CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident pe DN1, la Bănești. 21 de persoane se aflau în cele două vehicule care s-au ciocnit

- Actualitate -

Accident pe DN1, la Bănești. 21 de persoane se aflau în cele două vehicule care s-au ciocnit

UPDATE 2 - 22 de persoane au fost implicate în accident, potrivit ISU Prahova. Este vorba despre 21 de persoane aflate în microbuz și șoferul autoutilitarei. Cele trei victime care au fost transportate la spital se aflau în microbuz.
UPDATE 1 - Trei persoane sunt transportate la UPU Ploiești: o femeie în vârstă de 32 de ani, un bărbat de 23 de ani și copilul de 8 ani, alături de care merge și un aparținător.

Un microbuz și o autoutilitară s-au ciocnit, vineri după-amiază, pe DN1, la Bănești, chiar la intersecția cu drumul județean care merge spre satul Urleta. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, în accident sunt implicate nu mai puțin de 21 de persoane, ocupante în cele două vehicule.

La fața locului au fost deplasate forțe impresionante - poliție, ambulanță, pompieri, aceștia din urmă acționând cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Echipajele sosite la locul accidentului evaluează medical victimele, urmând a se stabili câte persoane vor merge la spital. Din cele 21 de persoane aflate în cele două vehicule, șase sunt asistate medical - cinci adulți și un copil de 8 ani.
Accidentul s-a produs pe sensul de mers Câmpina - Ploiești și, după cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a rezultat că microbuzul nu a păstrat distanța regulamentară față de autoutilitara care circula în fața sa și a izbit-o din spate. Potrivit Poliției Județene, este vorba despre un microbuz care efectuează transport de persoane pe ruta Florești - Câmpina și retur. Traficul în zonă este îngreunat. Vom reveni.


11 Jan 2019 16:48 8571 vizualizari



Comentarii






  • 12.01.2019 09:40 Alex Subscriu! Andu ai mare dreptate! Caracatița Ave Diana și cei din jurul ei... mănâncă cu nonșalanță tot ce ar trebui sa fie bun din condițiile de transport persoane Câmpina și împrejurimi: autobuze defecte, vechi, biletele si adonamentele scumpe, aglomerație cât cuprinde, jeg și scaune prăfuite. Autoritățile competente... dormiți ? Păi dormiți.. că de..o faceți pe bani.
  • 12.01.2019 09:08 Gabriel Probabil șoferul număra banii sau vorbea la telefon,că ăștia așa fac,toți.
  • 11.01.2019 17:48 Andu Cine era soferul de la Ave Diana de mergea cu viteza?Faceti l vedeta.Numa gorile.Dar si rabla pe roti 83 Awe este un pericol in trafic.Ce spune madame Papuc,ca ei construiesc masini la Ave..iau masini second si le reconditioneaza.Poate luati legatura cu Rar vrem un punct de vedere referitor la jaful pe bani publici numit Ave,Cord si Eliro.Dragi transportatori,sariti ca ariciu in sus
  • 11.01.2019 17:20 Dumitrache marius Si eu am dus o persoana avea hemoragie nazala si eate la urgente in campina eram la fata locului
2475 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2571 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1420 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5212 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV