Un nou accident grav pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești. Șapte persoane au ajuns la spital

Social (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 18.50, traficul a fost reluat complet.
Intersecția DN1 cu drumul județean 720, care face legătura cu comuna Florești, este una dintre zonele în care se produc frecvent accidente rutiere grave, este un punct negru pe harta drumurilor publice din Prahova. Astăzi, 29 aprilie 2019, în jurul orei 17.10, aici a avut loc un nou accident de circulație. Au fost implicate trei autoturisme în care se aflau, în total, 12 persoane printre care doi copii și o femeie însărcinată.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un autoturism Audi a ieșit în DN1, de pe drumul lateral, fără să acorde prioritate și a lovit în plin un autoturism Opel, de culoare roșie, care circula regulamentar. În urma impactului, Opelul a ricoșat într-un alt Audi care se afla pe banda de preselecție pentru a vira la stânga, spre Florești. La locul accidentului au intervenit echipaje de la Poliție, de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova, două ambulanțe Smurd (una de la Câmpina și una de la Băicoi) și trei ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova (SAJ). Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, șapte persoane sunt transportate la spital, din fericire cu răni ușoare - cinci adulți și cei doi copii, care au suferit atac de panică.
Traficul se desfășoară cu dificultate în intersecția spre Florești și este blocat complet pe DN1, pe sensul de mers spre Ploiești, unde s-au format coloane pe câțiva kilometri.

16025 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitru 29.04.2019 20:41 Acolo trebuie sa se faca sens giratoriu. Ce o fi asa de greu... spatiu este destul.
  • Elena Gurau 30.04.2019 15:00 Trebuie făcut sens giratoriu !
  • Robert 01.05.2019 21:28 Baa... Sunteți nebuni cu sensul giratoriu??? Trecuie făcut pod dacă se face ceva? Una doua hai sa facem un giratoriu 😂😂. Eu nu cred ca mai exista alta tara cu atâtea sensuri giratorii pe drumurile principale
  • Chivu ionut 09.05.2019 22:59 Ar trebui făcut un pod cum este cel din Câmpina,dar cine sa îl facă, ar trebui sa mai moara încă câteva persoane ca să se poată face ceva. Cum s-a întâmplat cu acele separatoare de sens, a trebuit sa moara acei copii și părinți lor, altfel nu se făceau separatoare.

Social

2397 vizualizari
20 mai. 2019 20:05

Doi câmpineni și-au vărsat "aburii alcoolului" pe ghivecele cu flori de la Poiana Câmpina

În noaptea de sâmbătă spre duminică (18-19 mai 2019), în jurul orei 1.30, doi bărbați din Câmpina, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au distrus mai multe ghivece cu flori din Poiana Câmpina. Este vorba despre ghivecele stradale, amplasate în zona trecerii pe sub podul de cale ferată și în centrul comunei. 

1807 vizualizari
19 mai. 2019 07:26

Profesorul Cristian Spulber, la 93 de ani. "Respectul oamenilor este cea mai mare bucurie pe care o poți avea"

2 comentarii

Luni, 20 mai 2019, unul dintre cei mai iubiți și respectați dascăli ai Câmpinei, profesorul Cristian Spulber, împlinește 93 de ani. Jovial, chiar dacă viața i-a pus destule piedici, mereu dispus să stea de vorbă despre aproape orice și cu oricine, cu pasul său vioi și mintea la fel de sclipitoare, venerabilul profesor poate fi văzut aproape zilnic pe străzile Câmpinei și ori de câte ori iese din casă întâlnește zeci, poate chiar sute de oameni, care îl salută cu deosebit respect. Aproape toți sunt foștii săi elevi... Și ce satisfacție mai mare poate avea un om, la 93 de ani, un profesor de mult pensionat, decât respectul celor cu care s-a intersectat de-a lungul vieții.

Alte stiri recente

48 vizualizari
21 mai. 2019 08:55

Robert Turcescu, candidat PMP la alegerile europarlamentare: "Cu toții trebuie să susținem proiectul Europei unite!"

La 44 de ani și cu o carieră importantă de jurnalist în spate, Robert Turcescu a intrat în politică relativ recent, în anul 2016, atunci când s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară și a candidat la Primăria Capitalei. În decembrie 2016 a fost ales deputat de Constanța din partea PMP, înregistrând cel mai mare scor al acestei formațiuni politice pentru Camera Deputaților. Acum, Robert Turcescu se află pe lista candidaților PMP pentru Parlamentul European, acolo unde își dorește să ducă mesajul și proiectele partidului pe care îl reprezintă.

810 vizualizari
20 mai. 2019 22:59

Cupa României, faza județeană, semifinale. Avancronici

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru semifinalele fazei județene a Cupei României la fotbal. Jocurile se vor disputa la Câmpina și Plopeni, dar AJF Prahova nu a anunțat încă, în mod clar, până la această oră, locurile de desfășurare ale partidelor. Ba, mai mult, nu se știu nici echipele exacte, având în vedere că CS Cornu a făcut o contestație la jocul din faza precedentă cu Tricolorul Breaza, fiind foarte posibil s-o câștige, un verdict urmând a fi dat marți, cu o zi înaintea jocurilor. De asemenea, până la acest moment, nu au fost date publicității nici numele oficialilor acestor jocuri. În măsura în care vor apărea noutăți, vom reveni. Până atunci, iată programul și scurte avancronici: