Handbalistele de la CS Câmpina, așteptate cu flori în gară, ca marile campioane

Sport (Categoria articolului)

Atmosferă de senzație noaptea trecută, aproape de miezul nopții, la Gara de Sud din Ploiești, la sosirea trenului care a adus de la Suceava echipa de handbal feminin a CS Câmpina, care a reușit o performanță fantastică - locul 7 la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV.

La Gara de Sud au fost prezenți președintele CS Câmpina, Adrian Stoican, care a oferit fiecărei componente a echipei câte o floare, dar și numeroși părinți, dintre cei care nu au putut face deplasarea la Suceava. Fetelor li s-au oferit daruri, au fost stropite cu șampanie, totul exact ca la marile campioane, întreaga atmosferă atragând atenția puținilor călători prezenți la ceas târziu de seară în gara din Ploiești. Bucuria unei asemenea primiri a alungat oboseala inerentă a handbalistelor, după un drum lung cu trenul și, mai ales, după un turneu cu foarte multe meciuri într-un interval scurt de timp.
Felicitări încă o dată echipei de handbal feminin juniori IV a CS Câmpina, antrenorului Daniel Vasile și tuturor celor care au contribuit la această frumoasă performanță a sportului câmpinean!

3501 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

647 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1577 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

587 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

774 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.