Bunurile și medicamentele pentru ucraineni, strânse de Asociația Spitalul Voila din Câmpina, au fost transportate la Isaccea

Social (Categoria articolului)

Încă de la începutul lunii martie, la Spitalul Voila din Câmpina a fost amenajat un centru de colectare a donațiilor pentru persoanele refugiate din Ucraina. De asemenea, donații s-au putut face și prin intermediul Asociației Spitalul Voila. Și trebuie să știți că multă lume a răspuns la acest demers, contribuind fiecare după posibilități la ajutorarea unor oameni aflați în suferință din cauza războiului.

O echipă de la Spitalul Voila, din care au făcut parte inclusiv managerul Irina Minescu și consilierul juridic Livia Lupu, a transportat bunurile donate și medicamentele achiziționate pentru persoanele din Ucraina, din zona Odesa, precum și pentru refugiații care ajung în Vama Isaccea și în alte localități din județul Tulcea.
“Un gest mic, la timpul potrivit, este un ajutor neprețuit pentru cei aflați în suferință. Echipa Voila nu putea rămâne nepăsătoare față de situația dramatică în care se află semenii noștri din Ucraina. Ne-am folosit de puterea echipei și cu mic cu mare am contribuit la mai binele, măcar temporar, al celor aflați în nevoie, chiar dacă sunt mai departe de noi. Deviza noastră este: CINE SALVEAZĂ UN OM, SALVEAZĂ O LUME!” este mesajul conducerii Spitalului Voila din Câmpina.
(Foto - Octavian Ursulescu)

3321 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

1803 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

Alte stiri recente

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.