Balerinele de la Câmpina au strălucit la Festivalul "Stelele aurii" 2016

Social (Categoria articolului)

Micuțele balerine de la clubul profesoarei Dorina Popa au evoluat într-o companie extrem de selectă la cea de-a treia ediție a Festivalului de Dans "Stelele aurii", desfășurată în perioada 21-22 mai 2016, la Centrul Cultural "Ion Manu" de la Otopeni. Balerinele de la Câmpina s-au întors acasă cu multe premii de la acest festival important, la care participă aproape toate cluburile și școlile de dans din țară.

Fetițele profesoarei Dorina Popa au evoluat alături de balerine de la Liceul de coregrafie "Floria Capsali" și Academia de Dans din București, de la cluburi prestigioase precum Dance Planet, Royal Dance, Willmark Dance Academy, Elite Dance și multe altele. "A fost un concurs greu, pentru că ne-am întrecut cu dansatoare de la cluburi și școli cu renume din țară. Pot spune chiar că a fost un concurs foarte greu, având în vedere că au fost acolo și fetele de la prestigiosul Liceu de Coregrafie 'Floria Capsali'. Și cu toate acestea, fetițele noastre au fost extraordinare. Se pregătesc intens, au progresat foarte mult și sunt fericite că dansează alături de mari talente. Au fost minunate și sunt foarte mândră de ele!", ne-a declarat Dorina Popa, profesoara și coregrafa balerinelor de la Câmpina.
Trebuie să precizăm că la Clubul de dans Dorina Popa se pregătesc mai multe fetițe, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. În cadrul aceluiași club există și un grup de opt fetițe, grup care se numește "En avant". Iată premiile câștigate de fetițele profesoarei Dorina Popa la Festivalul "Stelele aurii" 2016:
- Andra Anghelache și Andreea Geantă - locul I la Lyrical (duo), categoria de vârstă 7-9 ani
- Alessia Anghel - locul al III-lea la Lyrical (solo, variație Esmeralda), categoria de vârstă 10-12 ani
- Alessia Anghel, Teodora Morar și Cătălina Dinu - locul al II-lea la balet trio - Pas de trois
- Erika Barbu, Ana Petrovanu, Ana Milu, Iuliana Șerban și Daria Dimitrescu - locul al II-lea la Balet formații - Pas de cinq - Corsarul
- Grupul EN AVANT (Alessia Anghel, Cătălina Dinu, Teodora Morar, Erika Barbu, Ana Petrovanu, Ana Milu, Iuliana Șerban și Daria Dimitrescu) - locul al III-lea la categoria grupuri cu valsul Coppelia.

7235 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2376 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.

Alte stiri recente

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

1394 vizualizari
02 iul. 2022 13:01

Tânăr din București, prins drogat la volan de polițiștii din Câmpina

Vineri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control pe Strada I.H. Rădulescu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul București.