CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Horațiu Zăgan a demisionat din Consiliul Local Câmpina

- Actualitate -

Horațiu Zăgan a demisionat din Consiliul Local Câmpina Consilierul local Horațiu Zăgan (PSD) și-a depus, în această dimineață, demisia din funcție. Zăgan a fost declarat în conflict de interese de către ANI și a preferat să renunțe la mandatul de consilier decât să se judece cu Agenția Națională de Integritate. "Oricum, eu nu mai aveam de gând să candidez la alegerile de anul viitor!", ne-a declarat Horațiu Zăgan.

La începutul lunii noiembrie, ANI a anunțat că a constatat existența unui conflict de interese de natură administrativă în cazul consilierului câmpinean Horațiu Zăgan. Motivul - în calitate de consilier local a votat proiecte de hotărâre legate de Floricon Salub, societate la care este angajat. Conform legii, aleșii locali aflați în incompatibilitate sau conflict de interese își pierd mandatul și nici nu mai pot candida la o funcție publică în următorii trei ani. Horațiu Zăgan putea ataca în instanța de contencios administrativ decizia ANI și putea rămâne consilier local până la finalul procesului. "Am preferat să nu merg în instanță, erau niște bani cheltuiți și nici nu cred că aș fi avut șanse să câștig un proces cu ANI. Oricum, eu am luat de mai multă vreme decizia să nu mai candidez pentru nici o funcție la alegerile de anul viitor. Astăzi mi-am depus demisia din funcția de consilier local și am încheiat acest capitol", a afirmat Horațiu Zăgan. Acesta se afla la cel de-al șaselea mandat consecutiv de consilier local. Cel mai probabil, locul său în CL Câmpina nu va fi luat de nimeni pentru cele câteva luni care au mai rămas până la alegerile locale. Zăgan a candidat pe lista USL în 2012.


27 Nov 2015 09:38 3708 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1083 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
1105 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
573 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
910 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV