Prahova are un nou prefect - Cosmin Georgescu, inspector antifraudă fiscală

Actualitate (Categoria articolului)

Prefectul județului Prahova, Rodica Paraschiv, a fost schimbată din funcție, în locul său fiind numit inspectorul antifraudă Cosmin Georgescu. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului României.

Conform comunicatului emis de Executiv, în cazul Rodică Paraschiv "a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcției de prefect", în locul său fiind numit "cu caracter temporar, prin detașare" Cosmin Georgescu, inspector general adjunct al Direcției Regionale Antifraudă 3 Alexandria. Până în ianuarie 2015, Cosmin Georgescu a condus Direcția Regională Antifraudă Fiscală Suceava, de unde a fost detașat la conducerea Direcției Regionale din Alexandria, iar acum este numit prefect de Prahova.
Rodica Paraschiv a fost doi ani prefect de Prahova, după ce anterior deținuse funcția de subprefect.

4802 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • dan 31.03.2016 06:42 Comenta cineva că PSD Prahova nu este în derivă. Să recapitulez: Clanul Cosma este aproape de Beciul Domnesc; pe Ghiță nu-l prinde ignatul; Dragomir este pe făraș; Savu a plecat; Severin nu este agreat de noua eminență Savin; prefectul a picat; plus mărunțișuri dar multe. Semnalul este cât se poate de serios. Cine mai ține spatele primarilor PSD?

Actualitate

1092 vizualizari
29 sept. 2020 09:29

Lucian Costea a câștigat Primăria Valea Doftanei fără drept de apel - 87,37%

Victorie categorică la alegerile de duminică, 27 septembrie 2020, a lui Lucian Vileford Costea (PNL), primarul în exercițiu, care câștigă un nou mandat la Valea Doftanei. Lucian Costea a obținut 2.049 voturi din totalul celor 2.426 voturi valabil exprimate (87,37%).

2302 vizualizari
28 sept. 2020 17:56

Nicolae Moisescu (PSD Câmpina) renunță la mandatul de consilier local

3 comentarii

Nicolae Moisescu, candidatul Alianței PSD-ProRomânia-PPU (S-L) la Primăria municipiului Câmpina, situat pe locul al doilea în cursa pentru funcția de primar, cu 2.902 voturi (cu 267 voturi peste scorul alianței), ne-a transmis un comunicat prin intermediul căruia anunță că va renunța la mandatul de consilier local. Precizăm că Nicolae Moisescu se afla pe prima poziție pe lista alianței menționate pentru Consiliul Local. Vă prezentăm integral mesajul lui Nicolae Moisescu pentru câmpineni.

Alte stiri recente

1068 vizualizari
29 sept. 2020 11:47

Atenție! Direcția Economică a Primăriei Câmpina se închide marți, la ora 12.00, pentru dezinfecție. O angajată este confirmată cu COVID-19

Direcția Economică a Primăriei Câmpina, instituție aflată pe Calea Doftanei, se închide astăzi, 29 septembrie 2020, pentru efectuarea operațiunii de dezinfecție în întreaga incintă. Măsura a fost luată după ce o angajată a Direcției Economice a fost confirmată cu COVID-19.

1389 vizualizari
29 sept. 2020 10:38

Patru accidente produse aproape în același timp, pe DN1, în zona comunei Cornu

Patru accidente rutiere, în care au fost implicate patru autoturisme, o dubiță și un TIR, s-au produs marți dimineață pe DN1, în zona comunei Cornu. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, accidentele au avut loc aproape concomitent, cel mai probabil din cauza carosabilului ud și a vizibilității destul de reduse.