Un nou accident grav pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești. Șapte persoane au ajuns la spital

Social (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 18.50, traficul a fost reluat complet.
Intersecția DN1 cu drumul județean 720, care face legătura cu comuna Florești, este una dintre zonele în care se produc frecvent accidente rutiere grave, este un punct negru pe harta drumurilor publice din Prahova. Astăzi, 29 aprilie 2019, în jurul orei 17.10, aici a avut loc un nou accident de circulație. Au fost implicate trei autoturisme în care se aflau, în total, 12 persoane printre care doi copii și o femeie însărcinată.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un autoturism Audi a ieșit în DN1, de pe drumul lateral, fără să acorde prioritate și a lovit în plin un autoturism Opel, de culoare roșie, care circula regulamentar. În urma impactului, Opelul a ricoșat într-un alt Audi care se afla pe banda de preselecție pentru a vira la stânga, spre Florești. La locul accidentului au intervenit echipaje de la Poliție, de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova, două ambulanțe Smurd (una de la Câmpina și una de la Băicoi) și trei ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova (SAJ). Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, șapte persoane sunt transportate la spital, din fericire cu răni ușoare - cinci adulți și cei doi copii, care au suferit atac de panică.
Traficul se desfășoară cu dificultate în intersecția spre Florești și este blocat complet pe DN1, pe sensul de mers spre Ploiești, unde s-au format coloane pe câțiva kilometri.

17375 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitru 29.04.2019 20:41 Acolo trebuie sa se faca sens giratoriu. Ce o fi asa de greu... spatiu este destul.
  • Elena Gurau 30.04.2019 15:00 Trebuie făcut sens giratoriu !
  • Robert 01.05.2019 21:28 Baa... Sunteți nebuni cu sensul giratoriu??? Trecuie făcut pod dacă se face ceva? Una doua hai sa facem un giratoriu 😂😂. Eu nu cred ca mai exista alta tara cu atâtea sensuri giratorii pe drumurile principale
  • Chivu ionut 09.05.2019 22:59 Ar trebui făcut un pod cum este cel din Câmpina,dar cine sa îl facă, ar trebui sa mai moara încă câteva persoane ca să se poată face ceva. Cum s-a întâmplat cu acele separatoare de sens, a trebuit sa moara acei copii și părinți lor, altfel nu se făceau separatoare.

Social

3287 vizualizari
25 ian. 2020 09:45

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 25 ianuarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

4903 vizualizari
24 ian. 2020 08:44

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 ianuarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

4065 vizualizari
26 ian. 2020 14:24

Un bărbat a murit strivit de tractor la Filipeștii de Pădure

UPDATE - Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahpva, bărbatul executa lucrări de toaletare/ defrișare pe un teren proprietate privată și, foarte probabil, pe fondul unei manevre de mers înainte, în pantă, utilajul s-a răsturnat, bărbatul fiind prins sub acesta. Polițiștii au întocmit în această cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Un accident mai puțin obișnuit, dar cu final tragic, a avut loc duminică, în jurul prânzului, la Filipeștii de Pădure. Și a fost un final tragic pentru că un bărbat, în vârstă de 76 de ani, domicliat în comuna Filipeștii de Pădure, și-a găsit sfârșitul fiind strivit de tractorul pe care îl conducea.

2685 vizualizari
26 ian. 2020 10:02

Atleții câmpineni se pregătesc pentru competițiile oficiale

Sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, se pregătesc pentru competițiile oficiale din luna februarie și martie - Campionatele Naționale de Atletism în Sală. Și cum cea mai bună metodă de pregătire este tot cea în condiții de concurs, atleții câmpineni participă aproape la fiecare sfârșit de săptămână la diverse concursuri al căror rol este tocmai acela de a pregăti sportivii pentru viitoarele competiții oficiale.