Liga A Prahova, etapa I. Avancronica şi delegări

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă, 20 august, începe o nouă ediţie a campionatului Ligii A Prahova la fotbal. Aşa cum v-am obişnuit din ediţia trecută de campionat, vă prezentăm avancronica etapei, precum şi delegările arbitrilor şi observatorilor la jocurile primei runde.

sâmbătă, 20 august, ora 11.00
Blejoi: CS Blejoi - CS Ceptura
În ediţia trecută de campionat, CS Blejoi a ocupat locul 2, în vreme ce CS Ceptura, locul 10. La meciurile directe, din ediţia precedentă, s-au înregistrat rezultatele: CS Ceptura - CS Blejoi 0-0; CS Blejoi - CS Ceptura 8-0.
Arbitri: Doralin Bârziloiu - Andrei Sotir, Mihai Vizitiu. Observator: Cătălin Popescu.
Tufeni: AS Tufeni - Unirea Cocorăştii Colţ
În ediţia trecută de campionat, AS Tufeni a pcupat locul 8, în vreme ce Unirea Cocorăştiii Colţ s-a clasat pe locul 12. În meciurile directe s-au înregistrat rezultatele: Unirea Cocorăştii Colţ - AS Tufeni 2-1; AS Tufeni - Unirea Cocorăştii Colţ 5-0.
Arbitri: Alin Gheorghe - Ştefan Călăraşu, Dragoş Pantilie. Observator: Traian Notaru.
Plopeni: CSO Plopeni - FC Băneşti
În ediţia trecută de campionat, CSO Plopeni s-a clasat pe locul 7, în vreme ce băneştenii au închiat pe locul 4. În meciurile directe, FC Băneşti - CSO Plopeni 0-0; CSO Plopeni - FC Băneşti 0-1.
Arbitri: Mădălin Dicu - Alexandru Chivu, Doru Petre. Observator: Radu Vasile.
Văleni: Teleajen Văleni - Avântul Măneciu
În ediţia trecută de campionat, Teleajen Văleni s-a clasat pe locul 6, iar echipa din Măneciu pe locul 5, anunţându-se una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei. În meciurile directe din ediţia precedentă, Teleajen Văleni - Avântul Măneciu 4-1: Avântul Măneciu - Teleajen Văleni 2-0.
Arbitri: Bogdan Zahiu - Louis Oprescu, Gabriel Brăilă. Observator: Marian Popa.
ora 18.00
Băicoi: Petrolul Băicoi - CS Cornu
În ediţia trecută de campionat, Petrolul Băicoi a câştigat Superliga B, în vreme ce formaţia CS Cornu s-a clasat pe locul 3 în Liga A. Nu s-au întâlnit în ediţia trecută de campionat.
Arbitri: Ovidiu Oprea - Emil Mateescu, Alexandru Chioibaşu. Observator: Tudor Negoiţă.
Brebu: AFC Brebu - Unirea Urlaţi
În ediţia trecută de campionat, AFC Brebu s-a clasat pe locul 14, iar Unirea Urlaţi pe locul 15. În meciurile directe, Unirea urlaţi - AFC Brebu 4-0; AFC Brebu - Unirea Urlaţi 7-0.
Arbitri: Viorel Căunei - Cristinel Damian, Gabriel Enache. Observator: Stelian Achimescu.
Coada Izvorului: CS Măneşti Coada Izvorului - Tricolorul Breaza
În ediţia precedentă, Tricolorul Breaza s-a clasat pe locul 13, în vreme ce echipa gazdă, sub denumirea Cetatea Coada Izvor, s-a clasat pe locul 2 în Superliga B. Nu s-au întâlnit în ediţia trecută de campionat.
Arbitri: Ionuţ Neagu - Gabriel Răduţă, Diana Florea. Observator: Constantin Ciocoiu.
duminică, 21 august, ora 11.00
Păuleşti: CS Păuleşti - Petrolul Ploieşti
În ediţia trecută de campionat, CS Păuleşti a ocupat primul loc, câştigând şi barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, dar în cele din urmă conducătorii au decis să rămână la nivel judeţean. Petrolul Ploieşti, în ciuda numelui, este o echipă înfiinţată în această vară.
Arbitri: Andrei Moroiţă - Cătălin Popovici, Octavian Ciorescu. Observator: Marian Deaconu.

5332 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

589 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2085 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.