Accident pe DN1, la Bănești. 21 de persoane se aflau în cele două vehicule care s-au ciocnit

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE 2 - 22 de persoane au fost implicate în accident, potrivit ISU Prahova. Este vorba despre 21 de persoane aflate în microbuz și șoferul autoutilitarei. Cele trei victime care au fost transportate la spital se aflau în microbuz.
UPDATE 1 - Trei persoane sunt transportate la UPU Ploiești: o femeie în vârstă de 32 de ani, un bărbat de 23 de ani și copilul de 8 ani, alături de care merge și un aparținător.

Un microbuz și o autoutilitară s-au ciocnit, vineri după-amiază, pe DN1, la Bănești, chiar la intersecția cu drumul județean care merge spre satul Urleta. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, în accident sunt implicate nu mai puțin de 21 de persoane, ocupante în cele două vehicule.

La fața locului au fost deplasate forțe impresionante - poliție, ambulanță, pompieri, aceștia din urmă acționând cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Echipajele sosite la locul accidentului evaluează medical victimele, urmând a se stabili câte persoane vor merge la spital. Din cele 21 de persoane aflate în cele două vehicule, șase sunt asistate medical - cinci adulți și un copil de 8 ani.
Accidentul s-a produs pe sensul de mers Câmpina - Ploiești și, după cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a rezultat că microbuzul nu a păstrat distanța regulamentară față de autoutilitara care circula în fața sa și a izbit-o din spate. Potrivit Poliției Județene, este vorba despre un microbuz care efectuează transport de persoane pe ruta Florești - Câmpina și retur. Traficul în zonă este îngreunat. Vom reveni.

7465 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitrache marius 11.01.2019 17:20 Si eu am dus o persoana avea hemoragie nazala si eate la urgente in campina eram la fata locului
  • Andu 11.01.2019 17:48 Cine era soferul de la Ave Diana de mergea cu viteza?Faceti l vedeta.Numa gorile.Dar si rabla pe roti 83 Awe este un pericol in trafic.Ce spune madame Papuc,ca ei construiesc masini la Ave..iau masini second si le reconditioneaza.Poate luati legatura cu Rar vrem un punct de vedere referitor la jaful pe bani publici numit Ave,Cord si Eliro.Dragi transportatori,sariti ca ariciu in sus
  • Gabriel 12.01.2019 09:08 Probabil șoferul număra banii sau vorbea la telefon,că ăștia așa fac,toți.
  • Alex 12.01.2019 09:40 Subscriu! Andu ai mare dreptate! Caracatița Ave Diana și cei din jurul ei... mănâncă cu nonșalanță tot ce ar trebui sa fie bun din condițiile de transport persoane Câmpina și împrejurimi: autobuze defecte, vechi, biletele si adonamentele scumpe, aglomerație cât cuprinde, jeg și scaune prăfuite. Autoritățile competente... dormiți ? Păi dormiți.. că de..o faceți pe bani.

Actualitate

2494 vizualizari
16 iun. 2019 11:14

În atenția administrației locale câmpinene. Lăsați copiii să bată mingea gratuit pe terenul multifuncțional de lângă bazinul de înot!

1 comentarii

Câțiva copii de gimnaziu, vreo cinci, s-au dus să joace baschet pe terenul multifuncțional de lângă bazinul de înot din municipiul Câmpina. Nu li s-a permis accesul de către paznicul de la bazin. Patru dintre ei au încercat din nou, în ziua următoare, iar situația a fost aceeași - "Nu se intră decât contra-cost. Plătiți taxa de intrare, îmi aduceți chitanța și vă las să jucați". Cam așa stau lucrurile, iar părinții sunt revoltați că, pe un teren realizat cu fonduri de la bugetul local, nu este permis accesul gratuit al copiilor. Copii de 11-12 ani, care vor să bată mingea și să arunce la coș. Taxa de închiriere a terenului multifuncțional, aprobată de Consiliul Local Câmpina, este de 25 lei/oră de luni până vineri, între orele 8.00-16.00; 35 lei/oră de luni până vineri, între orele 16.00-22.00 și în week-end.

2847 vizualizari
14 iun. 2019 18:25

Pagube de peste 77 milioane lei după ploile din ultimele două săptămâni. Câmpina și mai multe comune din jur, pe lista localităților afectate

Prefectul Mădălina Lupea a convocat vineri, 14 iunie, la sediul Prefecturii Prahova, o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, principalul punct al discuțiilor fiind evaluarea pagubelor produse de ploi și inundații, în ultimele două săptămâni, în toate localitățile județului Prahova. Valoarea totală a sumelor necesare pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale produse de ploile torențiale, de viituri și inundații se ridică la peste 77 milioane lei.

Alte stiri recente

3896 vizualizari
16 iun. 2019 20:42

Intervenții ale jandarmilor pentru îndepărtarea urșilor din Breaza, Șotrile, Telega, Valea Doftanei, Azuga și Bușteni

Jandarmii prahoveni au avut mai multe intervenții, în ultimele zile, la solicitarea unor locuitori sau turiști, pentru îndepărtarea urșilor din preajma unor gospodării ori din zona unor trasee turistice. Numai în acest week-end s-au efectuat nouă astfel de intervenții, urșii fiind alungați cu semnalele acustice și luminoase de la autospecialele Jandarmeriei. Iar astfel de cazuri nu s-au înregistrat doar în stațiunile montane, unde se întâmplă frecvent ca urșii să coboare în căutare de mâncare, ci și la Breaza, la Șotrile, Telega și Valea Doftanei.

2808 vizualizari
15 iun. 2019 21:19

Atletismul câmpinean are din nou motive de bucurie - Ioana Plăvan, campioană națională la suliță; Andreea Lungu, bronz la greutate

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Tineret, Câmpina a avut din nou motive de bucurie, două atlete câmpinene urcând pe podium, una dintre ele chiar pe treapta cea mai înaltă.