Câmpineanul Ciprian Costache este campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 de ani

Sport (Categoria articolului)

Pe Cluj Arena a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism sub 20 de ani, competiție la care au fost prezenți și mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin.

Cea mai bună performanță a fost reușită de Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin), care a câștigat proba de runcarea greutății, devenind campion național, după o aruncare de 16,23m. În aceeași probă, Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) s-a clasat pe un foarte valoros loc 4, îmbunătățindu-și cea mai bună performanță - 13,09m.
Cei doi sportivi câmpineni au concurat și în proba de aruncarea discului, unde s-au clasat pe locurile 5 și 6 cu 39,69m (Ciprian Costache) și 39,43m (Carol Banu).
La finalul competiției, Mihaela Marin ne-a declarat: ”ÎI felicit pe cei doi sportivi pentru performanțele lor, ambele foarte valoroase, iar lui Ștefan Gagiu îi dorim mult succes și îi ținem pumnii la Campionatul European de Atletism under 18, din Israel, unde a plecat în acest week-end”.

3074 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1340 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2118 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1296 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1000 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.