Strada Ion Câmpineanu din Câmpina ar putea fi modernizată... anul viitor

Actualitate (Categoria articolului)

Strada Ion Câmpineanu din Câmpina este de mai mulți ani pe lista de așteptare pentru o investiție majoră din partea administrației locale. Este o stradă cu multe probleme, unde s-a introdus canalizarea menajeră, dar nu au fost realizate branșamentele, carosabilul este degradat, iar trotuare aproape că nu mai există.

În cadrul discuțiilor de la ședința din 31 octombrie 2019 a Consiliului Local Câmpina, răspunzând unei întrebări a consilierului Dragomir Enache, viceprimarul Adrian Pițigoi a venit cu o informație care ar putea să le dea unele speranțe locuitorilor de pe Strada Ion Câmpineanu: ”Avem o veste bună, am stabilit ca anul viitor să modernizăm Strada Câmpineanu, o modernizare care înseamnă asfaltări, refacere trotuare pe partea dreaptă a sensului de coborâre, cu o esplanada pietonală cu belvedere către Lacul Curiacul”. (video)
În momentul de față, totul este doar la stadiu de intenție, în bugetul local pentru acest an fiind inclusă și suma de 15.000 lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate în vederea modernizării Străzii Ion Câmpineanu. Dacă anul viitor vor începe efectiv lucrările sau dacă această stradă va fi doar o altă poziție pe pliantele electorale, rămâne de văzut.

3094 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

569 vizualizari
14 nov. 2019 22:18

Primăria Câmpina a solicitat 400.000 lei Guvernului României pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare

”400.000 de lei este suma pe care am solicitat-o Guvernului României pentru o viitoare rectificare bugetară. Am solicitat această sumă pentru cheltuieli de funcționare, chiar dacă probabil vom încheia anul cu un ușor excedent, pentru că este foarte greu să închei un buget pe zero. Totuși, în cazul în care nu vom primi acești bani, noi mai avem niște mici rezerve pe la investiții, de 100.000, 200.000, 300.000 lei pe la câteva poziții, la care putem apela la sfârșitul anului, astfel încât să asigurăm total cheltuielile de funcționare”, a afirmat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL. (video)

2275 vizualizari
13 nov. 2019 21:22

Colectarea selectivă a deșeurilor la Câmpina, un dezastru

2 comentarii

Colectarea selectivă a deșeurilor nu este o problemă simplă, iar administrația locală câmpineană tot încearcă, de câteva luni bune, să găsească soluții pentru a determina populația să colecteze selectiv. Din păcate, în continuare, lipsește o campanie adevărată de informare a cetățenilor. Nu le spune nimeni oamenilor ce și cum trebuie să procedeze, în sensul unor discuții directe, din ușă în ușă și din poartă în poartă.

Alte stiri recente

404 vizualizari
14 nov. 2019 21:50

Deputatul Răzvan Prișcă și președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, au mulțumit electoratului pentru votul din primul tur al prezidențialelor

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, președintele în exercițiu, a câștigat detașat primul tur al scrutinului electoral atât la nivelul județului Prahova, cât și în Câmpina - în toate cele 23 secții de vot. La Câmpina, Iohannis a obținut 36,95% din voturi, iar în Prahova - 38,70%. Astăzi, liberalii câmpineni au organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultatele primului tur al prezidențialelor, la conferință participând, alături de președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, deputatul PNL Răzvan Prișcă.

2266 vizualizari
13 nov. 2019 19:43

S-a găsit soluția ca HM Junior să se antreneze pe terenul sintetic de fotbal. Când se va găsi o soluție și pentru ca juniorii de la CS Câmpina să poată juca în campionat?

3 comentarii

De câțiva ani buni, Câmpina fotbalistică s-a evidențiat printr-o absență aproape totală din orice fel de competiție și printr-un conflict al orgoliilor între cluburile CS Câmpina și HM Junior Câmpina. Nu reluăm întreaga poveste cu disputele dintre cele două cluburi, la nivel de conduceri, cert este doar că, în momentul de față, am intrat într-un nou sezon fotbalistic în care echipele CS Câmpina nu joacă în nicio competiție tocmai din cauza litigiilor cu HM Junior și Asociația Județeană de Fotbal. Totuși, echipele HM Junior se antrenează acum pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, grație unei inițiative a părinților acestor copii și a unei soluții găsită împreună cu administrația locală.