Accident pe DN1, la Bănești. 21 de persoane se aflau în cele două vehicule care s-au ciocnit

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE 2 - 22 de persoane au fost implicate în accident, potrivit ISU Prahova. Este vorba despre 21 de persoane aflate în microbuz și șoferul autoutilitarei. Cele trei victime care au fost transportate la spital se aflau în microbuz.
UPDATE 1 - Trei persoane sunt transportate la UPU Ploiești: o femeie în vârstă de 32 de ani, un bărbat de 23 de ani și copilul de 8 ani, alături de care merge și un aparținător.

Un microbuz și o autoutilitară s-au ciocnit, vineri după-amiază, pe DN1, la Bănești, chiar la intersecția cu drumul județean care merge spre satul Urleta. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, în accident sunt implicate nu mai puțin de 21 de persoane, ocupante în cele două vehicule.

La fața locului au fost deplasate forțe impresionante - poliție, ambulanță, pompieri, aceștia din urmă acționând cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Echipajele sosite la locul accidentului evaluează medical victimele, urmând a se stabili câte persoane vor merge la spital. Din cele 21 de persoane aflate în cele două vehicule, șase sunt asistate medical - cinci adulți și un copil de 8 ani.
Accidentul s-a produs pe sensul de mers Câmpina - Ploiești și, după cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a rezultat că microbuzul nu a păstrat distanța regulamentară față de autoutilitara care circula în fața sa și a izbit-o din spate. Potrivit Poliției Județene, este vorba despre un microbuz care efectuează transport de persoane pe ruta Florești - Câmpina și retur. Traficul în zonă este îngreunat. Vom reveni.

7071 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitrache marius 11.01.2019 17:20 Si eu am dus o persoana avea hemoragie nazala si eate la urgente in campina eram la fata locului
  • Andu 11.01.2019 17:48 Cine era soferul de la Ave Diana de mergea cu viteza?Faceti l vedeta.Numa gorile.Dar si rabla pe roti 83 Awe este un pericol in trafic.Ce spune madame Papuc,ca ei construiesc masini la Ave..iau masini second si le reconditioneaza.Poate luati legatura cu Rar vrem un punct de vedere referitor la jaful pe bani publici numit Ave,Cord si Eliro.Dragi transportatori,sariti ca ariciu in sus
  • Gabriel 12.01.2019 09:08 Probabil șoferul număra banii sau vorbea la telefon,că ăștia așa fac,toți.
  • Alex 12.01.2019 09:40 Subscriu! Andu ai mare dreptate! Caracatița Ave Diana și cei din jurul ei... mănâncă cu nonșalanță tot ce ar trebui sa fie bun din condițiile de transport persoane Câmpina și împrejurimi: autobuze defecte, vechi, biletele si adonamentele scumpe, aglomerație cât cuprinde, jeg și scaune prăfuite. Autoritățile competente... dormiți ? Păi dormiți.. că de..o faceți pe bani.

Actualitate

0 vizualizari
23 ian. 2019 19:38

Cursurile școlare vor fi suspendate în toată țara vineri, 25 ianuarie 2019

Ministerul Educației Naționale a emis astăzi un ordin prin care se decide suspendarea cursurilor școlare în întreaga țară pentru vineri, 25 ianuarie 2019. Măsura a fost luată după ce Ministerul Sănătății a anunțat că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut, în ultima săptămână, cu peste 20% față de nivelul așteptat. Joi, 24 ianuarie, este, oricum, zi liberă, astfel că, timp de patru zile, copiii vor putea evita expunerea în colectivități.

53 vizualizari
23 ian. 2019 19:26

Cele mai importante proiecte ale Primăriei Bănești pentru 2019

Primăria Bănești a început în forță anul 2019, chiar pe 18 ianuarie semnându-se un contract de finanțare prin PNDL pentru modernizarea și extinderea rețelei de iluiminat public, prin înlocuirea lămpilor vechi, cu becuri clasice, cu lămpi noi, cu leduri, proiect în valoare de 772.000 lei.

Alte stiri recente

1502 vizualizari
23 ian. 2019 11:43

Primăria Câmpina vă invită să dansați Hora Unirii pe 24 ianuarie 2019, în Pasajul de la Ceas

1 comentarii

UPDATE - Evenimentul a fost anulat.

La 24 Ianuarie 2019 se împlinesc 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. "Mica Unire" de la 1859 este considerată primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român. Primăria și Consiliul Local Câmpina vă invită joi, la ora 12.00, în Pasajul de la Ceas, pentru a dansa cu toții Hora Unirii.

1804 vizualizari
23 ian. 2019 09:12

O casă, două anexe și două garaje au fost mistuite de un incendiu, la Talea

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la o casă din comuna Talea. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea focului. A fost o intervenție dificilă pentru că, la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent și generalizat pe o suprafață de peste 200 mp.