Un nou accident grav pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești. Șapte persoane au ajuns la spital

Social (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 18.50, traficul a fost reluat complet.
Intersecția DN1 cu drumul județean 720, care face legătura cu comuna Florești, este una dintre zonele în care se produc frecvent accidente rutiere grave, este un punct negru pe harta drumurilor publice din Prahova. Astăzi, 29 aprilie 2019, în jurul orei 17.10, aici a avut loc un nou accident de circulație. Au fost implicate trei autoturisme în care se aflau, în total, 12 persoane printre care doi copii și o femeie însărcinată.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un autoturism Audi a ieșit în DN1, de pe drumul lateral, fără să acorde prioritate și a lovit în plin un autoturism Opel, de culoare roșie, care circula regulamentar. În urma impactului, Opelul a ricoșat într-un alt Audi care se afla pe banda de preselecție pentru a vira la stânga, spre Florești. La locul accidentului au intervenit echipaje de la Poliție, de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova, două ambulanțe Smurd (una de la Câmpina și una de la Băicoi) și trei ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova (SAJ). Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, șapte persoane sunt transportate la spital, din fericire cu răni ușoare - cinci adulți și cei doi copii, care au suferit atac de panică.
Traficul se desfășoară cu dificultate în intersecția spre Florești și este blocat complet pe DN1, pe sensul de mers spre Ploiești, unde s-au format coloane pe câțiva kilometri.

16287 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitru 29.04.2019 20:41 Acolo trebuie sa se faca sens giratoriu. Ce o fi asa de greu... spatiu este destul.
  • Elena Gurau 30.04.2019 15:00 Trebuie făcut sens giratoriu !
  • Robert 01.05.2019 21:28 Baa... Sunteți nebuni cu sensul giratoriu??? Trecuie făcut pod dacă se face ceva? Una doua hai sa facem un giratoriu 😂😂. Eu nu cred ca mai exista alta tara cu atâtea sensuri giratorii pe drumurile principale
  • Chivu ionut 09.05.2019 22:59 Ar trebui făcut un pod cum este cel din Câmpina,dar cine sa îl facă, ar trebui sa mai moara încă câteva persoane ca să se poată face ceva. Cum s-a întâmplat cu acele separatoare de sens, a trebuit sa moara acei copii și părinți lor, altfel nu se făceau separatoare.

Social

1815 vizualizari
18 iul. 2019 11:16

Locurile de agrement din Câmpina de altădată. Satul de vacanță... din care nu a mai rămas nimic

Tabăra Voila sau satul de vacanță, cum i se mai spunea, era un loc superb unde nu doar că veneau copii din toată țara, dar aici se organizau diverse activități și pentru copiii din Câmpina. Poate că unii dintre dumneavoastră vă mai amintiți de ceea ce reprezenta odată satul de vacanță, de tot ceea ce era aici: spații de cazare (27 de cabane/căsuțe), sală de mese, birouri, terenuri de sport și nu în ultimul rând trenulețul cu care te puteai plimba prin aproape toată tabăra. Astăzi, nu mai există nimic. Au rămas doar porțile, dar a dispărut până și gardul.

2003 vizualizari
17 iul. 2019 21:44

15 focare de pestă porcină africană, confirmate în Prahova. Porcii domestici din patru sate, sacrificați pentru evitarea răspândirii virusului

1 comentarii

Virusul pestei porcine s-a extins în mai multe localități din județul Prahova după depistarea, pe 10 iulie 2019, a primului focar de boală în gospodăria unui locuitor din satul Poienarii Rali din comuna Poienarii Burchii. Pe 11 iulie au fost confirmate alte cinci focare - patru la porci domestici în Poienarii Burchii și Târgșorul Vechi și unul la porc mistreț depistat la Fondul de Vânătoare aparținând AVSP Codrii Vlăsiei. Între timp au apărut noi cazuri, astfel că, din 10 iulie și până în prezent, au fost confirmate în total 15 focare de boală.

Alte stiri recente

798 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.

1238 vizualizari
18 iul. 2019 21:46

Încep, în sfârșit, lucrările de reabilitare a aleilor de la Casa Tineretului din Câmpina

Casa Tineretului a finalizat noua procedură de achiziție publică pentru reabilitarea aleilor, licitația fiind câștigată de societatea Sisănelu Forexim SRL Ploiești, cu prețul de 207.361 lei fără TVA. Lucrarea urmează să înceapă în aceste zile. Am spus "noua procedură" pentru că, poate vă amintiți, o licitație similară a fost organizată și în toamna lui 2017, fiind câștigată tot de o societate din Ploiești - Polaris Construct. Numai că, după finalizarea achiziției publice și semnarea contractului, firma respectivă nu s-a mai prezentat la treabă. I-au fost trimise mai multe notificări, iar în cele din urmă contractul a fost reziliat și a fost reluată procedura de achiziție publică.