Accident pe Calea Doftanei. Un șofer epileptic a pierdut controlul volanului și a lovit o altă mașină

Social (Categoria articolului)

Un accident rutier s-a produs în urmă cu aproximativ 20 de minute pe Calea Doftanei din municipiul Câmpina, în apropierea Școlii Centrale. Două mașini au fost implicate. Conducătorul autoturismului Opel, cu numărul de înmatriculare PH-11-PRA, a suferit o criză epileptică, a pierdut controlul volanului și a lovit frontal o altă mașină care circula regulamentar. 

Este vorba despre o Dacie Nova cu numărul de înmatriculare PH-92-XYZ, al cărui șofer a declarat că totul s-a întâmplat atât de repede încât nu a putut evita Opelul care venea spre el. La locul accidentului au sosit polițiști și două echipaje de intervenție de la ISU, iar o ambulanță a preluat conducătorul auto aflat într-o criză epileptică și l-a transportat la Spitalul Municipal Câmpina. Nici unul dintre cei doi șoferi nu a suferit răni importante în urma accidentului. 

8552 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2424 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3155 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

2066 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1857 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.