CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Despre inovarea digitală, un proiect al Camerei de Comerț, prezentat și la Câmpina

- Social -

Despre inovarea digitală, un proiect al Camerei de Comerț, prezentat și la Câmpina

Camera de Comerț și Industrie Prahova are în derulare un proiect cu fonduri europene privind ”Inovarea digitală esențială pentru angajați și angajatori”, proiect care a fost prezentat și la Câmpina, în cadrul unei conferințe desfășurate marți, 23 mai.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Camerei de Comerșț și Industrie Prahova, ai mediului de afaceri local, dar și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. A fost prezentat proiectul într-o variantă interactivă, scopul primordial fiind sporirea capacității întreprinderilor mici și mijlocii de a acționa pe piață prin oferirea de cursuri gratuite de competențe digitale pentru angajații acestora. 
Astfel, prin acest proiect vor beneficia de programe de formare a competențelor digitale de bază 118 angajați, de programe de formare a competențelor digitale avansate 158 de persoane și de programe de competențe digitale dedicate specialițtilor în IT 34 de persoane.
Proiectul ”Inovarea digitală esențială pentru angajați și angajatori” se încheia în toamna acestui an.


24 May 2023 16:36 2858 vizualizari


Comentarii






968 vizualizari 18 May 2024 09:50 199 persoane au fost selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă de la Câmpina

199 persoane au fost selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă de la Câmpina

În întreaga țară, vineri, 17 mai, a avut loc Bursa generală a locurilor de muncă. La Câmpina, aceasta a avut loc în premieră la Casa Tineretului, având în vedere că la Casa de Cultură - locul tradițional de desfășurare al bursei - se află Biroul Electoral pentru alegerile locale din 9 iunie.

citeste mai mult
1117 vizualizari 17 May 2024 19:39 Conferință pe teme istorice la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina

Conferință pe teme istorice la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina

Este mai puțin obișnuit ca la un liceu tehnologic să aibă loc o conferință pe teme istrorice. Și, totuși, așa ceva s-a întâmplat la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina, joi, 16 mai 2024.

citeste mai mult
1187 vizualizari 16 May 2024 23:08 Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

După ce a câștigat etapa județeană a Olimpiadei de Dezbateri, echipa ”Dacii și romanii” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a participat la faza națională, care s-a desfășurat la Constanța.

citeste mai mult
975 vizualizari 16 May 2024 21:43 Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina a derulat la Școala Centrală un proiect de educație pentru sănătate

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina a derulat la Școala Centrală un proiect de educație pentru sănătate

Amfiteatrul Școlii Gimnaziale Centrale a fost gazda unui proiect de educație pentru sănătate ”Fă totul pentru viață! Acordă primul ajutor!”, derulat de Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV