Ioana Plăvan, campioană naţională la aruncarea suliţei, juniori I

Sport (Categoria articolului)

La Piteşti au loc timp de două zile (sâmbătă şi duminică) finalele Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori I, competiţie la care şcoala câmpineană de aruncări şi-a reconfirmat valoarea. Cea mai bună performanţă a sportivilor câmpineni prezenţi la această competiţie, în prima zi de întreceri, a fost titlul naţional câştigat de Ioana Plăvan (antrenor - prof. Nicolae Pavel) la aruncarea suliţei.

Ioana Plăvan a câştigat fără prea mari emoţii proba de aruncare a suliţei, cu un rezultat de 45,33m, reuşit din a doua încercare, cu peste un metru şi jumătate faţă de ocupanta locului secund. Astfel, sportiva profesorului Nicolae Pavel confirmă un sezon de excepţie, încununat cu mai multe titluri naţionale, dar mai ales cu participarea la recentul Campionat Mondial de Atletism pentru Juniori de la Bydgoszcz, din Polonia.
Şi ceilalţi sportivi câmpineni prezenţi în prima zi a finalelor Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori I de la Piteşti au avut rezultate notabile:
Andreea Lungu - locul 5, aruncarea greutăţii, 10,16m
Andrei Richea - locul 7, aruncarea suliţei, 44,67m
Marius Vasile - locul 10, aruncarea greutăţii, 11,62m
Sebastian Oprea - locul 11, aruncarea greutăţii, 11,23m.
În sesiunea de duminică a finelelor, sportivii câmpineni au înregistrat următoarele rezultate:
Andreea Lungu - locul 4, aruncarea discului, 38,22m
Vlad Bădescu - locul 6, săritura în lungime, 6,42m
Marius Vasile - locul 7, aruncarea discului, 36,84m
Sebastian Oprea - locul 10, aruncarea discului, 31,38m.

8277 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1709 vizualizari
28 iul. 2021 22:52

Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

Clubul sportiv câmpinean OK Silva a participat cu patru sportive la două competiții de orientare sportivă, care au avut loc în perioada 15-25 iulie la Cluj-Napoca și în Munții Apuseni, în zona platoului carstic Padiș.

2277 vizualizari
28 iul. 2021 19:40

Câmpina va găzdui Trofeul ”Silva” și Cupa ”Seva” la orientare sportivă

În perioada 13-15 august, Clubul Sportiv OK Silva Câmpina va organiza ediția a III-a a concursului de orientare sportivă - Trofeul ”Silva”, dar și Cupa ”Silva”.

Alte stiri recente

1571 vizualizari
29 iul. 2021 11:56

Societatea VOIPAN angajează brutar-cocător, patiser, cofetar, șofer distribuție și inginer în panificație

Noi, echipa Voipan, ne extindem activitatea. Vrei să faci parte din echipa noastră?

3139 vizualizari
29 iul. 2021 11:46

Primarul Alin Moldoveanu, despre problemele legate de infrastructura rutieră a Câmpinei

Una dintre principalele probleme ale municipiului Câmpina - infrastructura rutieră a fost subiectul emisiunii la care l-am avut ca invitat pe primarul Alin Moldoveanu. Discuțiile au pornit, evident, de la Calea Doftanei, acolo unde se desfășoară mai multe tipuri de lucrări – de canalizare, apă, reabilitare carosabil și trotuare. Vă reamintim că lucrările de canalizare și cele de schimbare a conductelor de apă sunt realizate cu fonduri europene, prin HidroPrahova, iar reabilitarea străzii este o lucrare a Primăriei Câmpina.