Terenul sintetic Petrol, o investiție de 900.000 lei, de care nu se ocupă nimeni cu adevărat

Actualitate (Categoria articolului)

Luna aceasta se împlinește exact un an de când Consiliul Local Câmpina a aprobat Regulamentul de organizare și funcționare a terenului cu gazon sintetic din incinta bazei sportive Petrol. Un teren realizat cu fonduri de la bugetul local, un teren care a costat 900.000 lei și care, în 2015, a produs... 8.600 lei. Un teren pentru care nici până în ziua de azi nu s-a încheiat un contract de mentenanță.

Despre terenul cu gazon sintetic, realizat din bani publici, aproape că se poate scrie o carte. Poate vor face acest lucru cei care se pricep. Noi încercăm doar să tragem un semnal de alarmă și să reamintim administrației locale că a trecut un an de la aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare, iar aici, la terenul cu gazon sintetic, nu s-a schimbat nimic. În continuare, nu se ocupă nimeni de întreținerea terenului, de deszăpezirea acestuia, nu s-a încheiat nici un contract cu o firmă de mentenanță (pentru că gazonul sintetic se întreține și se curăță cu substanțe speciale, se deszăpezește în condiții speciale). Terenul se află în administrarea Casei Tineretului, pentru că așa au decis consilierii locali. Să se ocupe de el Casa Tineretului până la înființarea unui serviciu de administrare a bazelor sportive în cadrul aparatului de specialitate al primarului. Dar acest serviciu nu a mai fost înființat, iar Casa Tineretului nu dispune de personal care să administreze așa cum ar trebui terenul sintetic. Nu avem efectiv nici măcar Clubul Sportiv Câmpina, cel pe care administrația locală tot încearcă să-l înființeze și care ar putea prelua în administrare terenul sintetic. Clubul există doar pe hârtie, pentru că nici până acum nu s-a reușit finalizarea concursului pentru postul de președinte. Lucrurile se mișcă foarte greu la nivelul administrației câmpinene, iar în tot acest timp practic nu se ocupă nimeni de terenul de 9 miliarde lei vechi. Un teren făcut pentru a se autofinanța, teoretic. Practic, însă, lucrurile nu stau deloc așa. Cât a produs acest teren în 2015? Păi 8.600 lei, după cum ne-a precizat conducerea Casei Tineretului, pentru cele 60 de ore cât a fost închiriat anul trecut de vreo asociație sportivă (pentru antrenamente) sau persoane din Câmpina (pentru meciuri între prieteni). 60 de ore în 12 luni.

8282 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Willy 07.01.2016 14:42 Aici se ascunde o mare hoție. Pai numai Hagianu în toamna a avut 10-11 meciuri pe teren propriu. Meciuri oficiale! Asta înseamnă minim 20-22 ore. La fel și primăvară! Pai și antrenamentele? Restul oamenilor care au mai închiriat terenul? Numai cei de la Cameron au jucat vara trecuta câteva săptămâni! O mare hoție!
  • Toma 07.01.2016 22:53 Hm! Adica vreo ora pe saptamana?! Pe bune?!
  • Laura 10.01.2016 07:57 Stati sa vina primavara si campania electorala sa vedeti cum dau navala unii la facut poze pe teren. Acum e iarna si frig, nu e curatat gazonul si nu ies bine pozele.

Actualitate

1686 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1416 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

447 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

99 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.