Horațiu Zăgan a demisionat din Consiliul Local Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local Horațiu Zăgan (PSD) și-a depus, în această dimineață, demisia din funcție. Zăgan a fost declarat în conflict de interese de către ANI și a preferat să renunțe la mandatul de consilier decât să se judece cu Agenția Națională de Integritate. "Oricum, eu nu mai aveam de gând să candidez la alegerile de anul viitor!", ne-a declarat Horațiu Zăgan.

La începutul lunii noiembrie, ANI a anunțat că a constatat existența unui conflict de interese de natură administrativă în cazul consilierului câmpinean Horațiu Zăgan. Motivul - în calitate de consilier local a votat proiecte de hotărâre legate de Floricon Salub, societate la care este angajat. Conform legii, aleșii locali aflați în incompatibilitate sau conflict de interese își pierd mandatul și nici nu mai pot candida la o funcție publică în următorii trei ani. Horațiu Zăgan putea ataca în instanța de contencios administrativ decizia ANI și putea rămâne consilier local până la finalul procesului. "Am preferat să nu merg în instanță, erau niște bani cheltuiți și nici nu cred că aș fi avut șanse să câștig un proces cu ANI. Oricum, eu am luat de mai multă vreme decizia să nu mai candidez pentru nici o funcție la alegerile de anul viitor. Astăzi mi-am depus demisia din funcția de consilier local și am încheiat acest capitol", a afirmat Horațiu Zăgan. Acesta se afla la cel de-al șaselea mandat consecutiv de consilier local. Cel mai probabil, locul său în CL Câmpina nu va fi luat de nimeni pentru cele câteva luni care au mai rămas până la alegerile locale. Zăgan a candidat pe lista USL în 2012.

2482 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

4706 vizualizari
24 nov. 2020 18:18

O autosanitară complet echipată, donație pentru Spitalul Municipal Câmpina

1 comentarii

La începutul lunii noiembrie, în cadrul întâlnirii pe care primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a avut-o cu conducerea Spitalului Municipal și cu șefii de secție, au fost discutate mai multe probleme, printre care și lipsa unei autosanitare pentru transportul pacienților externați la domiciliu. Autosanitara spitalului, veche și extrem de uzată, a cedat complet și nu a mai putut fi utilizată.

5903 vizualizari
23 nov. 2020 18:16

Rata de infectare cu SARS CoV-2, în scădere la Câmpina și Poiana Câmpina

Dacă în urmă cu o săptămână, municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina erau localitățile din Prahova cu cea mai mare rată de infectare cu SARS CoV-2, iată că astăzi primim o veste bună de la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Rata incidenței a scăzut în ambele localități, la 23 noiembrie 2020 înregistrându-se 6,28 cazuri / 1.000 locuitori în Câmpina (de la 6,85) și 4,61 cazuri / 1.000 locuitori în Poiana Câmpina (de la 7,41). La nivelul județului Prahova, cea mai mare rată de infectare o au comuna Păulești (8,31 cazuri / 1.000 locuitori) și municipiul Ploiești (7,49 cazuri / 1.000 locuitori).

Alte stiri recente

178 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

261 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".