USR Prahova contrazice USR Câmpina în privința susținerii primarului ales Alin Moldoveanu

Politică (Categoria articolului)

USR Câmpina anunța luni, prin intermediul unui comunicat de presă semnat de președintele organizației, Dragoș Dinulescu, că va acorda tot sprijinul primarului Alin Moldoveanu, prin intermediul celor trei consilieri locali aleși în urma scrutinului din 27 septembrie 2020. Marți, USR Prahova transmite, tot prin intermediul unui comunicat, că "o astfel de decizie nu a fost aprobată în cadrul filialei și nu are susținerea consilierilor locali ai USR". 

Iată comunicatul de presă remis de USR Prahova:
"În legătură cu publicarea în presa locală a informației că USR Câmpina îl susține pe primarul ales al municipiului Câmpina, condamnat penal, vă informăm că informația vă este prezentată fără a avea consimțământul aleșilor locali ai USR din 27 septembrie 2020. O astfel de decizie nu a fost aprobată în cadrul filialei și nu are susținerea consilierilor locali ai USR. Rămânem fideli principiului Fără penali în funcții publice".
Comunicatul este semnat de Mihai Neagu, consilier județean, membru în Biroul Județean de conducere al USR Prahova, responsabil al Departamentului Comunicare și Relații Publice.

2644 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 20.10.2020 18:32 Felicitari USR, nu putem salva Romania sustinand penalii.
  • anonim 21.10.2020 17:30 Sa dea naibii daca mai intelegem ceva. Ba il sustine, ba il scuipa. Pensionarii din oras ba il sustin, ba il injura. Bai fratilor, majoritatea l-au votat. Ok? Ok. Haideti sa vedem ce face, nici nu si-a inceput mandatul. Altii care violeaza, fura miliarde de lei, de aia nu mai ziceti nimic? El pentru o amenda de circulatie gata.., e penal. Hai fratilor sa fim seriosi, prea va victimizati atat, sincer.

Politică

271 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".

1661 vizualizari
24 nov. 2020 20:45

Partidul Ecologist Român propune taxe, impozite și TVA 0 pentru produsele bio 100% românești

(P) Partidul Ecologist Român vine în fața electoratului la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 cu mai multe proiecte de mare valoare, proiecte care ar putea contribui la un nivel de viață mai bun, pentru fiecare dintre noi. Un astfel de proiect este ”Produse bio 100% românești”.

Alte stiri recente

212 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1083 vizualizari
27 nov. 2020 06:20

O mare parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică timp de mai multe ore, pe 3 și 4 decembrie 2020

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina joi - 3 decembrie și vineri - 4 decembrie, în intervalul orar 9.30-14.30. Joi, vor fi afectați de această întrerupere câmpinenii care locuiesc pe străzile Muscelului, Libertății și Fântânii, iar vineri, locuitorii de pe străzile Ion Heliade Rădulescu, Poieniței și Anotimpului.