Adrian Stoican este președintele CS Câmpina. Astăzi a susținut ultimele probe ale concursului pentru ocuparea postului

Actualitate (Categoria articolului)

Profesor de sport la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" și colaborator al Clubului de înot Contratimp, Adrian Stoican a fost singurul candidat la concursul pentru funcția de președinte al Clubului Sportiv Câmpina, club înființat de administrația locală. Săptămână trecută, Stoican a obținut 92,22 puncte din 100 posibile la proba scrisă, iar astăzi a obținut 89,16 puncte la interviu și prezentarea proiectului de management. Cu o medie de 90,69 puncte, a fost declarat "admis" și, prin urmare, el devine președinte al CS Câmpina.  

Funcția de președinte este asimilată celei de șef-serviciu în organigrama Primăriei. Clubul va avea, pe lângă președinte, 10 angajați: un contabil, un casier, un consilier sportiv, cinci antrenori și doi îngrijitori. Bugetul pentru anul 2016 este de 300.000 lei (adică 3 miliarde lei vechi), din care 200.000 lei cheltuieli de personal și 100.000 lei pentru întreținere și funcționare. Mai sunt mulți pași de făcut de acum înainte. Trebuie angajat personal și trebuie înființate secțiile sportive - fotbal, baschet, atletism, handbal și natație, așa cum se prevede în Regulamentul de organizare și funcționare al CS Câmpina. Abia apoi clubul va intra efectiv în activitate.

5876 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 02.02.2016 14:35 Devine președintele clubului numai după ce semnează contractul de muncă. Cu instituția publică Club Sportiv Câmpina. Dar stai, ce să vezi, el are contract de muncă cu instituția publică Școala BP Hașdeu!!!!!??????? Se poate, nu se poate, demisionează de la școală? Poate ne lămuriți!
  • M.Olaru 03.02.2016 14:23 Imi ofer seviciile, 'no money charge' ca 'director sportiv'... astept reply
  • MAN 04.02.2016 10:38 Vai de capul nostru....asa ceva ...demonstreaza lipsa de respect pe care o au institutiile publice, in special in acest caz comisia de cultura, sport...bla ..bla...bla. Acest presedinte are o declaratie : “Imi doresc, in urmatorii ani, sa il fac functional”....ADICA??? Stimate domn, stimata primarie, cati ani trebuie sa asteptam sa fie ceva functional, nu a venit cu o strategie de marketing, un plan? nu asa era normal?....si in toata aceasta perioada are in buget numai pe anul acesta 300.000 lei (adică 3 miliarde lei vechi), din care 200.000 lei cheltuieli de personal și 100.000 lei pentru întreținere și funcționare????? ALOOOOO...TREZIREA.... 200.000 de lei cheltuieli de personal???? antrenori...etc...pai si 100.000 sunt pentru al pune pe picioare??? Prietene, du-te si tu, si ala care te-a propus...cu planul tau cu tot. Cauta si vei gasi in acest oras tineri , dornici sa demonstreze, nu pe bani asa multi. Trebuie sa faci acest club sa produca tati, nu sa consume....ok? NU TE ASTEPTAM SA IL FACI TU SA FUNCTIONEZE IN CINE STIE CATI ANI......
  • Buhuhu 08.02.2016 13:41 MAN Acest club are doar un CIS si un sediu care trebuie amenajat! De aici se pleacă adică de la 0! Sunt niște termeni si etape legale in care se pot executa concursuri, angajări, lucrări, selecții etc. Din păcate toți ne pricepem la comentat! Si atât! Ca sa producă trebuie sa existe - nu doar pe hârtie!

Actualitate

4507 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

2294 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

1751 vizualizari
28 feb. 2020 11:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2132 vizualizari
27 feb. 2020 13:54

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.