CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Instanța a acceptat Alianța Dreapta Unită, care va fi pe buletinul de vot la alegerile locale din 9 iunie

- Politică -

Instanța a acceptat Alianța Dreapta Unită, care va fi pe buletinul de vot la alegerile locale din 9 iunie

Biroul Electoral Central refuzase recunoașterea Alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Decizia BEC a fost contestată, iar instanța Înaltei Curți de Casație șiJustiție a admis-o, astfel că Alianța Dreapta Unită se va afla pe buletinul de vot la alegerile din 9 iunie.

Decizia instanței a fost salutată de formațiunile politice implicate. Astfel, Cătălina Bozianu, liderul județean al PMP, a afirmat: ”Înalta Curte de Casație și Justiție a admis contestația Dreptei Unite, a anulat decizia antidemocratică a Biroului Electoral Central și a admis protocolul de constituire a alianței electorale formate din USR, PMP și Forța Dreptei”.
La rândul său, Eugen Tomac, președintele PMP, a declarat: "Mă bucur că a învins libertatea de asociere și democrația. În România nu este totul pierdut, avem dreptul să mergem către români și să le cerem încrederea pe 9 iunie. Dreapta Unită a revenit pe buletinul de vot, după ce PSD a încercat să ne elimine".
Acum, la Câmpina situația acestei alianțe este ceva mai delicată. PMP (aripa Tomac) nu avea decât un membru, Marius Anghelescu, care tocmai ce și-a anunțat intenția de a candida ca independent pentru un mandat de consilier local, în vreme ce ceilalți membri PMP făceau parte din ”aripa Diaconescu”. Forța Dreptei nu există la Câmpina, astfel că USR ar puteaa avea o problemă dacă ar apărea pe ultima sută de membri oameni interesați de această alianță. Un subiect de urmărit.


22 Mar 2024 08:57 1386 vizualizari


Comentarii


  • 22.03.2024 17:28 AG Tiseanu forța dreptei.El e prietenul tuturor și pe barba lui .Prietenul lui Orban și George Ionescu.Ce supa reîncălzită am avut,dar ce va urma la înscrieri dragii mei.Voi trai sa vad pe liste 20 pt primărie?De ce am impresia că numai candidează Moldoveanu dar nu iese nici Dna de la Piata.Se aude că ar fi preferați Dr Dan Nica,Alexandru Vane sau Elvis Arghir,iar Moldoveanu țintește mai sus.
743 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
559 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5706 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4484 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV