Ioana Plăvan, campioană naţională la aruncarea suliţei, juniori I

Sport (Categoria articolului)

La Piteşti au loc timp de două zile (sâmbătă şi duminică) finalele Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori I, competiţie la care şcoala câmpineană de aruncări şi-a reconfirmat valoarea. Cea mai bună performanţă a sportivilor câmpineni prezenţi la această competiţie, în prima zi de întreceri, a fost titlul naţional câştigat de Ioana Plăvan (antrenor - prof. Nicolae Pavel) la aruncarea suliţei.

Ioana Plăvan a câştigat fără prea mari emoţii proba de aruncare a suliţei, cu un rezultat de 45,33m, reuşit din a doua încercare, cu peste un metru şi jumătate faţă de ocupanta locului secund. Astfel, sportiva profesorului Nicolae Pavel confirmă un sezon de excepţie, încununat cu mai multe titluri naţionale, dar mai ales cu participarea la recentul Campionat Mondial de Atletism pentru Juniori de la Bydgoszcz, din Polonia.
Şi ceilalţi sportivi câmpineni prezenţi în prima zi a finalelor Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori I de la Piteşti au avut rezultate notabile:
Andreea Lungu - locul 5, aruncarea greutăţii, 10,16m
Andrei Richea - locul 7, aruncarea suliţei, 44,67m
Marius Vasile - locul 10, aruncarea greutăţii, 11,62m
Sebastian Oprea - locul 11, aruncarea greutăţii, 11,23m.
În sesiunea de duminică a finelelor, sportivii câmpineni au înregistrat următoarele rezultate:
Andreea Lungu - locul 4, aruncarea discului, 38,22m
Vlad Bădescu - locul 6, săritura în lungime, 6,42m
Marius Vasile - locul 7, aruncarea discului, 36,84m
Sebastian Oprea - locul 10, aruncarea discului, 31,38m.

8543 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

693 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2122 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.