Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, Cofetăria DULCELLE din municipiul Câmpina a lansat... noi sortimente de prăjituri, unicat în România în acest moment. Este vorba despre prăjitura în formă de ou, prăjitura în formă de căpșună și prăjitura în formă de cireașă, firma Silikomart producând matrițele, formele detașabile pentru prăjituri, iar conținutul fiind o creație a echipei DULCELLE, coordonată de Andra Ioana Bunea.
S-a muncit mult pentru crearea acestor prăjituri, dar a fost o muncă în care s-a pus mult suflet, din dorința de a ridica ștacheta, de a realiza lucruri extraordinare, de a le oferi clienților, permanent, produse noi, cu un gust desăvârșit, după cum spune liderul echipei DULCELLE. Prăjitura în formă de căpșună, de exemplu, are următoarea compoziție: bavarois cu vin, confit de căpșuni, blat cu migdale și căpșuni și crocant cu ciocolată și căpșuni, iar prăjitura - cireașă are cremă de iaurt, confit de cireșe, blat cu ciocolată, crocant cu ciocolată și orez expandat. Ce conține prăjitura în formă de ou vă lăsăm să descoperiți singuri.
Cofetăria DULCELLE este situată în Parcul Regele Mihai I din Câmpina, în apropierea amplasamentului pe care s-a aflat ”Soldatul”. Produsele de aici sunt realizate numai cu ingrediente de calitate, naturale, sănătoase. DULCELLE a apărut pe piața câmpineană la finalul anului trecut, în spatele acestui acestui nume aflându-se creativitatea și pasiunea pentru dulciuri a unei echipe care își dorește ca DULCELLE să nu fie o simplă cofetărie. (P)

Operatorul de salubritate Floricon Salub informează abonații din localitățile Băicoi, Breaza, Câmpina, Comarnic, Secăria și Telega că programul de colectare a deșeurilor menajere va fi modificat cu ocazia Zilei Naționale a României.

Câmpina a fost locul unde s-au ridicat biserici frumoase, dar și cu povești fascinante. Una dintre acestea este biserica de la târg (de la piață, în zilele noastre), cu hramul Sfânta Treime.

Cumpăna dintre ani se apropie, iar restaurantele și-au pregătit din timp oferta pentru cei care doresc să petreacă revelionul într-o astfel de locație.

Cumpăna dintre ani se apropie, iar restaurantele și-au pregătit din timp oferta pentru cei care doresc să petreacă revelionul într-o astfel de locație.