Un nou accident grav pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești. Șapte persoane au ajuns la spital

Social (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 18.50, traficul a fost reluat complet.
Intersecția DN1 cu drumul județean 720, care face legătura cu comuna Florești, este una dintre zonele în care se produc frecvent accidente rutiere grave, este un punct negru pe harta drumurilor publice din Prahova. Astăzi, 29 aprilie 2019, în jurul orei 17.10, aici a avut loc un nou accident de circulație. Au fost implicate trei autoturisme în care se aflau, în total, 12 persoane printre care doi copii și o femeie însărcinată.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un autoturism Audi a ieșit în DN1, de pe drumul lateral, fără să acorde prioritate și a lovit în plin un autoturism Opel, de culoare roșie, care circula regulamentar. În urma impactului, Opelul a ricoșat într-un alt Audi care se afla pe banda de preselecție pentru a vira la stânga, spre Florești. La locul accidentului au intervenit echipaje de la Poliție, de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova, două ambulanțe Smurd (una de la Câmpina și una de la Băicoi) și trei ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova (SAJ). Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, șapte persoane sunt transportate la spital, din fericire cu răni ușoare - cinci adulți și cei doi copii, care au suferit atac de panică.
Traficul se desfășoară cu dificultate în intersecția spre Florești și este blocat complet pe DN1, pe sensul de mers spre Ploiești, unde s-au format coloane pe câțiva kilometri.

18809 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitru 29.04.2019 20:41 Acolo trebuie sa se faca sens giratoriu. Ce o fi asa de greu... spatiu este destul.
  • Elena Gurau 30.04.2019 15:00 Trebuie făcut sens giratoriu !
  • Robert 01.05.2019 21:28 Baa... Sunteți nebuni cu sensul giratoriu??? Trecuie făcut pod dacă se face ceva? Una doua hai sa facem un giratoriu 😂😂. Eu nu cred ca mai exista alta tara cu atâtea sensuri giratorii pe drumurile principale
  • Chivu ionut 09.05.2019 22:59 Ar trebui făcut un pod cum este cel din Câmpina,dar cine sa îl facă, ar trebui sa mai moara încă câteva persoane ca să se poată face ceva. Cum s-a întâmplat cu acele separatoare de sens, a trebuit sa moara acei copii și părinți lor, altfel nu se făceau separatoare.

Social

1617 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

842 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1007 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

211 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.