"ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi", o campanie dedicată copiilor, la care putem contribui cu toții

Social (Categoria articolului)

"Cadoul din cutia de pantofi" este o campanie ShoeBox începută în 2007 într-o familie, continuată la nivel de oraș, apoi extinsă în toată țara. Un proiect generos, în care sunt implicați oameni care ajută alți oameni, un proiect prin care se dorește strângerea de cadouri pentru copiii sărmani, în pragul Crăciunului. Ne facem singuri un dar, aducând bucurie în inima unui copil. Veți vedea, nu e nimic complicat, sunt doar câțiva pași extrem de simpli pe care îi poate parcurge fiecare dintre noi. Anul acesta există o locație și la Câmpina, unde putem duce cutia de pantofi încărcată cu bucurie.

PASUL I - aveți nevoie de:
- o cutie goală de pantofi, cu tot cu capac
- hârtie de împachetat cadouri
- o foarfecă sau un cutter
- timp și/sau bani pentru a cumpăra lucrurile pe care vreți să le dăruiți unui copil

PASUL al II-lea - se învelesc frumos în hârtie, separat, cutia și capacul ei, apoi puneți în cutie ceea ce ați cumpărat:
- dulciuri (ciocolată, biscuiți, napolitane), dar NU ceva perisabil cum ar fi banane, portocale, iaurt etc
- articole școlare: caiete de scris, creioane colorate, un penar sau orice altceva
- jucării
- produse de igienă personală – periuță și pastă de dinți, săpun, șampon, gel de duș etc
- o felicitare de Crăciun
- articole de îmbrăcăminte
- orice alt cadou de care știți că s-ar bucura copiii dvs. sau de care v-ați fi bucurat chiar dvs. dacă erați în locul lor

PASUL al III-lea - puteți pune în cutie tot ce intră, ce vreți și ce credeți că îi trebuie unui copil de vârsta și sexul pentru care aveți pe inimă să cumpărați ceva. Nu puneți în cutii lucruri pe care nu v-ar plăcea nici dvs. să le primiți. Toate lucrurile trebuie să fie noi. Nu lipiți capacele pe cutii, vor fi lipite în momentul în care le duceți în locația unde se face colectarea, când vor fi lipite și etichetele speciale cu vârsta și sexul copilului pentru care ați pregătit cutia/cutiile. Completați numele și adresa de e-mail pe tabelul care vi se va înmâna la locaţie, pentru ca voluntarii să vă poată anunța ulterior unde și la cine a ajuns cutia dvs. Data limită pentru colectare - 15 decembrie 2018.
Detalii pe https://www.shoebox.ro/

Locația din municipiul Câmpina este următoarea: Bulevardul Carol I, nr.73, bloc R55, parter. 

Program de colectare: luni - vineri între orele 7.30 - 16.00; sâmbătă și duminică între orele 10.30 - 19.00, cu un telefon prealabil la 0722.294.414 (Andreea).

8068 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

804 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1288 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

988 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.