Patru permise de conducere reținute în ultimele 24 de ore, din cauza depășirii vitezei legale, pe drumurile din Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele 24 de ore, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au desfășurat acțiuni pe DN 1, dar și în municipiul Câmpina și în comuna Bănești, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, în special pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, după cum se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. 

În cadrul acțiunilor au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute și patru permise de conducere pentru depășirea vitezei legale. Valoarea totală a sancțiunilor depășește 25.000 de lei.
Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova a mai precizat că ”aceste acțiuni vor continua și în zilele următoare, pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din județ. Le reamintim participanților la trafic să adopte o conduită preventivă, să respecte regimul legal de viteză, să nu depăşească coloana de autovehicule, să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier și să fie atenți la semnalele polițiștilor rutieri”.

(Sursa foto - IJP Prahova)

4023 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

34 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

1918 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

Alte stiri recente

2467 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5353 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.