CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Altfel de întrebări înaintea campaniei electorale...

- Actualitate -

Altfel de întrebări înaintea campaniei electorale...

UPDATE - Așa cum am promis, revenim asupra acestui articol și vă comunicăm faptul că, după o temeinică documentare, suntem în măsură să vă prezentăm dovada incontestabilă care răspunde la toate întrebările din articol: ASTĂZI ESTE 1 APRILIE! Ne pare rău dacă vă dezamăgim în vreun fel pe unii dintre dvs. și ne cerem scuze altora pentru... emoțiile create. 

Pe 26 mai sunt programate alegerile europarlamentare, în curând va începe campania electorală și aleșii - de la toate nivelurile - ne vor cere votul pentru partidul din care provin, încercând să ne convingă de faptul că ai lor sunt cei mai buni. Înaintea acestei campanii electorale care, vă reamintim, va fi urmată de o alta în toamnă și de alte două în cursul anului viitor, noi ne-am gândit la câteva întrebări, orientative, pentru cei care ne vor bate la ușă în perioada electorală. Suntem convinși că și cititorii noștri au, la rândul lor, multe întrebări de adresat politicienilor locali, dar mai adăugăm și noi câteva. La aceste întrebări vom publica în cursul serii și răspunsurile corecte și documentate de noi, dar până atunci vă așteptăm cu comentarii privind situațiile prezentate și, eventual, variantele dumneavoastră de răspuns.

Iată și întrebările:
1. Cine este alesul local a cărui soție a câștigat spectaculos, prin concurs, un loc bine plătit în Consiliul de Administrație al unui parc industrial din subordinea Consiliului Județean Prahova?
2. Cine este primarul care a angajat în primăria pe care o conduce, prin concurs (bineînțeles), un fost coleg de școală, doar pentru ca acesta să își vadă liniștit de ultimii ani dinaintea pensionării, pe un loc călduț și bine plătit?
3. Cine este alesul local care, potrivit propriei declarații de avere, trăiește doar din indemnizația de consilier?
4. Cine este liberalul care va candida independent la viitoarele alegeri locale la funcția de primar?
5. Cine este alesul local pesedist care trage sfori la conducerea județeană a partidului să-l accepte candidat la funcția de primar al Câmpinei?
6. Cine este alesul local despre care se spune că a profitat financiar de pe urma contractului de colaborare dintre Clubul Sportiv Câmpina și Clubul HM Junior Câmpina?
7. Cine este alesul local care de când a devenit consilier este interesat mai mult de rezolvarea unei probleme personale decât de problemele urbei?
8. Ce fel de imagini credeți că se află pe o înregistrare pe care un fost administrator al unui adăpost de câini o are cu un ales local?
9. Ce președinte de club sportiv are două contracte de muncă, ambele cu normă întreagă și continuă să o facă și pe instructorul și ia bani de la copiii pe care ar trebui să-i direcționeze spre alți antrenori sau să-i pregătească gratuit în cadrul clubului?
10. Cine este angajatul dintr-o primărie, a cărui soție a câștigat din nou concursul pentru un post la o instituție publică, după ce instanța anulase primul concurs și obligase primăria să vacanteze postul?
11. Cine este alesul local care a luat bani de la diferite firme promițându-le patronilor că le rezolvă problemele și apoi oamenii nu au mai reușit să dea de el?
12. Cine este primarul care i-a avertizat pe patronii unor firme să nu colaboreze (comercial) cu o anumită parte a presei, pentru că în caz contrar nu vor mai primi lucrări pe domeniul public?
13. Care sunt aleșii locali care nu mai răspund la comanda președintelui de partid și votează așa cum vor ei la ședințele Consiliului Local?


01 Apr 2019 09:00 4764 vizualizari


Comentarii


 • 03.04.2019 16:01 Moţoiu Gheorghe Doresc să văd raspunsurile poate mă hotărasc să votez.Se poate?
 • 02.04.2019 11:01 Mihai Sunteti de belea dar daca nu voi atunci cine? :)
 • 01.04.2019 22:01 Edy Am si eu doua intrebari: care este cel mai mare spagar dintre primarii pe care i-a avut Campina din 2004 incoace si cand scapam de el?
 • 01.04.2019 21:22 Moțoiu Gheorghe La Poliția Locală cum s-au făcut numirile pe funcții? Care sunt criteriile de competență? Ce calități manageriale au? Pentru nedreptățile făcute cui ne putem plânge, în afară de comandantul lor suprem,primarul?Oare îi controlează cineva,între două rapoarte de analiză anuale în Consiliul Local?Vorbesc de șefi,nu de agenți. Deci șefi de la coordonatori la DIRECTOR.
 • 01.04.2019 21:08 Robert Încerc și eu Răspunsuri 1.Dulă, 2.Tiseanu, 3.Fratila , 4.Nistor, 5. Dragomir, 6.nu știu , 7.Cândea, 8.imagini cu ..., 9.Presedinte CSC, Adrian, 10. Ioniță, 11.Minea, 12. Tiseanu, 13. Dima
 • 01.04.2019 20:18 eu 10,Remus Badulescu 11,...Robert Minea 3,Fratila 9,Adrian Stoican
 • 01.04.2019 19:42 Parole Incerc niste variante de raspuns. 1. habar nu am 2. Tiseanu 3. Fratila 4. Nistor 5. Duran 6. Fratila 7. Ionita 8. porno, as fi curios cu cine?! 9. presedintele CSC 10. nu stiu 11. Tiseanu 12. Tiseanu 13. PNL, PSD, ALDE Daca am gresit cu ceva, sa imi fie cu iertare, nu am vrut sa jignesc pe cineva. PS - astept raspunsurile voastre... Oficiale
 • 01.04.2019 19:06 un cetatean 1. Nume şi prenume: Pițigoi Alexandra Crina ...
 • 01.04.2019 17:51 Ion Ruscea Mie îmi plac f. Mult aceste întrebări. După ce terminați de răspuns la acest chestionar, haideți sa nu ne oprim. Sa veniți cu un chestionar mai aplicat, pe probleme punctuale, clare de administrație. P. S. Am răspuns la toate întrebările....
 • 01.04.2019 11:26 Adrian Chiar cereți ca va umbla vreunul pe străzi sau pe la ușile oamenilor ? Eu nu cred .
 • 01.04.2019 10:26 eva La toate intrebarile raspunsul e acelasi: gașca Tiseanu Pitigoi Bădulescu Fratila & co! Nici unul nu o sa vina la usa nimănui pt ca sunt prea lași!
441 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
1031 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
265 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
548 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV