Balerinele de la Câmpina au strălucit la Festivalul "Stelele aurii" 2016

Social (Categoria articolului)

Micuțele balerine de la clubul profesoarei Dorina Popa au evoluat într-o companie extrem de selectă la cea de-a treia ediție a Festivalului de Dans "Stelele aurii", desfășurată în perioada 21-22 mai 2016, la Centrul Cultural "Ion Manu" de la Otopeni. Balerinele de la Câmpina s-au întors acasă cu multe premii de la acest festival important, la care participă aproape toate cluburile și școlile de dans din țară.

Fetițele profesoarei Dorina Popa au evoluat alături de balerine de la Liceul de coregrafie "Floria Capsali" și Academia de Dans din București, de la cluburi prestigioase precum Dance Planet, Royal Dance, Willmark Dance Academy, Elite Dance și multe altele. "A fost un concurs greu, pentru că ne-am întrecut cu dansatoare de la cluburi și școli cu renume din țară. Pot spune chiar că a fost un concurs foarte greu, având în vedere că au fost acolo și fetele de la prestigiosul Liceu de Coregrafie 'Floria Capsali'. Și cu toate acestea, fetițele noastre au fost extraordinare. Se pregătesc intens, au progresat foarte mult și sunt fericite că dansează alături de mari talente. Au fost minunate și sunt foarte mândră de ele!", ne-a declarat Dorina Popa, profesoara și coregrafa balerinelor de la Câmpina.
Trebuie să precizăm că la Clubul de dans Dorina Popa se pregătesc mai multe fetițe, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. În cadrul aceluiași club există și un grup de opt fetițe, grup care se numește "En avant". Iată premiile câștigate de fetițele profesoarei Dorina Popa la Festivalul "Stelele aurii" 2016:
- Andra Anghelache și Andreea Geantă - locul I la Lyrical (duo), categoria de vârstă 7-9 ani
- Alessia Anghel - locul al III-lea la Lyrical (solo, variație Esmeralda), categoria de vârstă 10-12 ani
- Alessia Anghel, Teodora Morar și Cătălina Dinu - locul al II-lea la balet trio - Pas de trois
- Erika Barbu, Ana Petrovanu, Ana Milu, Iuliana Șerban și Daria Dimitrescu - locul al II-lea la Balet formații - Pas de cinq - Corsarul
- Grupul EN AVANT (Alessia Anghel, Cătălina Dinu, Teodora Morar, Erika Barbu, Ana Petrovanu, Ana Milu, Iuliana Șerban și Daria Dimitrescu) - locul al III-lea la categoria grupuri cu valsul Coppelia.

7713 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1610 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

828 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

392 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

92 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.