Vineri seară, din locuința unui câmpinean a fost sustrasă suma de 100.000 euro

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a reieșit faptul că intrarea în imobil s-ar fi făcut prin forțarea unei uși de termopan, iar banii s-ar fi aflat într-o cutie de valori din dormitorul imobilului. S-a constituit o echipă operativă pentru identificarea autorilor, stabilirea cu exactitate a modalității de comitere a faptei și recuperarea prejudiciului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Vineri seară (13 august 2021), locuința unui cunoscut om de afaceri câmpinean a fost spartă de hoți, care au sustras, conform mărturiei proprietarului, suma de 100.000 euro. Ancheta este derulată de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IJP Prahova.

Hoțul sau hoții par să fi acționat la pont, în condițiile în care de mai multe zile proprietarul era plecat în vacanță. În schimb, surse apropiate anchetei ne-au dezvăluit că în casa respectivă locuia un nepot al proprietarului, care în fiecare seară, cam în același interval orar, ieșea în oraș. Este exact intervalul orar în care a avut loc spargerea, ceea ce arată că locuința a fost filată și se știa programul celui care locuia în casa respectivă pe perioada în care proprietarul era plecat în vacanță. 
De asemenea, există informații că accesul hoțului sau hoților s-ar fi făcut prin spatele locuinței, pe un teren care face legătura cu o alee foarte puțin circulată. Mai mult, camerele de supraveghere ale proprietății au fost dezactivate, astfel că misiunea anchetatorilor este cu atât mai dificilă. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3843 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 14.08.2021 14:08 Daca ti 100.000 euro in casa....si tu pleci in vacanta....ceva semne de intrebare sunt.Macar de sapa o groapa sau ii ducea intr-o ascunzatoare,o pestera ceva.Sunt banci unde se tin banii multi daca ii ai,dar acolo mai intreaba si altcineva de ei.Asa acasa intreaba doar hotii!

Actualitate

1451 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1688 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

679 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

224 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.