Altfel de întrebări înaintea campaniei electorale...

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Așa cum am promis, revenim asupra acestui articol și vă comunicăm faptul că, după o temeinică documentare, suntem în măsură să vă prezentăm dovada incontestabilă care răspunde la toate întrebările din articol: ASTĂZI ESTE 1 APRILIE! Ne pare rău dacă vă dezamăgim în vreun fel pe unii dintre dvs. și ne cerem scuze altora pentru... emoțiile create. 

Pe 26 mai sunt programate alegerile europarlamentare, în curând va începe campania electorală și aleșii - de la toate nivelurile - ne vor cere votul pentru partidul din care provin, încercând să ne convingă de faptul că ai lor sunt cei mai buni. Înaintea acestei campanii electorale care, vă reamintim, va fi urmată de o alta în toamnă și de alte două în cursul anului viitor, noi ne-am gândit la câteva întrebări, orientative, pentru cei care ne vor bate la ușă în perioada electorală. Suntem convinși că și cititorii noștri au, la rândul lor, multe întrebări de adresat politicienilor locali, dar mai adăugăm și noi câteva. La aceste întrebări vom publica în cursul serii și răspunsurile corecte și documentate de noi, dar până atunci vă așteptăm cu comentarii privind situațiile prezentate și, eventual, variantele dumneavoastră de răspuns.

Iată și întrebările:
1. Cine este alesul local a cărui soție a câștigat spectaculos, prin concurs, un loc bine plătit în Consiliul de Administrație al unui parc industrial din subordinea Consiliului Județean Prahova?
2. Cine este primarul care a angajat în primăria pe care o conduce, prin concurs (bineînțeles), un fost coleg de școală, doar pentru ca acesta să își vadă liniștit de ultimii ani dinaintea pensionării, pe un loc călduț și bine plătit?
3. Cine este alesul local care, potrivit propriei declarații de avere, trăiește doar din indemnizația de consilier?
4. Cine este liberalul care va candida independent la viitoarele alegeri locale la funcția de primar?
5. Cine este alesul local pesedist care trage sfori la conducerea județeană a partidului să-l accepte candidat la funcția de primar al Câmpinei?
6. Cine este alesul local despre care se spune că a profitat financiar de pe urma contractului de colaborare dintre Clubul Sportiv Câmpina și Clubul HM Junior Câmpina?
7. Cine este alesul local care de când a devenit consilier este interesat mai mult de rezolvarea unei probleme personale decât de problemele urbei?
8. Ce fel de imagini credeți că se află pe o înregistrare pe care un fost administrator al unui adăpost de câini o are cu un ales local?
9. Ce președinte de club sportiv are două contracte de muncă, ambele cu normă întreagă și continuă să o facă și pe instructorul și ia bani de la copiii pe care ar trebui să-i direcționeze spre alți antrenori sau să-i pregătească gratuit în cadrul clubului?
10. Cine este angajatul dintr-o primărie, a cărui soție a câștigat din nou concursul pentru un post la o instituție publică, după ce instanța anulase primul concurs și obligase primăria să vacanteze postul?
11. Cine este alesul local care a luat bani de la diferite firme promițându-le patronilor că le rezolvă problemele și apoi oamenii nu au mai reușit să dea de el?
12. Cine este primarul care i-a avertizat pe patronii unor firme să nu colaboreze (comercial) cu o anumită parte a presei, pentru că în caz contrar nu vor mai primi lucrări pe domeniul public?
13. Care sunt aleșii locali care nu mai răspund la comanda președintelui de partid și votează așa cum vor ei la ședințele Consiliului Local?

4707 vizualizari
11

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • eva 01.04.2019 10:26 La toate intrebarile raspunsul e acelasi: gașca Tiseanu Pitigoi Bădulescu Fratila & co! Nici unul nu o sa vina la usa nimănui pt ca sunt prea lași!
  • Adrian 01.04.2019 11:26 Chiar cereți ca va umbla vreunul pe străzi sau pe la ușile oamenilor ? Eu nu cred .
  • Ion Ruscea 01.04.2019 17:51 Mie îmi plac f. Mult aceste întrebări. După ce terminați de răspuns la acest chestionar, haideți sa nu ne oprim. Sa veniți cu un chestionar mai aplicat, pe probleme punctuale, clare de administrație. P. S. Am răspuns la toate întrebările....
  • un cetatean 01.04.2019 19:06 1. Nume şi prenume: Pițigoi Alexandra Crina ...
  • Parole 01.04.2019 19:42 Incerc niste variante de raspuns. 1. habar nu am 2. Tiseanu 3. Fratila 4. Nistor 5. Duran 6. Fratila 7. Ionita 8. porno, as fi curios cu cine?! 9. presedintele CSC 10. nu stiu 11. Tiseanu 12. Tiseanu 13. PNL, PSD, ALDE Daca am gresit cu ceva, sa imi fie cu iertare, nu am vrut sa jignesc pe cineva. PS - astept raspunsurile voastre... Oficiale
  • eu 01.04.2019 20:18 10,Remus Badulescu 11,...Robert Minea 3,Fratila 9,Adrian Stoican
  • Robert 01.04.2019 21:08 Încerc și eu Răspunsuri 1.Dulă, 2.Tiseanu, 3.Fratila , 4.Nistor, 5. Dragomir, 6.nu știu , 7.Cândea, 8.imagini cu ..., 9.Presedinte CSC, Adrian, 10. Ioniță, 11.Minea, 12. Tiseanu, 13. Dima
  • Moțoiu Gheorghe 01.04.2019 21:22 La Poliția Locală cum s-au făcut numirile pe funcții? Care sunt criteriile de competență? Ce calități manageriale au? Pentru nedreptățile făcute cui ne putem plânge, în afară de comandantul lor suprem,primarul?Oare îi controlează cineva,între două rapoarte de analiză anuale în Consiliul Local?Vorbesc de șefi,nu de agenți. Deci șefi de la coordonatori la DIRECTOR.
  • Edy 01.04.2019 22:01 Am si eu doua intrebari: care este cel mai mare spagar dintre primarii pe care i-a avut Campina din 2004 incoace si cand scapam de el?
  • Mihai 02.04.2019 11:01 Sunteti de belea dar daca nu voi atunci cine? :)
  • Moţoiu Gheorghe 03.04.2019 16:01 Doresc să văd raspunsurile poate mă hotărasc să votez.Se poate?

Actualitate

1959 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1957 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

806 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

162 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.