CONTACT

Ioan Adrian Pițigoi este administratorul public al județului Prahova

- Actualitate -

Ioan Adrian Pițigoi este administratorul public al județului Prahova

Consiliul Județean Prahova s-a întrunit în ședință extraordinară, la începutul acestei săptămâni, pentru alegerea celor doi vicepreședinți ai instituției. Este vorba despre Cristian Apostol (USR) și Dumitru Tudone (PNL). Astăzi a fost desemnat și administratorul public al județului.

Cristian Apostol este vicepreședinte al USR Prahova, a absolvit Facultatea de Tehnologia Prelucrării Petrolului si Petrochimie din cadrul UPG Ploiești și a lucrat într-o companie multinațională. A fost candidatul USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Prahova până în momentul în care s-a luat decizia formării unei alianțe cu PNL și susținerii liberalului Iulian Dumitrescu pentru funcția de președinte al CJ. Dumitru Tudone este jurist, a fost inspector de specialitate în cadrul Primăriei Călărași și apoi secretar general al județului Călărași, fiind unul dintre apropiații lui Iulian Dumitrescu. 
Astăzi, joi, 29 octombrie 2020, a fost desemnat și administratorul public al Consiliului Județean Prahova în persoana fostului viceprimar al municipiului Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi (PMP). Vă reamintim că Adrian Pițigoi a renunțat la mandatul de consilier local de la Câmpina în favoarea celui de consilier județean, iar acum, iată, în urma înțelegerilor făcute la nivel național între liderii PNL și PMP, fostul viceprimar devine administrator public al județului.
"
Îi mulțumesc noului președinte al Consiliului Județean pentru încredere și îl asigur că, în pofida afilierii politice diferite sau a diferențelor de viziune dintre noi, voi face tot ceea depinde de mine pentru ca, împreună, să mișcăm județul Prahova către un viitor mai bun. Îi asigur pe prahoveni că, atât din poziția de administrator public al județului, cât și din aceea de senator (pentru care sper să obțin încrederea oamenilor la alegerile parlamentare), voi face tot ceea depinde de mine pentru a ne fi tuturor mai bine acasă. Acasă, adică în fiecare localitate din Prahova. Pe oamenii din Câmpina îi asigur că voi rămâne un om al locului și că voi acționa pentru ca proiectele pe care le-am gândit ca viceprimar - Zona Metropolitană Câmpina, Câmpina - un loc mai bun trăit, De la periferie spre centru - să poată fi implementate. Sper că voi găsi în noua administrație a orașului un partener și nu un adversar. Cât despre Agenda lui Pițigoi, ea va fi și de acum încolo deschisă problemelor comunității noastre, dragi prieteni, indiferent că ne vedem pe stradă sau aici, pe pagina de Facebook", a scris Adrian Pițigoi pe pagina sa de Facebook.


29 Oct 2020 12:12 5222 vizualizari


Comentarii






  • 03.11.2020 12:00 Anonimus Pentru ocuparea functiei de administrator public, organizarea concursului este obligatorie. Este functie contractuala si Codul administrativ este foarte clar in acest sens. La fel si HG 286/2011. Deci atentie ca decizia de numire sa nu fie anulata de prefect.
  • 29.10.2020 19:10 Anonim Foarte bine zis, domnule Campineanu!
  • 29.10.2020 16:33 ion campineanu Pentru functiile de administrator public, municipal, judetean, orasenesc etc, de ce oare nu se organizeaza concurs? De ce pe aceste functii sunt angajati oameni care nu au reusit in alegeri? Daca avem un primar/presedinte de consiliu judetean de ce mai avem nevoie si de un administrator? Nu cumva platim doua persoane sa faca acelasi lucru?
  • 29.10.2020 14:40 Doru Ok. Asta înseamnă alianță PNL-USR Plus- PMP. 9 voturi. PSD 4. Adică 13 din 19. Cum face domnul Primar independent majoritate? Cine pune viceprimarul?
  • 29.10.2020 13:58 Anonim „Se presupune că politica este cea de-a doua profesie a lumii, ca vechime. În timp am ajuns să-mi dau seama că se aseamănă foarte mult cu cea mai veche profesie a lumii”. Poate că sună mult mai bine în engleză, dar exprimă suficient de plastic titlul de mai sus, scrie Dan Andronic în Evenimentul Zilei.
167 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numpărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Centrului comercial Kaufland, din Câmpina.

citeste mai mult
427 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2260 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2876 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV