrea dacă se poate să fie adusă în discuție situația pomilor. Sunt măcelăriți anual de un Dorel mânuitor de drujbă, care le retează fără milă coroana de la bază. Castani, tei, nuci nu scapă niciunul. Mulți se usucă. Cu tristețe am remarcat că vara în Câmpina nu mai miroase a tei” este mesajul transmis de cititorul nostru.
Ar fi multe de spus despre acest subiect și, din păcate, nu s-a făcut niciodată o dezbatere reală pe această temă cu specialiști, reprezentanți ai administrației, ai asociațiilor de proprietari, dar și oameni interesați de acest subiect.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.

2180 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 06.06.2023 08:05 Cine taie copaciii face foarte bine, mai ales cei care sunt sub liniile electrice.
  • Bogdan 06.06.2023 16:46 Las si eu aici un link catre un articol din Pressone (https://pressone.ro/arbori-in-beton-a-la-cluj/), in care se vorbeste despre modul gresit in care se amenajeaza parcurile din Cluj. In cazul in care nu vedeti legatura, in articol sunt mai multe interviuri cu arboristi si peisagisti care explica cum se fac taierile de intretinere ale copacilor, ce specii se planteaza si unde, sau alte astfel de lucruri de care nu se tine cont pe nicaieri. Oricum Alin mi-a lasat impresia, inca de pe vremea in care era primarul comunei Poiana, ca uraste copacii. Sau poate ma insel, nu-i uraste, dar habar nu are ce sa faca cu ei si lasa tot felul de ”drujbari alpinisti” (asa cum bine ii numeste unul dintre arboristii din articol) sa se ocupe de ei cum ii duce capul. Tare mi-ar placea sa se aplece mai mult asupra unor lucruri care chiar conteaza pentru orice oras, decat sa viseze la proiecte inutile...

Actualitate

397 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1314 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

484 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1392 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.