Prăjituri unicat în România la Cofetăria DULCELLE din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, Cofetăria DULCELLE din municipiul Câmpina a lansat... noi sortimente de prăjituri, unicat în România în acest moment. Este vorba despre prăjitura în formă de ou, prăjitura în formă de căpșună și prăjitura în formă de cireașă, firma Silikomart producând matrițele, formele detașabile pentru prăjituri, iar conținutul fiind o creație a echipei DULCELLE, coordonată de Andra Ioana Bunea.

S-a muncit mult pentru crearea acestor prăjituri, dar a fost o muncă în care s-a pus mult suflet, din dorința de a ridica ștacheta, de a realiza lucruri extraordinare, de a le oferi clienților, permanent, produse noi, cu un gust desăvârșit, după cum spune liderul echipei DULCELLE. Prăjitura în formă de căpșună, de exemplu, are următoarea compoziție: bavarois cu vin, confit de căpșuni, blat cu migdale și căpșuni și crocant cu ciocolată și căpșuni, iar prăjitura - cireașă are cremă de iaurt, confit de cireșe, blat cu ciocolată, crocant cu ciocolată și orez expandat. Ce conține prăjitura în formă de ou vă lăsăm să descoperiți singuri.
Cofetăria DULCELLE este situată în Parcul Regele Mihai I din Câmpina, în apropierea amplasamentului pe care s-a aflat ”Soldatul”. Produsele de aici sunt realizate numai cu ingrediente de calitate, naturale, sănătoase. DULCELLE a apărut pe piața câmpineană la finalul anului trecut, în spatele acestui acestui nume aflându-se creativitatea și pasiunea pentru dulciuri a unei echipe care își dorește ca DULCELLE să nu fie o simplă cofetărie. (P)

7128 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

685 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1670 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

2035 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

289 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.