Miss și Mister Boboc de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina, aleși la capătul unei... călătorii în jurul lumii

Actualitate (Categoria articolului)

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier a avut în acest an o temă generoasă - călătorie în jurul lumii. O temă frumoasă, deloc ușoară, dar care le-a permis concurenților și echipelor din spatele acestora să-și dea frâu liber creativității. Șase perechi de boboci s-au înscris la acest bal, un eveniment care a umplut până la refuz sala de spectacole a Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina. În definitiv, Balul Bobocilor este un adevărat spectacol, departe de ceea ce era odată și foarte aproape de show.

Trei ore a durat Balul Bobocilor de la Forestier, trei ore de neuitat pentru public, dar în special pentru cei 12 boboci frumoși și emoționați, care s-au pregătit intens pentru cel mai important bal din viața lor de liceeni. Iar când spunem că s-au pregătit intens ne referim la orele și zilele de repetiții alături de echipele lor și sub supravegherea instructorului-coregraf Gabriel Dovînca. Pe lângă probele de eleganță, pantomimă, dans perechi și dans sincron, susținute de concurenți, balul a inclus și mai multe momente artistice oferite de elevi ai liceului, precum și o demonstrație de karate a unor tineri sportivi care, de asemenea, au învățat sau învață la Colegiul Tehnic Forestier. Coordonatorul Balul Bobocilor 2020 a fost Raluca Voineag, iar întregul eveniment a fost susținut de profesorii liceului, de părinții elevilor și de o serie de sponsori.
După trei ore de spectacol, la capătul călătoriei în jurul lumii, au fost aleși câștigătorii:

Miss Boboc - Anda Geană
Mister Boboc - Ciprian Costache

Miss și Mister - Locul al II-lea - Fabiana Ion și Carol Banu
Miss și Mister - Locul al III-lea - Iulia Guță și Horia Barbu
Miss și Mister Popularitate - Iulia Guță și Mihai Matei
Miss și Mister Naturalețe - Anda Geană și Mihai Matei
Miss și Mister Spontaneitate - Fabiana Ion și Horia Barbu
Miss și Mister Creativitate - Roxana Răducu și Eduard Mănățuică
Miss și Mister Eleganță - Ioana Anghel și Ciprian Costache
Premiul pentru cel mai armonios cuplu - Hebaallah Mohamed și Ioan Costache
Premiul pentru cei mai buni dansatori - Iulia Guță și Carol Banu

6490 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

522 vizualizari
19 sept. 2020 15:22

Parcometrele din centrul Câmpinei au devenit funcționale

”De ce nu sunt încă funcționale parcometrele din zona centrală a Câmpinei?”, am întrebat la Primăria Câmpina în urmă cu aproximativ trei săptămâni, atun ci când parcometrele erau deja instalate de mai bine de o lună. ”Pentru punerea în funcțiune a parcometrelor va fi nevoie mai întâi de aprobarea unui regulament de funcționare a acestora, printr-o hotărâre a Consiliului Local”, a fost răspunsul Primăriei Câmpina.

521 vizualizari
19 sept. 2020 14:00

Circulația rutieră pe un tronson al Străzii Republicii, din Câmpina, este închisă până pe 25 septembrie

Circulația rutieră pe Strada Republicii, din zona centrală a municipiului Câmpina, se desfășoară cu dificultate de ceva vreme, din cauza lucrărilor din zonă. Acum, Primăria Câmpina a anunțat închiderea completă a circulației pe uin segment al acestei străzi, termenul pentru redeschiderea tronsului respectiv fiind 25 septembrie.

Alte stiri recente

986 vizualizari
19 sept. 2020 13:04

Alin Moldoveanu face apel la decență și o competiție electorală corectă în ultima săptămână de campanie

Candidatul independent la Primăria municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, face apel către toate formațiunile politice și alianțele electorale, către toți candidații și echipele acestora, la decență și corectitudine în ultima săptămână a campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

930 vizualizari
19 sept. 2020 10:08

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 19 septembrie

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.