Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Social (Categoria articolului)

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.

Licitația pentru creșa de la Câmpina a fost câștigată de asocierea formată din firmele Ovi Arhitecture & Engineering București, Asix Design București și Ovi Construction & Real Estate București, valoarea contractului de execuție fiind de aproximativ 8,15 milioane lei fără TVA. Vă reamintim că, potrivit SEAP, nu mai puțin de 13 asocieri de firme au depus oferte pentru construirea creșei de la Câmpina.
Creșa va fi amplasată în spatele Școlii Gimnaziale nr. 3, pe un teren de aproximativ 3.000 mp. Câmpina se află pe lista localităților unde se vor construi creșe mici (cu 40 locuri), alături de Petroșani și Motru, în vreme ce la Drobeta Turnu Severin, Călărași, Marghita, Moreni și Caransebeș vor fi construite creșe medii, iar la Alba Iulia, Oradea, Deva, Otenița, Lugoj și Sectorul 2 București se vor construi creșe mari. Investiția se va realiza prin CNI și va cuprinde săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie, cabinet medical, spații administrative și un loc de joacă în aer liber. De asemenea, vor fi montate panouri solare pe acoperșul creșei pentru a asigura din surse regenerabile o parte din energia necesară funcționării clădirii.

2550 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

198 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

1805 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

Alte stiri recente

1142 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2178 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.