Strada Ion Câmpineanu din Câmpina ar putea fi modernizată... anul viitor

Actualitate (Categoria articolului)

Strada Ion Câmpineanu din Câmpina este de mai mulți ani pe lista de așteptare pentru o investiție majoră din partea administrației locale. Este o stradă cu multe probleme, unde s-a introdus canalizarea menajeră, dar nu au fost realizate branșamentele, carosabilul este degradat, iar trotuare aproape că nu mai există.

În cadrul discuțiilor de la ședința din 31 octombrie 2019 a Consiliului Local Câmpina, răspunzând unei întrebări a consilierului Dragomir Enache, viceprimarul Adrian Pițigoi a venit cu o informație care ar putea să le dea unele speranțe locuitorilor de pe Strada Ion Câmpineanu: ”Avem o veste bună, am stabilit ca anul viitor să modernizăm Strada Câmpineanu, o modernizare care înseamnă asfaltări, refacere trotuare pe partea dreaptă a sensului de coborâre, cu o esplanada pietonală cu belvedere către Lacul Curiacul”. (video)
În momentul de față, totul este doar la stadiu de intenție, în bugetul local pentru acest an fiind inclusă și suma de 15.000 lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate în vederea modernizării Străzii Ion Câmpineanu. Dacă anul viitor vor începe efectiv lucrările sau dacă această stradă va fi doar o altă poziție pe pliantele electorale, rămâne de văzut.

3476 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

3143 vizualizari
02 iun. 2020 09:50

Războiul pentru ”turnul înclinat” a parcurs o nouă etapă. Primăria Câmpina a câștigat un proces, dar victoria finală este încă departe

1 comentarii

În cursul anului 2017, odată cu modificarea legislației, Consiliul Local Câmpina a aprobat două hotărâri care au stat la baza demarării demersurilor pentru exproprierea ”turnului înclinat”, clădirea din centrul Câmpinei, începută în anul 1997, abandonată în anul 2003 și care aparține societății Erin SRL. Reprezentanții acestei firme au amenințat încă de atunci, din 2017, cu atacarea în instanța de contencios administrativ a celor două hotărâri ale Consiliului Local. S-au ținut de cuvânt. Procesul s-a finalizat recent și Erin SRL a pierdut.

3050 vizualizari
01 iun. 2020 20:54

Un nou accident în Câmpina, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Maramureș. Ce măsuri vor să ia autoritățile

3 comentarii

Luni după-amiază, cu ceva mai mult de o oră înaintea producerii accidentului de pe Strada Mihail Kogălniceanu (detalii - AICI) din Câmpina, la câteva sute de metri, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Maramureș a avut loc un alt accident de circulație. Intersecția aceasta tinde să devină noul punct roșu pe harta accidentelor din Câmpina, fiind al doilea eveniment rutier în ultimele patru zile produs în condiții aproape similare.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
02 iun. 2020 19:20

Câmpina, Cartierul Slobozia. Un copac s-a prăbușit peste o mașină, două persoane fiind rănite

UPDATE - În zona unde a avut loc incidentul, la fiecare ploaie însemnată se adună o cantitate mare de apă. După ploile din ultimele zile, în zonă s-a produs o ușoară alunecare de teren care a afectat mai mulți copaci. Unul dintre aceștia s-a prăbușit astăzi peste mașina aflată în mers.

Un copac s-a prăbușit pentru un autoturism aflat în mers, iar cele două persoane din mașină au fost rănite. Incidentul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 18.30, în Cartierul Slobozia din municipiul Câmpina, în zona În Luncă.

1678 vizualizari
02 iun. 2020 13:47

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 2 iunie

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.