Adrian Stoican este președintele CS Câmpina. Astăzi a susținut ultimele probe ale concursului pentru ocuparea postului

Actualitate (Categoria articolului)

Profesor de sport la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" și colaborator al Clubului de înot Contratimp, Adrian Stoican a fost singurul candidat la concursul pentru funcția de președinte al Clubului Sportiv Câmpina, club înființat de administrația locală. Săptămână trecută, Stoican a obținut 92,22 puncte din 100 posibile la proba scrisă, iar astăzi a obținut 89,16 puncte la interviu și prezentarea proiectului de management. Cu o medie de 90,69 puncte, a fost declarat "admis" și, prin urmare, el devine președinte al CS Câmpina.  

Funcția de președinte este asimilată celei de șef-serviciu în organigrama Primăriei. Clubul va avea, pe lângă președinte, 10 angajați: un contabil, un casier, un consilier sportiv, cinci antrenori și doi îngrijitori. Bugetul pentru anul 2016 este de 300.000 lei (adică 3 miliarde lei vechi), din care 200.000 lei cheltuieli de personal și 100.000 lei pentru întreținere și funcționare. Mai sunt mulți pași de făcut de acum înainte. Trebuie angajat personal și trebuie înființate secțiile sportive - fotbal, baschet, atletism, handbal și natație, așa cum se prevede în Regulamentul de organizare și funcționare al CS Câmpina. Abia apoi clubul va intra efectiv în activitate.

6866 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 02.02.2016 14:35 Devine președintele clubului numai după ce semnează contractul de muncă. Cu instituția publică Club Sportiv Câmpina. Dar stai, ce să vezi, el are contract de muncă cu instituția publică Școala BP Hașdeu!!!!!??????? Se poate, nu se poate, demisionează de la școală? Poate ne lămuriți!
  • M.Olaru 03.02.2016 14:23 Imi ofer seviciile, 'no money charge' ca 'director sportiv'... astept reply
  • MAN 04.02.2016 10:38 Vai de capul nostru....asa ceva ...demonstreaza lipsa de respect pe care o au institutiile publice, in special in acest caz comisia de cultura, sport...bla ..bla...bla. Acest presedinte are o declaratie : “Imi doresc, in urmatorii ani, sa il fac functional”....ADICA??? Stimate domn, stimata primarie, cati ani trebuie sa asteptam sa fie ceva functional, nu a venit cu o strategie de marketing, un plan? nu asa era normal?....si in toata aceasta perioada are in buget numai pe anul acesta 300.000 lei (adică 3 miliarde lei vechi), din care 200.000 lei cheltuieli de personal și 100.000 lei pentru întreținere și funcționare????? ALOOOOO...TREZIREA.... 200.000 de lei cheltuieli de personal???? antrenori...etc...pai si 100.000 sunt pentru al pune pe picioare??? Prietene, du-te si tu, si ala care te-a propus...cu planul tau cu tot. Cauta si vei gasi in acest oras tineri , dornici sa demonstreze, nu pe bani asa multi. Trebuie sa faci acest club sa produca tati, nu sa consume....ok? NU TE ASTEPTAM SA IL FACI TU SA FUNCTIONEZE IN CINE STIE CATI ANI......
  • Buhuhu 08.02.2016 13:41 MAN Acest club are doar un CIS si un sediu care trebuie amenajat! De aici se pleacă adică de la 0! Sunt niște termeni si etape legale in care se pot executa concursuri, angajări, lucrări, selecții etc. Din păcate toți ne pricepem la comentat! Si atât! Ca sa producă trebuie sa existe - nu doar pe hârtie!

Actualitate

1098 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1143 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1294 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

998 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.