Vineri seară, din locuința unui câmpinean a fost sustrasă suma de 100.000 euro

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a reieșit faptul că intrarea în imobil s-ar fi făcut prin forțarea unei uși de termopan, iar banii s-ar fi aflat într-o cutie de valori din dormitorul imobilului. S-a constituit o echipă operativă pentru identificarea autorilor, stabilirea cu exactitate a modalității de comitere a faptei și recuperarea prejudiciului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Vineri seară (13 august 2021), locuința unui cunoscut om de afaceri câmpinean a fost spartă de hoți, care au sustras, conform mărturiei proprietarului, suma de 100.000 euro. Ancheta este derulată de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IJP Prahova.

Hoțul sau hoții par să fi acționat la pont, în condițiile în care de mai multe zile proprietarul era plecat în vacanță. În schimb, surse apropiate anchetei ne-au dezvăluit că în casa respectivă locuia un nepot al proprietarului, care în fiecare seară, cam în același interval orar, ieșea în oraș. Este exact intervalul orar în care a avut loc spargerea, ceea ce arată că locuința a fost filată și se știa programul celui care locuia în casa respectivă pe perioada în care proprietarul era plecat în vacanță. 
De asemenea, există informații că accesul hoțului sau hoților s-ar fi făcut prin spatele locuinței, pe un teren care face legătura cu o alee foarte puțin circulată. Mai mult, camerele de supraveghere ale proprietății au fost dezactivate, astfel că misiunea anchetatorilor este cu atât mai dificilă. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4294 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 14.08.2021 14:08 Daca ti 100.000 euro in casa....si tu pleci in vacanta....ceva semne de intrebare sunt.Macar de sapa o groapa sau ii ducea intr-o ascunzatoare,o pestera ceva.Sunt banci unde se tin banii multi daca ii ai,dar acolo mai intreaba si altcineva de ei.Asa acasa intreaba doar hotii!

Actualitate

400 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

537 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

368 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

63 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.