Concurs național de idei pentru studenți - Camp10, pentru amenajarea zonei pietonale, situată deasupra viitorului pasaj din centrul Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

În paralel cu consultarea publică privind adoptarea Planului Urbanistic Zonal pentru pasajul subteran și pentru zona de regenerare urbană de deasupra acestuia, Primăria Câmpina a inițiat un concurs național de idei pentru studenți, înscrierile putându-se facepână pe data de 27 mai 2022.

Concursul este adresat studenților urbaniști, arhitecți și peisagiști și își propune revizuirea diverselor ”mișcări comunitare” care contribuie la reînnoirea funcției spațiului public, având în vedere durata de viață a acestuia. Zona studiată este amplasată în centrul municipiului Câmpina, tangentă (pe latura de vest, o latură de aproximativ 34 metri) cu Bd. Nicolae Bălcescu (Dj 102I), Strada Mihai Eminescu, Strada Republicii, Strada I L. Caragiale, Aleea Republicii, Strada Republicii și Strada Soarelui, suprafața studiată fiind de 9.238,93 mp.
Detalii despre concurs pe pagina camp10. De asemenea, puteți urmări noutăți despre acest concurs și pe pagina de Facebook camp10.
Juruiul este format din arhitecți de prestigiu, iar rezultatele acestui concurs vor fi anunțate pe 27 iunie 2022, ora 10.00.

1974 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1112 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

1393 vizualizari
02 iul. 2022 13:01

Tânăr din București, prins drogat la volan de polițiștii din Câmpina

Vineri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control pe Strada I.H. Rădulescu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul București.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2376 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.