Accident pe DN1, la Bănești. 21 de persoane se aflau în cele două vehicule care s-au ciocnit

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE 2 - 22 de persoane au fost implicate în accident, potrivit ISU Prahova. Este vorba despre 21 de persoane aflate în microbuz și șoferul autoutilitarei. Cele trei victime care au fost transportate la spital se aflau în microbuz.
UPDATE 1 - Trei persoane sunt transportate la UPU Ploiești: o femeie în vârstă de 32 de ani, un bărbat de 23 de ani și copilul de 8 ani, alături de care merge și un aparținător.

Un microbuz și o autoutilitară s-au ciocnit, vineri după-amiază, pe DN1, la Bănești, chiar la intersecția cu drumul județean care merge spre satul Urleta. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, în accident sunt implicate nu mai puțin de 21 de persoane, ocupante în cele două vehicule.

La fața locului au fost deplasate forțe impresionante - poliție, ambulanță, pompieri, aceștia din urmă acționând cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Echipajele sosite la locul accidentului evaluează medical victimele, urmând a se stabili câte persoane vor merge la spital. Din cele 21 de persoane aflate în cele două vehicule, șase sunt asistate medical - cinci adulți și un copil de 8 ani.
Accidentul s-a produs pe sensul de mers Câmpina - Ploiești și, după cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a rezultat că microbuzul nu a păstrat distanța regulamentară față de autoutilitara care circula în fața sa și a izbit-o din spate. Potrivit Poliției Județene, este vorba despre un microbuz care efectuează transport de persoane pe ruta Florești - Câmpina și retur. Traficul în zonă este îngreunat. Vom reveni.

7288 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitrache marius 11.01.2019 17:20 Si eu am dus o persoana avea hemoragie nazala si eate la urgente in campina eram la fata locului
  • Andu 11.01.2019 17:48 Cine era soferul de la Ave Diana de mergea cu viteza?Faceti l vedeta.Numa gorile.Dar si rabla pe roti 83 Awe este un pericol in trafic.Ce spune madame Papuc,ca ei construiesc masini la Ave..iau masini second si le reconditioneaza.Poate luati legatura cu Rar vrem un punct de vedere referitor la jaful pe bani publici numit Ave,Cord si Eliro.Dragi transportatori,sariti ca ariciu in sus
  • Gabriel 12.01.2019 09:08 Probabil șoferul număra banii sau vorbea la telefon,că ăștia așa fac,toți.
  • Alex 12.01.2019 09:40 Subscriu! Andu ai mare dreptate! Caracatița Ave Diana și cei din jurul ei... mănâncă cu nonșalanță tot ce ar trebui sa fie bun din condițiile de transport persoane Câmpina și împrejurimi: autobuze defecte, vechi, biletele si adonamentele scumpe, aglomerație cât cuprinde, jeg și scaune prăfuite. Autoritățile competente... dormiți ? Păi dormiți.. că de..o faceți pe bani.

Actualitate

1473 vizualizari
21 mar. 2019 11:40

Ziua Internațională a Francofoniei, sărbătorită la Școala Centrală Câmpina

La intrarea în incinta Școlii Gimnaziale Centrale Câmpina atrage imediat atenția o expoziție deosebită. Desene, picturi, machete, mânuțe cu mesaje scrise în limba franceză, steagul României alături de cel al Franței. Copiii au sărbătorit ieri, 20 martie 2019, Ziua Internațională a Francofoniei, iar întreaga săptămână este dedicată limbii franceze.

2249 vizualizari
20 mar. 2019 21:50

La Bănești s-au reluat lucrările de modernizare a drumurilor, în cadrul proiectului cu finanțare europeană de un milion de euro

1 comentarii

Anul trecut, în comuna Bănești a început derularea unui proiect cu fonduri europene în valoare de un milion de euro. Este vorba, după cum se știe deja, despre modernizarea mai multor drumuri, unele dintre acestea fiind asfaltate pentru prima dată. Unele lucrări au fost executate în 2018, iar anul acesta, odată cu îmbunătățirea condițiilor meteorologice, s-au redeschis două noi fronturi de lucru.

Alte stiri recente

553 vizualizari
21 mar. 2019 21:04

Liga A Prahova, etapa a 19-a. Avancronici și delegări

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 19-a din Liga A Prahova. Capul de afiș al rundei pare a fi la Păulești, dar și la Brebu, Coada Izvorului sau Urlați se anunță meciuri interesante. Iată programul cu scurte avancronici și cu delegările arbitirlor și observatorilor:

835 vizualizari
21 mar. 2019 17:30

Anunț public privind închirierea unor spații comerciale din corpul C1 al Pieței Centrale Câmpina

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea unei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează: 
1. Două spații comerciale în suprafață de 38 mp
Destinație: comercializare carne, produse din carne și alte produse agroalimentare conform HGR nr. 348/2004. Prețul de pornire al licitației este de 2,5 lei/mp/zi aprobat prin HCL Câmpina din 31.01.2019. Tariful de închiriere este scutit de TVA. Prioritate pentru închirierea spațiilor în suprafață de 38 mp o au dosarele cu LICENȚE DE FABRICAȚIE ÎN DOMENIUL PRODUCȚIEI DE PRODUSE ALIMENTARE.