CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sărbătoare la Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina

- Actualitate -

Sărbătoare la Grădinița

Sărbătoare mare, miercuri, 28 noiembrie 2018, la Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina. Și nu orice sărbătoare, ci una dedicată Centenarului Marii Uniri. Cum pot preșcolarii marca un astfel de eveniment, la cei trei-patru-cinci ani ai lor? Prin cântece, dansuri, poezii sau chiar prin împodobirea unor brăduți cu globuri roșii, galbene și albastre, culorile drapelului național.

Fiecare grupă de copii a pregătit câte ceva în cinstea marii sărbători naționale de la 1 Decembrie, ceea ce a dat o notă aparte întregului șir de manifestări de aici. În spatele acestor activități a fost, fără îndoială, multă muncă, dar și multă voioșie. Copiii sunt mici, unii chiar foarte mici, poate că ei nu înțeleg acum semnificația Zilei Naționale sau ce înseamnă Centenarul, dar acești copii sunt frumoși, veseli, talentați, iar bucuria lor înseamnă sărbătoare.
Una dintre grupele de la Grădinița "Iulia Hasdeu" a plantat (cu spriinul câtorva angajați de la Serele Municipale) și a împodobit (cu ajutorul părinților și cadrelor didactice) doi brăduți. Deși era frig și ningea, copiii s-au bucurat de fiecare moment. Alte grupe au prezentat momente artistice - dansuri, cântece, poezii. Copiii și cadrele didactice, iar în unele cazuri chiar și părinții sau bunicii, au venit în costume populare, evidențiindu-se aici doamna educatoare Valeria Sandu, care a purtat un superb costum popular, vechi de 100 de ani, moștenit de la bunica sa.
"Copiii de la grădinița noastră au marcat anticipat cei 100 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918. Toate grupele au desfășurat activități dedicate acestui eveniment, activități potrivite pentru vârsta lor. Au fost prezenți și părinți și bunici, pentru a se bucura de momentele oferite de copii. De asemenea, toate cadrele didactice din grădinița noastră au participat la evenimentele de astăzi", ne-a declarat directorul Grădiniței "Iulia Hasdeu", prof. Mihaela Predea.
La acțiunile de la Grădinița "Iulia Hasdeu" a fost prezent și primarul Câmpinei, Horia Tiseanu.


29 Nov 2018 10:45 3716 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
261 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
760 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
752 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
800 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV