Reprezentanții administrației locale din Poiana Câmpina, în mijlocul copiilor, cu daruri de 1 Iunie

Social (Categoria articolului)

Pentru că sâmbătă este Ziua Internațională a Copilului, reprezentanții administrației locale din Poiana Câmpina au mers la cele două grădinițe din localitate și la Școala Gimnazială "Înv. Ion Mateescu" cu daruri pentru copii. "Nu puteam lăsa ziua de 1 Iunie să treacă fără ca noi să nu mergem în mijlocul copiilor. Sunt convins că ne așteptau și nu am vrut să-i dezamăgim", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alături de primar s-au aflat viceprimarul Sergiu Constanda, secretarul Simona Onea, consilierii locali Gabriela Nistor și Ionuț Goran. Reprezentanții administrației locale au mers mai întâi la grădinițe, apoi la școala din localitate, din clasă în clasă, felicitându-i pe copii și oferindu-le dulciuri. Așa se întâmplă în fiecare an, de 1 Iunie, în preajma Crăciunului și la început de martie, iar la cumpararea darurilor contribuie financiar primarul, viceprimarul și consilierii locali din Poiana Câmpina.
Au fost momente frumoase, ieri, în mijlocul copiilor din Poiana Câmpina, pentru că ei transmit întotdeauna multă bucurie și multă energie. Nimic nu se compară cu zâmbetele copiilor, cu încântarea lor atunci când primesc daruri, cu starea de bine pe care reușesc să o creeze și să o transmită. 
La școala din Poiana Câmpina învață 210 elevi, de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, iar la cele două grădinițe din localitate (Poiana și Bobolia) sunt înscriși 72 de copii.

3808 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

8428 vizualizari
18 ian. 2020 18:08

Un tânăr de 20 de ani, din Poiana Câmpina, și-a pierdut viața strivit sub căruță

1 comentarii

Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina, mai exact în pădurea Pițigaia. Echipajele de intervenție au fost anunțate la numărul unic de urgență 112, că pe un drum forestier dintr-o pădure, un tânăr de 20 de ani ar fi fost victima unui accident, căruța pe care o conducea răsturnându-se peste el și strivindu-l.

8119 vizualizari
18 ian. 2020 07:42

Accident grav pe DN1, la Sinaia. Trei persoane au fost rănite

2 comentarii

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN1, la km 121+700m, pe raza orașului Sinaia. Două autoturisme au fost implicate în acest accident soldat cu rănirea celor doi conducători auto și a unei pasagere. Toate cele trei victime au fost transportate la spital, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

1605 vizualizari
19 ian. 2020 18:24

Atletismul câmpinean a început anul 2020 cu dreptul - două medalii de aur la Cupa Romanian Masters Athletics

Prima competiție de atletism a anului 2020 a avut loc vineri și sâmbătă, în sala ”Ioan Sotter” din București, acolo unde au fost programate întreceri în prima etapă a Campionatului Național de Atletism la seniori și tineret, dar și Cupa Romanian Masters Athletics pentru juniori. La această din urmă competiție au fost prezenți și doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, ambii sportivii urcând la finalul întrecerii pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

12208 vizualizari
19 ian. 2020 16:05

Câmpina are campioană olimpică la tineret! Georgeta Popescu a câștigat proba de monobob la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Lausanne

În perioada 6-22 ianuarie, la Lausanne, în Elveția, are loc ediția din acest an a Jocurilor Olimpice pentru Tineret. Câmpineanca Georgeta Popescu, legitimată la CSO Sinaia și componentă a lotului olimpic și lotului național al României, și-a câștigat dreptul de a participa la această competiție de elită, după ce în cursul anului 2019 s-a impus în mai multe întreceri care au contat pentru calificarea la Jocurile Olimpice pentru Tineret.