Prahova are un nou prefect - Cosmin Georgescu, inspector antifraudă fiscală

Actualitate (Categoria articolului)

Prefectul județului Prahova, Rodica Paraschiv, a fost schimbată din funcție, în locul său fiind numit inspectorul antifraudă Cosmin Georgescu. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului României.

Conform comunicatului emis de Executiv, în cazul Rodică Paraschiv "a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcției de prefect", în locul său fiind numit "cu caracter temporar, prin detașare" Cosmin Georgescu, inspector general adjunct al Direcției Regionale Antifraudă 3 Alexandria. Până în ianuarie 2015, Cosmin Georgescu a condus Direcția Regională Antifraudă Fiscală Suceava, de unde a fost detașat la conducerea Direcției Regionale din Alexandria, iar acum este numit prefect de Prahova.
Rodica Paraschiv a fost doi ani prefect de Prahova, după ce anterior deținuse funcția de subprefect.

4668 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • dan 31.03.2016 06:42 Comenta cineva că PSD Prahova nu este în derivă. Să recapitulez: Clanul Cosma este aproape de Beciul Domnesc; pe Ghiță nu-l prinde ignatul; Dragomir este pe făraș; Savu a plecat; Severin nu este agreat de noua eminență Savin; prefectul a picat; plus mărunțișuri dar multe. Semnalul este cât se poate de serios. Cine mai ține spatele primarilor PSD?

Actualitate

106 vizualizari
17 feb. 2020 11:46

Dezbaterea asupra bugetului Câmpinei pe 2020 – lume multă, discuții sterile

Dezbaterea privind proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2020, desfășurată săptămâna trecută, a adus la sediul Primăriei lume mai multă ca de obicei, astfel că sala de ședințe a fost plină, fiind necesare chiar și scaune suplimentare.  Au fost prezenți reprezentanți ai Asociației Câmpina Civică, ai USR, simpli câmpineni, dar și consilieri locali – Elena Albu, Monica Clinciu, Violeta Beldianu, Dragomir Enache, Lucian Cercel, precum și directori și șefi de servicii sau birouri din cadrul Primăriei.

5209 vizualizari
15 feb. 2020 20:45

Anunț de utilitate publică. Farmacia Medimfarm de lângă Spitalul Municipal Câmpina va funcționa non-stop până luni dimineață

Din această seară (sâmbătă, 15 februarie 2020), până luni dimineață, Farmacia Medimfarm din centrul municipiului Câmpina, din pasajul de la Ceas, nu va funcționa în regim non-stop, așa cum se întâmplă de obicei. Va avea program non-stop, adică va funcționa în regim de gardă, Farmacia Medimfarm de pe Bulevardul Carol I, de lângă Spitalul Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

62 vizualizari
17 feb. 2020 12:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 17 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1309 vizualizari
16 feb. 2020 22:00

35 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa Dojo, desfășurată în week-end la București

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a început în forță anul 2020 și încă de la prima competiție la care a participat a reușit să strângă nu mai puțin de 35 de medalii, dintre care 12 de aur, 11 de argint și 12 de bronz. Sportivii pregătiți de Gabriel Timofte au participat la Cupa Dojo, desfășurată în acest week-end la București, în sala ”Apollo”, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 25 de cluburi de arte marțiale din întreaga țară.