CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Iulian Dumitrescu, candidatul PNL pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

- Politică -

Iulian Dumitrescu, candidatul PNL pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Consiliul Director Județean al PNL Prahova, întrunit miercuri seară, a stabilit ca Iulian Dumitrescu să fie candidatul partidului la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, la alegerile din 9 iunie 2024. Prin urmare, Iulian Dumitrescu, aflat sub control judiciar în urma anchetei declanșate de DNA, a jucat tare în propriul partid și a obținut ceea ce și-a dorit – să candideze pentru încă un mandat la conducerea CJ.

Vă reamintim că, după ce DNA a început urmărirea penală împotriva lui Iulian Dumitrescu într-un dosar de corupție, acesta a demisionat din toate funcțiile politice deținute în PNL și are interdicție de la instanță de a-și exercita funcția de președinte al CJ Prahova. Totuși, iată, Dumitrescu este susținut de organizația județeană a PNL pentru a candida din nou, având de partea lui și primarii liberali din județ. Primari pe care i-a vizitat într-un adevărat tur de forță făcut prin localități, la începutul lunii martie, iar apoi i-a invitat la o masă la Crama Seciu, la jumătate lunii.
Se pare că Dumitrescu a fost extrem de convingător în fața primarilor, de vreme ce aceștia au transmis o scrisoare deschisă conducerii PNL, prin care în care îşi manifestă susţinerea pentru candidatura lui Iulian Dumitrescu în vederea obținerii unui nou mandat de preşedinte al CJ Prahova. Printre argumentele primarilor se numără performanța fără precedent a lui Iulian Dumitrescu în atragerea de fonduri europene, valoarea totală a proiectelor contractate în ultimii trei ani şi jumătate depăşind trei miliarde de euro.
„Sunt proiecte importante și mari, aşa cum nu au existat nicicând după Revoluţie. Pentru toate, am muncit mult și greu, împreună, în echipă. Ele au fost posibile datorită unei colaborări bune şi eficiente între unităţile administrativ teritoriale şi Consiliul Judeţean condus de Iulian Dumitrescu. În acest moment, Prahova nu îşi permite experimente administrative şi costurile unor blocaje sunt absolut uriaşe. Judeţul nostru are nevoie de continuitate”, se arată în scrisoarea deschisă a primarilor PNL din Prahova.
În ședința din această seară a Colegiului Director Județean al PNL s-a mai stabilit ca medicul Bogdan Nica, director al Spitalului Județean de Urgență, să fie candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Ploiești.


20 Mar 2024 22:02 2121 vizualizari


Comentarii


  • 22.03.2024 07:52 Virgil Și sa vezi ce.....? Vor fi idioți, si nu unul, doi, care îl va vota..... Pentru ca suntem un popor de idioți......! PNL-ul e capusat de infractori, oameni certați cu legea, cu averi nejustificate, cum e și la Câmpina dealtfel! Vai de noi!
  • 21.03.2024 07:37 diss Logic pentru politicienii din Romania! Cat timp avem primari , si nu numai, alesi direct din puscarii ce mai conteaza un arest la domiciliu sau un control judiciar? Romania , mai ales datorita politicienilor, este si va ramane mult timp cea mai saraca si corupta tara din Europa.
748 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
564 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5716 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4493 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV