Câmpineanul Ciprian Costache este campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 de ani

Sport (Categoria articolului)

Pe Cluj Arena a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism sub 20 de ani, competiție la care au fost prezenți și mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin.

Cea mai bună performanță a fost reușită de Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin), care a câștigat proba de runcarea greutății, devenind campion național, după o aruncare de 16,23m. În aceeași probă, Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) s-a clasat pe un foarte valoros loc 4, îmbunătățindu-și cea mai bună performanță - 13,09m.
Cei doi sportivi câmpineni au concurat și în proba de aruncarea discului, unde s-au clasat pe locurile 5 și 6 cu 39,69m (Ciprian Costache) și 39,43m (Carol Banu).
La finalul competiției, Mihaela Marin ne-a declarat: ”ÎI felicit pe cei doi sportivi pentru performanțele lor, ambele foarte valoroase, iar lui Ștefan Gagiu îi dorim mult succes și îi ținem pumnii la Campionatul European de Atletism under 18, din Israel, unde a plecat în acest week-end”.

2429 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.