Superliga B Prahova. CS Câmpina - Progresul Bucov 3-2. ”Tripla” lui Spurcaciu a făcut diferența

Sport (Categoria articolului)

Animație mare la terenul sintetic de la Căminul Petrol, acolo unde CS Câmpina a disputat primul său meci la seniori de la înființare. Adversarul formației câmpinene a fost formația Progresul Bucov, o prezență constantă în fotbalul județean de la acest nivel.

Spre bucuria spectatorilor prezenți la meci, câmpinenii s-au impus cu scorul de 3-2, toate golurile formației gazdă fiind marcate de Spurcaciu, omul meciului, jucător care s-a dovedit a fi astfel decisiv în aducerea primei victorii în primul meci la seniori pentru CS Câmpina.
Iată și formația aliniată de Mugurel Dedu la debutul la nivel de seniori: T. Ionescu - Diaconu, Nedelcu, S. Spoială, Șt. Burlacu, Șerbănoiu, Buzilă, Botoșneanu, Tocitu, Spurcaciu, A. Manole. Rezerve: Voicu, B. Vasile, A. Spoială, Matache, Catană, Amar, Catrina.
Etapa viitoare, miercuri, 25 august, de la ora 18.00, CS Câmpina va întâlni în deplasare formația CSO Mizil.

3244 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1239 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2014 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.