CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. ”Pentru viitorii polițiști nu se aplică aceleași reguli de circulație?!”

- Actualitate -

Primim de la cititori. ”Pentru viitorii polițiști nu se aplică aceleași reguli de circulație?!”

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în cursul zilei de sâmbătă, 16 decembrie, pe străzile din cartierul Câmpinița.

Pentru cei care nu știu, pe 16 decembrie, la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, o parte dintre candidații înscriși la sesiunea de admitere au susținut proba de verificare a cunoștințelor. Sute de candidați, cu aparținătorii lor, majoritatea sosiți cu mașinile, au creat probleme în trafic. Cititorul nostru ne-a transmis mai multe imagini tocmai în acest sens. Până la un punct, situația poate fi de înțeles, dar întrebarea retorică a cititorului nostru rămâne: ”Pentru viitorii polițiști nu se aplică aceleași reguli de circulație?!”
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


16 Dec 2023 17:40 7267 vizualizari


Comentarii


  • 17.12.2023 07:33 diss Bineînțeles că nu, viitorii polițiști sunt învățați din prima zi cum să încalce legea.Iar românii speră, degeaba, ca să fie protejați de aceștia!?!
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
156 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
199 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1062 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1755 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV