Reprezentanții administrației locale din Poiana Câmpina, în mijlocul copiilor, cu daruri de 1 Iunie

Social (Categoria articolului)

Pentru că sâmbătă este Ziua Internațională a Copilului, reprezentanții administrației locale din Poiana Câmpina au mers la cele două grădinițe din localitate și la Școala Gimnazială "Înv. Ion Mateescu" cu daruri pentru copii. "Nu puteam lăsa ziua de 1 Iunie să treacă fără ca noi să nu mergem în mijlocul copiilor. Sunt convins că ne așteptau și nu am vrut să-i dezamăgim", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alături de primar s-au aflat viceprimarul Sergiu Constanda, secretarul Simona Onea, consilierii locali Gabriela Nistor și Ionuț Goran. Reprezentanții administrației locale au mers mai întâi la grădinițe, apoi la școala din localitate, din clasă în clasă, felicitându-i pe copii și oferindu-le dulciuri. Așa se întâmplă în fiecare an, de 1 Iunie, în preajma Crăciunului și la început de martie, iar la cumpararea darurilor contribuie financiar primarul, viceprimarul și consilierii locali din Poiana Câmpina.
Au fost momente frumoase, ieri, în mijlocul copiilor din Poiana Câmpina, pentru că ei transmit întotdeauna multă bucurie și multă energie. Nimic nu se compară cu zâmbetele copiilor, cu încântarea lor atunci când primesc daruri, cu starea de bine pe care reușesc să o creeze și să o transmită. 
La școala din Poiana Câmpina învață 210 elevi, de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, iar la cele două grădinițe din localitate (Poiana și Bobolia) sunt înscriși 72 de copii.

3913 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

612 vizualizari
04 apr. 2020 19:11

Foarte puține persoane vârstnice au apelat la ajutorul Primăriei Câmpina pentru cumpărăturile de strictă necesitate

Una dintre obligațiile impuse administrațiilor locale prin Ordonanță Militară a fost și cea de a se realiza o evidență a persoanelor de peste 65 de ani din fiecare localitate și de a identifica acele persoane, din această categorie de vârstă, care nu au pe nimeni care să le ajute. S-a stabilit o întreagă procedură, astfel încât persoanele respective să poată fi sprijinite de administrațiile locale în această perioadă dificilă.

2795 vizualizari
04 apr. 2020 16:50

Încă o asistentă medicală de la SanConfind, a patra, confirmată cu COVID-19

Încă o asistentă medicală de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina este infectată cu COVID-19. Rezultatele testelor au venit astăzi, asistenta în cauză fiind unul dintre contacții direcți ai medicului neonatolog depistat pozitiv pe 31 martie 2020. Informația ne-a fost confirmată de asistenta șefă de la SanConfind, Gabriela Grozea. Este a patra asistentă medicală de la spitalul privat din Poiana Câmpina la care se confirmă infectarea cu noul coronavirus. 

 

Alte stiri recente

1133 vizualizari
04 apr. 2020 16:22

Prahova, sâmbătă, 4 aprilie: 3.806 persoane aflate în autoizolare (dintre care 153 la Câmpina) și 380 în carantină instituționalizată

La 4 aprilie 2020, la nivelul județului Prahova sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică 3.806 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, dintre care 153 sunt în Câmpina. În carantină instituționalizată se află, în prezent, 380 de persoane.

1828 vizualizari
04 apr. 2020 09:58

Programul de colectare a deșeurilor menajere din Câmpina și localitățile limitrofe în perioada Sărbătorilor Pascale

Operatorul de salubritate Floricon Salub SRL Câmpina a anunțat programul după care va acționa pentru ridicarea deșeurilor în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și în localitățile limitrofe. Modificările intervin în ceea ce privește programul din 20 aprilie 2020, a doua zi de Paști, zi în care nu se lucrează.