Miss și Mister Boboc de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina, aleși la capătul unei... călătorii în jurul lumii

Actualitate (Categoria articolului)

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier a avut în acest an o temă generoasă - călătorie în jurul lumii. O temă frumoasă, deloc ușoară, dar care le-a permis concurenților și echipelor din spatele acestora să-și dea frâu liber creativității. Șase perechi de boboci s-au înscris la acest bal, un eveniment care a umplut până la refuz sala de spectacole a Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina. În definitiv, Balul Bobocilor este un adevărat spectacol, departe de ceea ce era odată și foarte aproape de show.

Trei ore a durat Balul Bobocilor de la Forestier, trei ore de neuitat pentru public, dar în special pentru cei 12 boboci frumoși și emoționați, care s-au pregătit intens pentru cel mai important bal din viața lor de liceeni. Iar când spunem că s-au pregătit intens ne referim la orele și zilele de repetiții alături de echipele lor și sub supravegherea instructorului-coregraf Gabriel Dovînca. Pe lângă probele de eleganță, pantomimă, dans perechi și dans sincron, susținute de concurenți, balul a inclus și mai multe momente artistice oferite de elevi ai liceului, precum și o demonstrație de karate a unor tineri sportivi care, de asemenea, au învățat sau învață la Colegiul Tehnic Forestier. Coordonatorul Balul Bobocilor 2020 a fost Raluca Voineag, iar întregul eveniment a fost susținut de profesorii liceului, de părinții elevilor și de o serie de sponsori.
După trei ore de spectacol, la capătul călătoriei în jurul lumii, au fost aleși câștigătorii:

Miss Boboc - Anda Geană
Mister Boboc - Ciprian Costache

Miss și Mister - Locul al II-lea - Fabiana Ion și Carol Banu
Miss și Mister - Locul al III-lea - Iulia Guță și Horia Barbu
Miss și Mister Popularitate - Iulia Guță și Mihai Matei
Miss și Mister Naturalețe - Anda Geană și Mihai Matei
Miss și Mister Spontaneitate - Fabiana Ion și Horia Barbu
Miss și Mister Creativitate - Roxana Răducu și Eduard Mănățuică
Miss și Mister Eleganță - Ioana Anghel și Ciprian Costache
Premiul pentru cel mai armonios cuplu - Hebaallah Mohamed și Ioan Costache
Premiul pentru cei mai buni dansatori - Iulia Guță și Carol Banu

5568 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

361 vizualizari
17 feb. 2020 22:37

Începe reabilitarea termică a Blocului 12 de pe Strada Victoriei din Câmpina

La aproape un an și jumătate de la semnarea contractului de finanțare dintre Primăria Câmpina și Agenția de Dezvoltare Regională Sus-Muntenia, zilele acestea vor începe, în sfârșit, lucrările de reabilitare termică a Blocului nr.12 de pe Strada Victoriei. Anunțul a fost făcut de primarul Horia Tiseanu în cadrul dezbaterii publice asupra proiectului bugetului local pe anul 2020. Lucrările vor fi finanțate în cea mai mare parte din fonduri europene.

911 vizualizari
17 feb. 2020 20:44

Incendiu de vegetație la Bănești

În cursul zilei de luni, 17 februarie, ISU Prahova a intervenit la mai multe incendii de vegetație uscată - la Ploiești și în comunele Bărcănești și Bănești.

Alte stiri recente

587 vizualizari
17 feb. 2020 21:37

ProRomânia și-a stabilit candidatul pentru Primăria Câmpina - Liviu Davidescu

Scena politică locală cunoaște efervescența specifică oricărei perioade pre-electorale, partidele fiind în căutarea candidaților care să le aducă un număr cât mai mare de voturi, iar candidații (unii dintre ei, pentru că există și astfel de cazuri) în căutarea partidelor care să-i susțină. ProRomânia, un partid destul de mic și mai puțin activ pe scena politică locală, și-a desemnat zilele trecute candidatul la funcția de primar al municipiului Câmpina - Liviu Davidescu.

1630 vizualizari
17 feb. 2020 12:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 17 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.