Cupa "Melcul" Junior la automodelism a atras zeci de copii la Fântâna cu Cireși

Sport (Categoria articolului)

Pe parcursul zilei de sâmbătă, 13 octombrie, pe un traseu amenajat în zona "Fântâna cu Cireşi", în spatele scenei, au avut loc prima ediţie a Cupei "Melcul" Junior şi ediţia a patra a Cupei "Melcul", la seniori, competiții de automodelism organizate de Asociaţia Club-Sportiv Auto-Navo RC Câmpina. Un eveniment care s-a bucurat de mare succes, mai ales în rândul copiilor pasionaţi de automodele.

Peste 20 de copii s-au bucurat de vremea frumoasă, de locaţia superbă, de automodele tip Crawler (maşini de teren) şi logistică necesară puse la dispoziţie gratuit de organizatorul competiţiei. Pe traseul special amenajat, copiii s-au întrecut în mânuirea telecomenzilor pentru aceste automodele, bucurându-se de fiecare reuşită. "Concursul pentru juniori s-a desfăşurat pe două manşe şi pe două categorii de vârstă, 6-10 ani şi 10-15 ani", după cum ne-a declarat Răzvan Nicolau, preşedintele Asociaţiei Club-Sportiv Auto-Navo RC Câmpina, organizatorul competiţiei. (video)
Au fost premiaţi toţi cei 22 de copii participanţi, cu diplome, acordându-se şi câteva premii speciale, inclusiv pentru cel mai tânăr participant - Darius Fasolă.
Întrecerea seniorilor a fost mult mai... serioasă, mai competitivă, mai valoroasă, dar ambele competiţii au demonstrat că acest frumos sport - automodelismul - câştigă treptat-treptat tot mai mult teren și la Câmpina.

3786 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2924 vizualizari
20 ian. 2019 16:33

Șase clasări pe podium pentru atleții câmpineni la primul concurs din 2019

La București, timp de două zile, sâmbătă și duminică, a avut loc un prim concurs de atletism al acestui an - Romanian Masters Athletic, concurs destinat categoriilor juniori I, II și III, seniorilor și master. CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a participat la acest concurs cu șapte sportivi, care sunt pregătiți de Mihaela Marin, Jenica Bran și Nicolae Pavel. Cei șapte sportivi au reușit șase clasări pe podium, trei dintre acestea fiind chiar pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

2488 vizualizari
16 ian. 2019 20:23

Echipele de fotbal din zona Câmpina își reiau pregătirile

Vacanța de iarnă s-a cam încheiat și pentru jucătorii de la echipele de fotbal din zona Câmpina. Un tur de orizont pe la aceste echipe, ne-a dezvăluit situația existență la fiecare formație în parte.

Alte stiri recente

2199 vizualizari
23 ian. 2019 20:55

Hora Unirii, dansată de elevii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

1 comentarii

Pentru că joi, 24 Ianuarie, este zi liberă, elevii și profesorii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina au sărbătorit cu o zi mai devreme Unirea Principatelor Române. În curtea instituției, elevi din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal) au dansat Hora Unirii, pentru a marca astfel împlinirea a 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, cel care a pus bazele dezvoltării moderne a României prin reformele aplicate în scurta sa perioadă de domnie.

1933 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)