CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

De la 1 septembrie, programare exclusiv online pentru preschimbarea permisului de conducere și eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație a vehiculelor

- Actualitate -

De la 1 septembrie, programare exclusiv online pentru preschimbarea permisului de conducere și eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație a vehiculelor

Pentru că a funcționat foarte bine în cazul înmatriculărilor auto, Prefectura Prahova a decis să aplice metoda programărilor exclusiv online și pentru eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație, dar și pentru preschimbarea permisului de conducere. Această măsură se aplică de astăzi, 1 septembrie 2017, pentru programări începând cu luni, 4 septembrie.

Potrivit comunicatului remis de Prefectura Prahova, sunt în funcțiune două aplicații pentru eliberarea autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor:
- O aplicație de programare on-line pentru eliberarea autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor pentru ghișeul nr. 4, destinată persoanelor fizice și persoanelor juridice care nu au ca obiect de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule;
- O aplicație de programare on-line pentru eliberarea autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor pentru ghișeul nr. 6, destinată persoanelor juridice care au ca obiect principal de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule.
Nu vor fi preluate la ghișeu programările care conțin date false sau neconforme cu realitatea sau nu respectă destinația ghișeului.

Pentru programările la preschimbarea permisului de conducere, cetățenii vor accesa aplicația on-line existentă.
Persoanele care nu au posibilitatea accesării site-ului www.prefecturaprahova.ro vor avea la dispoziție „telefonul cetățeanului”, 0244.510.070, la care va răspunde, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, între orele 09.00 – 16.00, iar în ziua de vineri între orele 09.00 – 14.00, un funcționar care va realiza programarea în sistem și va informa solicitantul cu privire la data și ora la care urmează să se prezinte la ghișeu. 
Activitatea de eliberare a autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor se va realiza de către lucrătorii SPCRPCIV la ghișeul nr.4 (persoane fizice și juridice care nu au ca obiect de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule), în intervalul orar 08.30 – 16.30, în zilele de luni, marți, miercuri și vineri și 10.30 – 18.30, în în ziua de joi, iar la ghișeul nr.6 (persoane juridice care au ca obiect principal de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule), de luni până vineri inclusiv, in intervalul orar 15.00 – 16.30.


01 Sep 2017 09:04 4022 vizualizari


Comentarii


332 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
607 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2771 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1086 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV