Strada Ion Câmpineanu din Câmpina ar putea fi modernizată... anul viitor

Actualitate (Categoria articolului)

Strada Ion Câmpineanu din Câmpina este de mai mulți ani pe lista de așteptare pentru o investiție majoră din partea administrației locale. Este o stradă cu multe probleme, unde s-a introdus canalizarea menajeră, dar nu au fost realizate branșamentele, carosabilul este degradat, iar trotuare aproape că nu mai există.

În cadrul discuțiilor de la ședința din 31 octombrie 2019 a Consiliului Local Câmpina, răspunzând unei întrebări a consilierului Dragomir Enache, viceprimarul Adrian Pițigoi a venit cu o informație care ar putea să le dea unele speranțe locuitorilor de pe Strada Ion Câmpineanu: ”Avem o veste bună, am stabilit ca anul viitor să modernizăm Strada Câmpineanu, o modernizare care înseamnă asfaltări, refacere trotuare pe partea dreaptă a sensului de coborâre, cu o esplanada pietonală cu belvedere către Lacul Curiacul”. (video)
În momentul de față, totul este doar la stadiu de intenție, în bugetul local pentru acest an fiind inclusă și suma de 15.000 lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate în vederea modernizării Străzii Ion Câmpineanu. Dacă anul viitor vor începe efectiv lucrările sau dacă această stradă va fi doar o altă poziție pe pliantele electorale, rămâne de văzut.

3577 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1201 vizualizari
29 sept. 2020 09:29

Lucian Costea a câștigat Primăria Valea Doftanei fără drept de apel - 87,37%

Victorie categorică la alegerile de duminică, 27 septembrie 2020, a lui Lucian Vileford Costea (PNL), primarul în exercițiu, care câștigă un nou mandat la Valea Doftanei. Lucian Costea a obținut 2.049 voturi din totalul celor 2.426 voturi valabil exprimate (87,37%).

2382 vizualizari
28 sept. 2020 17:56

Nicolae Moisescu (PSD Câmpina) renunță la mandatul de consilier local

3 comentarii

Nicolae Moisescu, candidatul Alianței PSD-ProRomânia-PPU (S-L) la Primăria municipiului Câmpina, situat pe locul al doilea în cursa pentru funcția de primar, cu 2.902 voturi (cu 267 voturi peste scorul alianței), ne-a transmis un comunicat prin intermediul căruia anunță că va renunța la mandatul de consilier local. Precizăm că Nicolae Moisescu se afla pe prima poziție pe lista alianței menționate pentru Consiliul Local. Vă prezentăm integral mesajul lui Nicolae Moisescu pentru câmpineni.

Alte stiri recente

1174 vizualizari
29 sept. 2020 11:47

Atenție! Direcția Economică a Primăriei Câmpina se închide marți, la ora 12.00, pentru dezinfecție. O angajată este confirmată cu COVID-19

Direcția Economică a Primăriei Câmpina, instituție aflată pe Calea Doftanei, se închide astăzi, 29 septembrie 2020, pentru efectuarea operațiunii de dezinfecție în întreaga incintă. Măsura a fost luată după ce o angajată a Direcției Economice a fost confirmată cu COVID-19.

1495 vizualizari
29 sept. 2020 10:38

Patru accidente produse aproape în același timp, pe DN1, în zona comunei Cornu

Patru accidente rutiere, în care au fost implicate patru autoturisme, o dubiță și un TIR, s-au produs marți dimineață pe DN1, în zona comunei Cornu. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, accidentele au avut loc aproape concomitent, cel mai probabil din cauza carosabilului ud și a vizibilității destul de reduse.