CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina se desfășoară tabăra de pictură pentru elevi, la care participă și copii din Cahul

- Actualitate -

La Câmpina se desfășoară tabăra de pictură pentru elevi, la care participă și copii din Cahul

În aceste zile, la Câmpina are loc prima ediție a taberei de pictură pentru elevi, intitulată ”Pe urmele pictorilor Nicolae Grigorescu și Ștefan Luchian”, proiect inclus în programul ”CâmpinArtelor” și la care au fost invitați să participe și mai mulți elevi de la Școala de arte din Cahul, localitate din Republica Moldova, înfrățită cu municipiul Câmpina din anul 2018.

De-a lungul acestei săptămâni, copiii au fost în diverse locuri din Câmpina - Lacul Bisericii, Muzeul memorial ”Nicolae Grigorescu”, Castelul ”Iulia Hasdeu”, parcul Soceram, dar și la Brebu, la Complexul muzeal Curtea Domnească. Peste tot, copiii și profesorii care îi însoțesc au avut ocazia să deseneze, să picteze, lucrările realizate în cadrul acestei tabere urmând a fi prezentate într-o expoziție al cărei vernisaj va avea loc vineri, 14 iulie, de la ora 13.00, la Casa Tineretului.
Tabăra este coordonată de Anda Miroiu, bibliotecar la Școala Gimnazială ”A.I. Cuza” Câmpina, iar în afara oaspeților de la Cahul, au fost prezenți și copii din Câmpina, de la mai multe școli, coordonați de profesorii Mihaela Baltag și Ionuț Popa.
În cursul zilei de miercuri, 12 iulie, cu toții au fost primiți la sediul Primăriei municipiului Câmpina de Alin Moldoveanu. Acesta i-a premiat pe fiecare în parte și a primit din partea participanților la această tabără un tablou inspirat din legenda miresei de la Lacul Bisericii.


13 Jul 2023 19:58 3239 vizualizari


Comentarii


139 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
3414 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială, care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
704 vizualizari 24 Jun 2024 15:28 Consilierii câmpineni vor vota peste 100.000 lei pentru expertizarea tehnică a Căminului Petrol

Consilierii câmpineni vor vota peste 100.000 lei pentru expertizarea tehnică a Căminului Petrol

Consiliul Local Câmpina se întrunește în ședință ordinară miercuri, 26 iunie, de la ora 17.00.

citeste mai mult
688 vizualizari 24 Jun 2024 15:04 Marți, 25 iunie, începe examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții claselor a VIII-a

Marți, 25 iunie, începe examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții claselor a VIII-a

Începând de marți, 25 iunie 2024, elevii claselor a VIII-a vor susține primul examen important din viața lor - Evalaurea Națională.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV