USR Prahova contrazice USR Câmpina în privința susținerii primarului ales Alin Moldoveanu

Politică (Categoria articolului)

USR Câmpina anunța luni, prin intermediul unui comunicat de presă semnat de președintele organizației, Dragoș Dinulescu, că va acorda tot sprijinul primarului Alin Moldoveanu, prin intermediul celor trei consilieri locali aleși în urma scrutinului din 27 septembrie 2020. Marți, USR Prahova transmite, tot prin intermediul unui comunicat, că "o astfel de decizie nu a fost aprobată în cadrul filialei și nu are susținerea consilierilor locali ai USR". 

Iată comunicatul de presă remis de USR Prahova:
"În legătură cu publicarea în presa locală a informației că USR Câmpina îl susține pe primarul ales al municipiului Câmpina, condamnat penal, vă informăm că informația vă este prezentată fără a avea consimțământul aleșilor locali ai USR din 27 septembrie 2020. O astfel de decizie nu a fost aprobată în cadrul filialei și nu are susținerea consilierilor locali ai USR. Rămânem fideli principiului Fără penali în funcții publice".
Comunicatul este semnat de Mihai Neagu, consilier județean, membru în Biroul Județean de conducere al USR Prahova, responsabil al Departamentului Comunicare și Relații Publice.

3870 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 20.10.2020 18:32 Felicitari USR, nu putem salva Romania sustinand penalii.
  • anonim 21.10.2020 17:30 Sa dea naibii daca mai intelegem ceva. Ba il sustine, ba il scuipa. Pensionarii din oras ba il sustin, ba il injura. Bai fratilor, majoritatea l-au votat. Ok? Ok. Haideti sa vedem ce face, nici nu si-a inceput mandatul. Altii care violeaza, fura miliarde de lei, de aia nu mai ziceti nimic? El pentru o amenda de circulatie gata.., e penal. Hai fratilor sa fim seriosi, prea va victimizati atat, sincer.

Politică

218 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

2410 vizualizari
10 aug. 2022 13:20

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

3 comentarii

Am primit la redacție un comunicat din partea USR, care solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei, subiect care a suscitat atâtea discuții. Iată comunicatul USR:

Alte stiri recente

2083 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

293 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.