Liga A Prahova, etapa I. Avancronica şi delegări

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă, 20 august, începe o nouă ediţie a campionatului Ligii A Prahova la fotbal. Aşa cum v-am obişnuit din ediţia trecută de campionat, vă prezentăm avancronica etapei, precum şi delegările arbitrilor şi observatorilor la jocurile primei runde.

sâmbătă, 20 august, ora 11.00
Blejoi: CS Blejoi - CS Ceptura
În ediţia trecută de campionat, CS Blejoi a ocupat locul 2, în vreme ce CS Ceptura, locul 10. La meciurile directe, din ediţia precedentă, s-au înregistrat rezultatele: CS Ceptura - CS Blejoi 0-0; CS Blejoi - CS Ceptura 8-0.
Arbitri: Doralin Bârziloiu - Andrei Sotir, Mihai Vizitiu. Observator: Cătălin Popescu.
Tufeni: AS Tufeni - Unirea Cocorăştii Colţ
În ediţia trecută de campionat, AS Tufeni a pcupat locul 8, în vreme ce Unirea Cocorăştiii Colţ s-a clasat pe locul 12. În meciurile directe s-au înregistrat rezultatele: Unirea Cocorăştii Colţ - AS Tufeni 2-1; AS Tufeni - Unirea Cocorăştii Colţ 5-0.
Arbitri: Alin Gheorghe - Ştefan Călăraşu, Dragoş Pantilie. Observator: Traian Notaru.
Plopeni: CSO Plopeni - FC Băneşti
În ediţia trecută de campionat, CSO Plopeni s-a clasat pe locul 7, în vreme ce băneştenii au închiat pe locul 4. În meciurile directe, FC Băneşti - CSO Plopeni 0-0; CSO Plopeni - FC Băneşti 0-1.
Arbitri: Mădălin Dicu - Alexandru Chivu, Doru Petre. Observator: Radu Vasile.
Văleni: Teleajen Văleni - Avântul Măneciu
În ediţia trecută de campionat, Teleajen Văleni s-a clasat pe locul 6, iar echipa din Măneciu pe locul 5, anunţându-se una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei. În meciurile directe din ediţia precedentă, Teleajen Văleni - Avântul Măneciu 4-1: Avântul Măneciu - Teleajen Văleni 2-0.
Arbitri: Bogdan Zahiu - Louis Oprescu, Gabriel Brăilă. Observator: Marian Popa.
ora 18.00
Băicoi: Petrolul Băicoi - CS Cornu
În ediţia trecută de campionat, Petrolul Băicoi a câştigat Superliga B, în vreme ce formaţia CS Cornu s-a clasat pe locul 3 în Liga A. Nu s-au întâlnit în ediţia trecută de campionat.
Arbitri: Ovidiu Oprea - Emil Mateescu, Alexandru Chioibaşu. Observator: Tudor Negoiţă.
Brebu: AFC Brebu - Unirea Urlaţi
În ediţia trecută de campionat, AFC Brebu s-a clasat pe locul 14, iar Unirea Urlaţi pe locul 15. În meciurile directe, Unirea urlaţi - AFC Brebu 4-0; AFC Brebu - Unirea Urlaţi 7-0.
Arbitri: Viorel Căunei - Cristinel Damian, Gabriel Enache. Observator: Stelian Achimescu.
Coada Izvorului: CS Măneşti Coada Izvorului - Tricolorul Breaza
În ediţia precedentă, Tricolorul Breaza s-a clasat pe locul 13, în vreme ce echipa gazdă, sub denumirea Cetatea Coada Izvor, s-a clasat pe locul 2 în Superliga B. Nu s-au întâlnit în ediţia trecută de campionat.
Arbitri: Ionuţ Neagu - Gabriel Răduţă, Diana Florea. Observator: Constantin Ciocoiu.
duminică, 21 august, ora 11.00
Păuleşti: CS Păuleşti - Petrolul Ploieşti
În ediţia trecută de campionat, CS Păuleşti a ocupat primul loc, câştigând şi barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, dar în cele din urmă conducătorii au decis să rămână la nivel judeţean. Petrolul Ploieşti, în ciuda numelui, este o echipă înfiinţată în această vară.
Arbitri: Andrei Moroiţă - Cătălin Popovici, Octavian Ciorescu. Observator: Marian Deaconu.

5086 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1699 vizualizari
28 iul. 2021 22:52

Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

Clubul sportiv câmpinean OK Silva a participat cu patru sportive la două competiții de orientare sportivă, care au avut loc în perioada 15-25 iulie la Cluj-Napoca și în Munții Apuseni, în zona platoului carstic Padiș.

2277 vizualizari
28 iul. 2021 19:40

Câmpina va găzdui Trofeul ”Silva” și Cupa ”Seva” la orientare sportivă

În perioada 13-15 august, Clubul Sportiv OK Silva Câmpina va organiza ediția a III-a a concursului de orientare sportivă - Trofeul ”Silva”, dar și Cupa ”Silva”.

Alte stiri recente

1568 vizualizari
29 iul. 2021 11:56

Societatea VOIPAN angajează brutar-cocător, patiser, cofetar, șofer distribuție și inginer în panificație

Noi, echipa Voipan, ne extindem activitatea. Vrei să faci parte din echipa noastră?

3110 vizualizari
29 iul. 2021 11:46

Primarul Alin Moldoveanu, despre problemele legate de infrastructura rutieră a Câmpinei

Una dintre principalele probleme ale municipiului Câmpina - infrastructura rutieră a fost subiectul emisiunii la care l-am avut ca invitat pe primarul Alin Moldoveanu. Discuțiile au pornit, evident, de la Calea Doftanei, acolo unde se desfășoară mai multe tipuri de lucrări – de canalizare, apă, reabilitare carosabil și trotuare. Vă reamintim că lucrările de canalizare și cele de schimbare a conductelor de apă sunt realizate cu fonduri europene, prin HidroPrahova, iar reabilitarea străzii este o lucrare a Primăriei Câmpina.