CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Se configurează o nouă alianță în Consiliul Local Câmpina? PSD și ProRomânia votează alături de ”Coaliția de dreapta”

- Politică -

Se configurează o nouă alianță în Consiliul Local Câmpina? PSD și ProRomânia votează alături de ”Coaliția de dreapta”

Anunțată oficial în urmă cu numai câteva luni, ”Coaliția de dreapta” din Consiliul Local Câmpina - formată din trei consilieri USR, trei consilieri PMP, doi consilieri PNL, un consilier PLUS și Cezar Grama de la Partidul Verde - părea a avea unele probleme după încetarea de drept a mandatului lui Grama, în urma pierderii calității de membru al partidului pe lista căruia a fost ales în septembrie 2020.

PSD - cu trei consilieri locali - și Pro România (un consilier) sunt partidele care au votat, la cea mai recentă ședință a Consiliului Local, alături de ”Coaliția de dreapta”, semn că undeva, în spatele scenei, omul care a trecut prin toate partidele - Dan Mușat (acum la PSD) și perdantul anului 2020, după ce a ratat toate alegerile la care a participat - Adrian Pițigoi (liderul PMP) par să fi căzut la o înțelegere. Și am amintit de cei doi lideri politici locali pentru că nu-și închipuie nimeni că viceprimarul Liviu Dumitrache are vreun rol important în ”coaliție”, așa cum se încearcă să se acrediteze public prin tot felul de mijloace paralele cu realitatea.
Care sunt argumentele pentru care noi spunem că PSD și ProRomânia au dat mâna pe sub masă cu ”Coaliția de dreapta” în Consiliul Local Câmpina? Așa cum v-am obișnuit, lucrăm cu ”materialul clientului”, deci vă vom prezenta câteva fapte din această recentă ședință a Consiliului Local, concluzia fiind una singură: partidele menționate și-au dat mâna! Iată și argumentele:
- La proiectul privind aprobarea documentației tehnice și a indicatorilor economici privind extinderea sistemului de supraveghere video, noua alianță a decis că proiectul trebuie respins. Din ce motive, par să nu știe nici cei care se opun, dar, probabil, așa a fost ordinul. Este a doua oară când s-a discutat acest proiect, iar la precedenta discuție, consilierul Valentin Crețu a ridicat o serie de probleme care ar fi putut justifica un vot nefavorabil. Acum, Crețu a afirmat că s-a lămurit și a votat în favoarea proiectului. Surpriză sau nu, proiectul nu a întrunit voturile necesare, pentru că, în încercarea de a compensa votul lui Valentin Crețu, social-democratul Andrei Duran nu a votat în favoarea proiectului, chiar dacă ceilalți colegi din PSD au fost "pentru". Este evident că a existat o discuție anterioară ședinței, în cadrul căreia s-a stabilit și acest detaliu.
- La proiectul privind desemnarea unui comitet director și a unei comisii de licitații la Piața Centrală a surprins prezentarea propunerilor pentru completarea acestor comisii. Astfel, Liviu Dumitrache, din partea ”Coaliției de dreapta”, a anunțat propunerile acesteia, dar cu una mai puțin, poziție completată exact de social-democrați cu Livia Lupu.
Sunt doar două dintre exemplele cele mai evidente. Nu au fost singurele... Probabil este o mișcare asiguratorie în situația în care "Coaliția de dreapta" îl pierde pe Cezar Grama , rămas fără mandatul de consilier local, ceea ce duce la pierderea majorității din CL, dincolo de pierderea investiției oamenilor din spatele coaliției în fostul consilier ”verde”. În nouă configurație, chiar și fără Cezar Grama, noua alianță are 13 voturi, adică o majoritate confortabilă. Acum, ar fi interesant de știut de ce nu anunță public cele două conglomerate politice noua lor alianță din Consiliul Local Câmpina și, mai ales, ce i-a determinat să accepte o asemenea alianță contra naturii politice. Atât pentru ”stânga”, cât și pentru ”dreapta”.
Așa că, vă reamintim, în momentul de față, anunțată sau nu, noua coaliție care are majoritatea și conduce în CL Câmpina este formată din următoarele formațiuni politice: USR PLUS, PMP, PNL, PSD și ProRomânia. O coaliție atipică împotriva unuia - primarul Alin Moldoveanu. Nu vă sună cunoscut? 


07 Jul 2021 16:06 3957 vizualizari


Comentarii


  • 11.07.2021 21:36 A.G Cat va fi sus prin Prahova,Pitigoi va baga contre.Motivul pt care s a dezis Tiseanu de Nistor,copilul de suflet....frica ca ramane pe dinafara.Vazand ca filozofia Ave Diana nu suna bine si s au mai linistit apele s a intors la piata.Chiar daca mai apar orgolii va avea proiecte comune cu primarul Moldoveanu,oamenii isi doresc normalitate.Din 90 sunt multumiti cei care au condus orasul ca tinerii au plecat.Ca la CasaTineretului numai este centru universitar,trebuie reluat parteneriat cu Upg,cinematograf nu,strand nu.Numai parcuri si alea in stare jalnica.
  • 09.07.2021 08:34 Anonim Buna ziua, am facut si eu un comentariu la acest articol (dar si la altele) si nu a/au aparut desi era/u curate, adica fara cuvinte defaimatoare. Sa inteleg ca redactia dvs. cenzureaza libera expresie?
  • 08.07.2021 10:26 Anonim Am asa o scarba totala pentru USR-PLUS de la care aveam speranta ca va face un altfel de politica. Ti-ai gasit, se mocirlesc cot la cot cu Pitigoi&co! Rusine!
5103 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3949 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1828 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2089 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV