Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina a demarat un proiect cu fonduri europene în valoare de peste 655.000 lei

Actualitate (Categoria articolului)

Chiar de Ziua Mondială a Sănătății, pe 7 aprilie 2021, Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina a organizat o conferință de presă pentru deschiderea proiectului cu fonduri europene “Dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2, în contextul pandemiei COVID-19”. Este primul proiect cu fonduri europene derulat de acest spital.

Conferința a fost susținută de managerul Spitalului de Psihiatrie Voila - dr. Irina Minescu și de primarul municipiului Câmpina - Alin Molodveanu, fiind prezenți, de asemenea, ca invitați, consilierul local Dan Nica - președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Voila, consilierul local Costel Filip - membru în CA, conducerea Spitalului Municipal Câmpina, a Spitalului de Boli Pulmonare Breaza, precum și mai mulți șefi de secții din cadrul Spitalului Voila. Proiectul lansat cu acest prilej are o valoare de 655.056,23 lei, adică peste 133.000 euro, va fi implementat până la 30 iunie anul acesta și presupune achiziționarea de echipamente și aparatură medicală: defibrilator, analizor coagulare, ecograf portabil, 30 paturi medicale electrice, concentratoare de oxigen și o mașină de spălat cu barieră igienică. Managerul Spitalului de Psihiatrie Voila, dr. Irina Minescu, a prezentat pe larg proiectul, dar și celelalte proiecte care urmează a fi implementate de aceasstă instituție medicală, în vreme ce primarul Alin Moldoveanu a felicitat conducerea spitalului pentru această reușită și i-a asigurat pe reprezentanții Spitalului Voila de sprijinul său și pe viitor, în tot ce înseamnă atragerea de fonduri extrabugetare. (video)

4065 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2201 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3525 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

3046 vizualizari
16 apr. 2021 09:10

Societate de construcții din zona Câmpina angajează agent de vânzări produse metalurgice

Societatea de construcții LE GRAND G&G SRL angajează AGENT DE VÂNZĂRI PRODUSE METALURGICE.

5791 vizualizari
16 apr. 2021 08:04

Un simbol al Câmpinei culturale de altădată, ”Casa Cărții” a devenit ”Centru shop”. Un magazin cu de toate, dar nu și cu carte

”Casa Cărții” din centrul municipiului Câmpina reprezintă un exemplu negativ de gestionare a unei situații. Un edificiu reprezentativ pentru cultura unui oraș care s-a mândrit mult timp cu numărul cel mai mare de intelectuali la mia de locuitori a ajuns acum un magazin cu... chinezării. Nu este nimic desuet într-un astfel de magazin, dar parcă este limita cea mai de jos a comerțului, mai ales într-un spațiu aproape sacru, unde, cu niște ani în urmă, își lansau cărți Fănuș Neagu, Ana Blandiana, Adrian Păunescu, Romulus Rusan și mulți, mulți alții.