CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

"De mici, prieteni buni", un proiect frumos, derulat la Câmpina între Grădinița "Iulia Hasdeu" și Creșa Municipală

- Social -

"De mici, prieteni buni" este un proiect inedit pe plan local, derulat între o grădiniță și (deocamdată) singura Creșă Municipală din Câmpina. În fiecare lună, proiectul are o tematică diferită. Luna aceasta, fiind specială, copiii de la una dintre grupele Grădiniței "Iulia Hasdeu" au mers la copiii de la creșă pentru a le cânta colinde și a le oferi ornamente de Crăciun realizate împreună cu părinții.

Coordonatorul acestui proiect este noul director al Creșei Municipale, Elena Secară, care este și profesor învățământ preșcolar la Grădinița "Iulia Hasdeu". Copiii de la creșă sunt mici, încă nu înțeleg multe lucruri, dar s-au bucurat de oaspeți și au fost încântați de frumoasele ornamente de Crăciun oferite de prietenii lor mai mari, de la grădiniță.
Precizăm faptul că, în conformitate cu Legea 17/2022 și Hotărârea de Guvern 566/2022, Creșa Municipală Câmpina a devenit unitate cu personalitate juridică și a trecut în coordonarea Ministerului Educației prin Inspectoratul Școlar Județean. Din toamnă, creșa are și o nouă conducere numită de ISJ Prahova până la organizarea concursului pentru ocuparea postului.


20 Dec 2022 18:57 3753 vizualizari


Comentarii


412 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
276 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1534 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1004 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV