CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Școala Centrală Câmpina are acum un teren de sport modern, cu gazon artificial

- Eveniment -

Școala Centrală Câmpina are acum un teren de sport modern, cu gazon artificial

Modernizarea terenului de sport de la Școala Gimnazială Centrală ar trebui să fie un exemplu de bună practică, de implementare eficientă și rapidă a unui proiect, pentru că totul a fost realizat în intervalul iunie - septembrie 2022. Pare ireal pentru ceea ce se întâmpla în Câmpina - și chiar în România - până nu cu mult timp în urmă, dar, da, este posibil, ca un teren de minifotbal, cu dotări, cu panouri de baschet, cu împrejmuire să fie realizat în numai câteva luni.

Proiectul a fost posibil grație unei finanțări de la OMV Petrom, prin Fundația Comunitară Prahova, care gestionează Fondul Prahova pentru Educație. Au fost opt unități de învățământ din județul nostru care au depus cereri de finanțare pentru asemenea proiecte, cel de la Școala Centrală fiind primul finalizat. Practic, întregul proiect a însumat peste 180.000 lei, dintre care 124.461 lei - finanțarea de la OMV Petrom; 53.000 lei - contribuția Consiliului Local Câmpina; 3.000 lei - Asociația de Părinți și 2.000 lei - Școala Centrală.
La evenimentul găzduit vineri de Școala Centrală au fost prezenți Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina, consilierul local Florin Marcu, membru în Consiliul de Administrație al unității de învățământ, Daniela Burlacu, din partea Fundației Comunitare Prahova, Nicolae Necula - fost director al actualei Școli Centrale, reprezentanți ai părinților, profesori și elevi ai școlii. De asemenea, Corul ”Ritmico” al Școlii Centrale, condus de profesor Lucia Tudor, a oferit un frumos moment artistic.
”A fost un proiect care s-a născut din necesitate, dar a fost și un vis al nostru, pe care am reușit să-l îndeplinim și suntem fericiți că în urma colaborării noastre, împreună, am reușit să facem lucruri minunate”, a spus directorul Școlii Centrale, profesor Florentina Dumitrașcu.
Întreaga poveste a acestui proiect a fost detaliată cu entuziasm și pasiune de profesor Laura Arman, coordonatoarea proiectului: de la vizita în Portugalia, în cadrul unui proiect ”Erasmus+”, unde au văzut o bază sportivă de invidiat, de la groaza că urma vizita școlilor partenere în acest proiect la Câmpina și școala nu avea o bază sportivă pe măsură, de la șansa apariției acestei posibilități de finanțare, de la sprijinul întregii comunități, de la munca tuturor celor implicați și până la micile întâmplări inerente în derularea unui asemenea proiect, care atunci au stârnit panică, dar acum - după reușita implementării proiectului - produc zâmbete. 
Momentul festiv al tăierii panglicii a fost urmat de un scurt meci demonstrativ de fotbal, susținut de elevi ai Școlii Gimnaziale Centrale, principalii beneficiari ai modernizării terenului de sport.


05 Nov 2022 19:21 5322 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
4038 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1867 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
1427 vizualizari 19 May 2024 09:38 1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

Sâmbătă, 18 mai, pe întregul continent european a fost ”Noaptea muzeelor”. Cel mai vizitat obiectiv din Câmpina inclus în acest program a fost, fără îndoială, ca întotdeauna, Castelul ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
2869 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă pe 18 mai, între orele 18.00 și 22.00. 

Sâmbătă, 18 mai 2024, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze gratuit o serie întreagă de muzee, seara, la ore târzii, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV