Accident deosebit de grav pe DN1, la Nistorești. Cinci persoane au decedat, iar două sunt rănite

Social (Categoria articolului)

UPDATE 1 - Cele două persoane rănite ușor au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care cele două mașini s-au ciocnit frontal. Potrivit IJP Prahova, în urma impactului extrem de puternic dintre cele două autoturisme, a fost acroșată și o a treia mașină care circula regulamentar, fără ca ocupanții acesteia să fie răniți.
UPDATE 2 - Poliția anunță că de la 9.30 se circulă alternativ pe DN1, pe sensul de mers Brașov-Ploiești, sensul de urcare spre munte fiind restricționat.
UPDATE 3 - Cei cinci bărbați decedați aveau 18 ani, 20 ani, 21 ani (conducătorul auto), 31 ani și 43 ani. Au suferit multiple politraumatisme incompatibile cu viața, potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Prahova. Cele două persoane rănite sunt un bărbat de 34 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism toracic și unul la genunchi, fiind transportat la UPU Ploiești și o femeie de 33 de ani, care a suferit un TCC, traumatism toraco-abdominal și o fractură la umărul drept, ea fiind preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din București.

Un accident deosebit de grav s-a produs marți, în jurul orei 8.15, pe DN1, la km 103, în zona Nistorești. Două autoturisme au fost implicate într-un impact frontal, șapte persoane aflându-se în cele două mașini. Cinci dintre ocupanți au decedat, iar alți doi au suferit răni ușoare. A fost solicitat inclusiv un elicopter Smurd. Traficul este blocat pe DN1 pe ambele sensuri și a fost deviat prin orașul Breaza.
Din primele informații furnizate de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, în momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la locul accidentului, cinci persoane erau încarcerate. Două dintre ele erau decedate, iar la celelalte trei victime s-au efectuat manevre de resuscitare, dar, din păcate, nu au putut fi salvate. Astfel că numărul persoanelor decedate în acest groaznic accident a ajuns la cinci. Este vorba despre cinci bărbați, toți aflându-se într-o singură mașină. Un alt bărbat și o femeie, aflați în celălalt autoturism implicat în accident, sunt răniți.
ISU Prahova a intervenit la acest accident cu o mașină de stingere, trei autospeciale de descarcerare, patru ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă. Serviciul Județean de Ambulanță a trimis la fața locului trei echipaje medicale. Vom reveni.

(Sursă foto - ISU Prahova)

8595 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

7369 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

6 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

2792 vizualizari
07 dec. 2021 19:26

2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Alte stiri recente

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1225 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.