Locuitorii din Poiana Câmpina primesc pubele pentru gunoiul menajer și compostoare pentru deșeurile vegetale

Social (Categoria articolului)

Primăria Poiana Câmpina a încheiat un parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - ADI Managementul Deșeurilor, în baza căruia populația primește gratuit pubele noi de gunoi și recipiente pentru compostarea deșeurilor vegetale.

Practic, de aceste recipiente beneficiază familiile care au contract cu operatorul de salubritate Floricon Salub. Fiecare familie primește o pubelă cu o capacitate de 120 litri și un compostor cu o capacitate de 240 litri. În total vor fi distribuite 1.122 pubele pentru gunoiul menajer și 1.347 unități de compostare individuală. Potrivit primarului Alin Moldoveanu, în baza aceluiași parteneriat cu ADI Deșeuri, Primăria Poiana Câmpina a primit și 57 de containere pentru colectarea selectivă a deșeurilor, fiecare cu o capacitate de 1.100 litri. Aceste containere pentru colectare selectivă vor fi amplasate în mai multe locații din comună. La Poiana Câmpina, programul de colectare selectivă a deșeurilor a fost implementat începând cu anul 2013, când au fost amenajate primele platforme și aduse primele containere pentru PET-uri, sticlă și metal. Există deja opt locații unde sunt amplasate astfel de containere, urmând să fie amenajate acum și altele.

13728 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • dan 08.09.2016 08:19 Asta înseamnă să ai un primar cu ... nerv. Si Câmpina are aceste pubele, dar le ține dosite. Iar oamenii scot gunoiul la poartă în tot felul de butoaie, lăzi, lighiane, lighioane. Imaginea este dezolantă.

Social

1618 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

843 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

4 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1034 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.