Un nou accident grav pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești. Șapte persoane au ajuns la spital

Social (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 18.50, traficul a fost reluat complet.
Intersecția DN1 cu drumul județean 720, care face legătura cu comuna Florești, este una dintre zonele în care se produc frecvent accidente rutiere grave, este un punct negru pe harta drumurilor publice din Prahova. Astăzi, 29 aprilie 2019, în jurul orei 17.10, aici a avut loc un nou accident de circulație. Au fost implicate trei autoturisme în care se aflau, în total, 12 persoane printre care doi copii și o femeie însărcinată.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un autoturism Audi a ieșit în DN1, de pe drumul lateral, fără să acorde prioritate și a lovit în plin un autoturism Opel, de culoare roșie, care circula regulamentar. În urma impactului, Opelul a ricoșat într-un alt Audi care se afla pe banda de preselecție pentru a vira la stânga, spre Florești. La locul accidentului au intervenit echipaje de la Poliție, de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova, două ambulanțe Smurd (una de la Câmpina și una de la Băicoi) și trei ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova (SAJ). Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, șapte persoane sunt transportate la spital, din fericire cu răni ușoare - cinci adulți și cei doi copii, care au suferit atac de panică.
Traficul se desfășoară cu dificultate în intersecția spre Florești și este blocat complet pe DN1, pe sensul de mers spre Ploiești, unde s-au format coloane pe câțiva kilometri.

17973 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitru 29.04.2019 20:41 Acolo trebuie sa se faca sens giratoriu. Ce o fi asa de greu... spatiu este destul.
  • Elena Gurau 30.04.2019 15:00 Trebuie făcut sens giratoriu !
  • Robert 01.05.2019 21:28 Baa... Sunteți nebuni cu sensul giratoriu??? Trecuie făcut pod dacă se face ceva? Una doua hai sa facem un giratoriu 😂😂. Eu nu cred ca mai exista alta tara cu atâtea sensuri giratorii pe drumurile principale
  • Chivu ionut 09.05.2019 22:59 Ar trebui făcut un pod cum este cel din Câmpina,dar cine sa îl facă, ar trebui sa mai moara încă câteva persoane ca să se poată face ceva. Cum s-a întâmplat cu acele separatoare de sens, a trebuit sa moara acei copii și părinți lor, altfel nu se făceau separatoare.

Social

884 vizualizari
19 sept. 2020 10:08

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 19 septembrie

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2401 vizualizari
18 sept. 2020 16:50

SOCERAM SA Câmpina va reconstrui și mobila casa distrusă de un incendiu, casă aparținând unei familii din Bănești

Societatea SOCERAM SA, parte a Grupului de firme NEPTUN CÂMPINA, va reconstrui casa familiei din Bănești rămasă pe drumuri din cauza unui incendiu. SOCERAM SA, producător de materiale pentru construcții, va pune la dispoziția familiei materialele pentru refacerea imobilului și se va ocupa de construcția, dotarea cu mobilier și alte lucruri necesare în noua casă.

Alte stiri recente

127 vizualizari
19 sept. 2020 15:22

Parcometrele din centrul Câmpinei au devenit funcționale

”De ce nu sunt încă funcționale parcometrele din zona centrală a Câmpinei?”, am întrebat la Primăria Câmpina în urmă cu aproximativ trei săptămâni, atun ci când parcometrele erau deja instalate de mai bine de o lună. ”Pentru punerea în funcțiune a parcometrelor va fi nevoie mai întâi de aprobarea unui regulament de funcționare a acestora, printr-o hotărâre a Consiliului Local”, a fost răspunsul Primăriei Câmpina.

190 vizualizari
19 sept. 2020 14:00

Circulația rutieră pe un tronson al Străzii Republicii, din Câmpina, este închisă până pe 25 septembrie

Circulația rutieră pe Strada Republicii, din zona centrală a municipiului Câmpina, se desfășoară cu dificultate de ceva vreme, din cauza lucrărilor din zonă. Acum, Primăria Câmpina a anunțat închiderea completă a circulației pe uin segment al acestei străzi, termenul pentru redeschiderea tronsului respectiv fiind 25 septembrie.