CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

George Severin, tot mai aproape de funcția de președinte - director general al TVR

- Politică -

George Severin, tot mai aproape de funcția de președinte - director general al TVR

Câmpineanul George Severin, fost senator și președinte al Comisiei de Cultură a Senatului, membru PSD, este propunerea premierului Sorin Grindeanu pentru postul de membru titular în Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune (sau mai simplu, Televiziunea Română). 

Sorin Grindeanu a trimis astăzi o scrisoare birourilor permanente reunite ale Senatului și Camerei Deputaților, iar propunerea sa a fost aprobată, urmând ca săptămâna viitoare să fie supusă votului și în plenul Parlamentului, dar nici aici nu vor fi probleme. George Severin va fi reprezentantul Guvernului în Consiliul de Administrație al TVR, un pas foarte important spre o funcție și mai importantă, aceea de președinte-director general al Televiziunii Române. Precizăm că, în cazul în care Parlamentul respinge raportul de execuție bugetară al actualei conduceri a TVR, aceasta va fi demisă și va trebui aleasă o nouă conducere.
George Severin a fost senator timp de două mandate, dar nu a mai candidat la alegerile parlamentare din 2016.


14 Mar 2017 17:56 6210 vizualizari



Comentarii






  • 08.04.2017 22:30 EUGENIA cand a plecat de la pdl,a zis ca nu se duce nicicum la psd,si tocmai acolo a nimerit...un traseist....
  • 17.03.2017 16:03 Hans Ioan Multumim din inima partidului pt.propunerea facuta.Vom avea 2-3 ore de emisie cu realizarili iubitului partid si a conducatorilor penali.
  • 14.03.2017 21:33 AdyN Un profesor comunist foarte aproape de a ajunge director la TV Romana, cred ca acesta este titlul corect al acestui articol. Elevii din Grigorescu dinainte de ''revolutie'' stiu foarte bine despre ce este vorba.
532 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1450 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
592 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2005 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV