CONTACT

OK Silva Câmpina, rezultate remarcabile la Naționalele de orientare sportivă

- Sport -

OK Silva Câmpina, rezultate remarcabile la Naționalele de orientare sportivă

Week-end-ul trecut, în pădurile din jurul municipiului Cluj-Napoca a avut loc ediția din acest an a Campionatelor Naționale de Orientare Sportivă, competiție la care au fost prezenți și mai mulți sportivi de la OK Silva Câmpina.

Peste 300 de participanți au luat startul la această competiție, iar pe parcursul celor patru zile de concurs sportivii de la OK Silva Câmpina au obținut rezultate remarcabile la probele de concurs. Astfel, printre cele mai deosebite rezultate ar fi de menționat locul 1 obținut de Alexia Tudorache la proba de ștafetă senioare, precum și medalia de aur la concursul de lungă distanță. De asemenea, a obținut medalie de bronz la proba de sprint categoria feminin sub 18 ani. Ștafeta masculină formată din Mircea Țicleanu, Ilie Crețu și Mihai Tudorache a obținut locul secund, fiind devansată de cea a clujenilor de la Transilva. Ca și o curiozitate din ștafeta celor de la Cluj a făcut parte și Ion Dumitrel, președinte al Consiliului Județean Alba.
La categoria feminin sub 12 ani, Silvia Maria Tudorache a obținut două medalii de bronz la medie și lungă distanță, iar la feminin sub 35 ani, Ana Maria Tudorache a obținut o medalie de aur la sprint și două medalii de argint la medie și lungă distanță. De asemenea, Mircea Țicleanu a urcat pe podium la probele de concurs.
CS OK Silva Câmpina a participat cu un lot de 11 sportivi, unii dintre ei participând pentru prima oară la campionate naționale, concursuri puțin mai deosebite și tehnice, dar de remarcat este că toți au terminat traseele, chiar dacă nu au ajuns pe podium.
Felicitări tuturor!


06 Sep 2023 17:54 2545 vizualizari


Comentarii






2371 vizualizari 04 May 2024 10:02 Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Clubul Baracuda Câmpina, înființat și condus de profesorul Gabriel Cojocaru, are patru sportivi în lotul național al României - Iarina Cojocaru, Luca Marinescu, Ștefan Cojocaru și Darius Coman.

citeste mai mult
2199 vizualizari 03 May 2024 20:52 Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

”Lanterna roșie” a clasamentului ligii de elită a județului nostru, Unirea Urlați, a poposit în Vinerea Mare la Câmpina, unde pe sinteticul de la Căminul Petrol a întânit formația CS Câmpina.

citeste mai mult
2121 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
1835 vizualizari 03 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Vineri au avut loc meciurile etapei a 27-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul și programul etapei viitoare, care va avea loc marți, 7 mai:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV