CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Iulian Dumitrescu, candidatul PNL pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

- Politică -

Iulian Dumitrescu, candidatul PNL pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Consiliul Director Județean al PNL Prahova, întrunit miercuri seară, a stabilit ca Iulian Dumitrescu să fie candidatul partidului la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, la alegerile din 9 iunie 2024. Prin urmare, Iulian Dumitrescu, aflat sub control judiciar în urma anchetei declanșate de DNA, a jucat tare în propriul partid și a obținut ceea ce și-a dorit – să candideze pentru încă un mandat la conducerea CJ.

Vă reamintim că, după ce DNA a început urmărirea penală împotriva lui Iulian Dumitrescu într-un dosar de corupție, acesta a demisionat din toate funcțiile politice deținute în PNL și are interdicție de la instanță de a-și exercita funcția de președinte al CJ Prahova. Totuși, iată, Dumitrescu este susținut de organizația județeană a PNL pentru a candida din nou, având de partea lui și primarii liberali din județ. Primari pe care i-a vizitat într-un adevărat tur de forță făcut prin localități, la începutul lunii martie, iar apoi i-a invitat la o masă la Crama Seciu, la jumătate lunii.
Se pare că Dumitrescu a fost extrem de convingător în fața primarilor, de vreme ce aceștia au transmis o scrisoare deschisă conducerii PNL, prin care în care îşi manifestă susţinerea pentru candidatura lui Iulian Dumitrescu în vederea obținerii unui nou mandat de preşedinte al CJ Prahova. Printre argumentele primarilor se numără performanța fără precedent a lui Iulian Dumitrescu în atragerea de fonduri europene, valoarea totală a proiectelor contractate în ultimii trei ani şi jumătate depăşind trei miliarde de euro.
„Sunt proiecte importante și mari, aşa cum nu au existat nicicând după Revoluţie. Pentru toate, am muncit mult și greu, împreună, în echipă. Ele au fost posibile datorită unei colaborări bune şi eficiente între unităţile administrativ teritoriale şi Consiliul Judeţean condus de Iulian Dumitrescu. În acest moment, Prahova nu îşi permite experimente administrative şi costurile unor blocaje sunt absolut uriaşe. Judeţul nostru are nevoie de continuitate”, se arată în scrisoarea deschisă a primarilor PNL din Prahova.
În ședința din această seară a Colegiului Director Județean al PNL s-a mai stabilit ca medicul Bogdan Nica, director al Spitalului Județean de Urgență, să fie candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Ploiești.


20 Mar 2024 22:02 1998 vizualizari


Comentarii






  • 22.03.2024 07:52 Virgil Și sa vezi ce.....? Vor fi idioți, si nu unul, doi, care îl va vota..... Pentru ca suntem un popor de idioți......! PNL-ul e capusat de infractori, oameni certați cu legea, cu averi nejustificate, cum e și la Câmpina dealtfel! Vai de noi!
  • 21.03.2024 07:37 diss Logic pentru politicienii din Romania! Cat timp avem primari , si nu numai, alesi direct din puscarii ce mai conteaza un arest la domiciliu sau un control judiciar? Romania , mai ales datorita politicienilor, este si va ramane mult timp cea mai saraca si corupta tara din Europa.
1049 vizualizari 14 May 2024 22:02 Daniel Ioniță, candidatul Partidului România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Este nevoie să trecem de la amatorism, la profesionalism în administrație!”

Daniel Ioniță, candidatul Partidului România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Este nevoie să trecem de la amatorism, la profesionalism în administrație!”

Candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024 este Daniel Ioniță, care are două mandate de consilier, dar și o licență și un master în administrație publică.

citeste mai mult
1124 vizualizari 09 May 2024 17:45 Auraș Mihăiță Cucu este candidatul SOS România la Primăria Câmpina

Auraș Mihăiță Cucu este candidatul SOS România la Primăria Câmpina

Auraș Mihăiță Cucu se prezintă la alegerile din 9 iunie 2024 cu experiența acumulată sub lupa publică în ultimii patru ani, atât ca politician, cât și ca activist civic. Candidatul SOS România aduced o viziune diferită despre viitorul municipiului Câmpina, bazată pe proiecte concrete care să schimbe trendul actual al scăderii demografice, al îmbătrânirii și sărăcirii populației municipiului nostru,

citeste mai mult
1608 vizualizari 07 May 2024 20:34 10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

Zilele trecute, Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, și-a lansat programul electoral într-un eveniment care a subliniat din nou angajamentul său față de prezentul și viitorul Câmpinei. Sub motto-ul "Oameni. Prezent și viitor", programul Irinei Nistor se axează pe implicarea comunității în procesele decizionale printr-o comunicare continuă cu aceștia, pe rezolvarea problemelor de zi cu zi ale cetățenilor, dar și pe implementarea de proiecte menite să asigure un viitor mai bun câmpinenilor.

citeste mai mult
2865 vizualizari 06 May 2024 10:14 Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Pe listele cu candidați la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, pe care le-am publicat integral aici, regăsim și doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă. Este vorba de Valentin Negoiță - locul 9 pe lista Partidului Național Liberal, și Claudiu Dumitrescu - locul 17 pe lista Partidului Câmpina Curată.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV