CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sportul Câmpina s-a reunit în 2016 sub comanda unui nou antrenor principal

- Sport -

Sportul Câmpina s-a reunit în 2016 sub comanda unui nou antrenor principal
Singura echipă de fotbal din Câmpina, Sportul, care activează în Liga C Prahova, Seria Văleni - Câmpina, s-a reunit ieri după-amiază, la stadionul "Rafinăriei", pentru primul antrenament al anului 2016.

Principala noutate în formaţia câmpineană este instalarea unui nou antrenor principal, Andrei Ionescu (foto 4 - tricou roşu), tânărul tehnician care s-a aflat pe banca tehnică a echipei CS Cornu, până la promovarea acesteia în Liga A, alături de tehnicianul câmpinean Roberto Opatchi.
Din punct de vedere al lotului de jucători, după definitivarea împrumutului portarului Alin Bucuroiu la AS Tufeni, se are în vederea acoperirea acestui post, fără a se găsi încă o soluţie. În momentul de faţă, în lotul formaţiei câmpinene mai există un singur portar - Alin Negreanu. În plus, vor intra sub comanda antrenorului Andrei Ionescu jucătorul Dragoş Ghindă, juniorii Piuc şi Şoldan, precum şi alţi jucători de la Tufeni, de la formaţia din Mislea, care s-a desfiinţat în această iarnă, dar şi de la Breaza. De asemenea, un alt jucător aflat în vizorul formaţiei câmpinene este Bogdan Nedelcu, jucător ce pare tentat de o colaborare cu Sportul.
Preşedintele grupării câmpinene, Mărgărint "Mara" Ciubotaru (foto 3), ne-a declarat: "Atmosfera este una bună, mai ales acum după ce am adus un tehnician tânăr, cu care eu am mai colaborat la Cornu cu rezultate foarte bune. Am avut o discuţie cu toţi băieţii şi am decis de comun acord ca noul obiectiv al echipei să fie promovarea în Liga B Prahova".
Sportul Câmpina ocupă la jumătatea campionatului locul 3, cu 22 puncte, la 5 puncte de liderul seriei. Antrenamentele vor continua la stadionul "Rafinăriei", după aproximativ două săptămâni urmând să se intre şi într-un program de meciuri amicale.


15 Jan 2016 17:47 8472 vizualizari


Comentarii


  • 24.05.2016 16:04 Lupul Nebun Avem nevoie de o echipa de fotbal intr-un oras precum Campina. E inadmisibil indiferenta cu care e tratat fotbalul campinean. Vreau sa fim cat mai mult informati cu privire la noutati, progrese, meciuri atat in mediul online cat si stickere pe pereti, stalpi, etc in centru. Sustineti echipa locala!
  • 31.01.2016 22:57 de la Sportul Va rugam sa lasati un numar de telefon unde sa puteti fi contactat, fara ca numarul sa fie facut public!
  • 29.01.2016 11:49 Marin Stefanita buna ziua.Sunt din galati de la AS UNIREA BRANISTEA si sunt interesat de un meci amical cu cei de la Sportul,in perioada 15.02-22.02 suntem in localitatea Breaza intr-un mic cantonament.Va multumesc anticipat si ast un raspuns
463 vizualizari 20 Jul 2024 16:15 A încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos

A încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos

Veste șocantă pentru lumea arbitrajului prahovean - a încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos.

citeste mai mult
762 vizualizari 18 Jul 2024 12:17 Singurul arbitru internațional de box din Prahova, Viorel Nedelcu, participă la competiții și la 68 ani

Singurul arbitru internațional de box din Prahova, Viorel Nedelcu, participă la competiții și la 68 ani

Viorel Nedelcu are 68 ani și locuiește la Poiana Câmpina. Este un adevărat personaj, cu o poveste de viață fabuloasă. Deocamdată, ne oprim doar la câteva aspecte din cariera sa de arbitru de box - singurul arbitru internațional de box din Prahova.

citeste mai mult
426 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
542 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV