CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Trecerile de pietoni, transformate în parcări

- Social -

La Câmpina, de o bună bucată de vreme, se poartă parcarea autoturismelor pe trecerile de pietoni din intersecțiile Bulevardului Carol I cu străzile laterale, cum ar fi intersecția cu Maramureș sau Henri Coandă. Se întâmplă asta în zone în care există suficiente locuri de parcare, dar e mai comod așa, în stradă, pe trecerea de pietoni. 

Astăzi, Poliția Locală a intervenit și a încercat să rezolve problema. Le-a dat avertismente conducătorilor auto care au parcat pe trecerile de pietoni și s-a intrat cât de cât în normalitate. Cât a durat? Cât a stat polițistul în intersecție. După aceea, trecerea de pietoni s-a ocupat, din nou.


19 May 2016 22:04 6951 vizualizari


Comentarii


  • 25.05.2016 20:14 Vasile Domnul polițist de la Politia Locala a dat amenzi nu avertisment. Dacă va uitați și el a parcat neregulamentar. Dansul are o atitudine aroganta. În loc sa dirijeze circulația în zona Omv, unde stai 10 minute pt. a trece de intersecție, dansul se plimba în oraș și da amenzi, dar nu se gândește ca dacă am avea parcări, nu am mai parca neregulamentar.
  • 25.05.2016 18:03 elena cite locuri de parcare sunt pe HENRI COANDA ?,,,noi care locuim pe aceasta strada nu avem unde parca de ce ati dat aviz ptr cabinete medicale fara parcare propie???--omu necajit si bolnav vine la medic nu la plimbare!!!
  • 22.05.2016 17:37 Dragos Domnule Ioan, nici in Bucuresti nu se mai ridica masini, pentru ca este ilegal. Oras sufocat de masini este Bucurestiul sau poate orice alt oras mare din tara, nu Campina. In Campina problema este nesimtirea soferilor ( a se vedea in parcare la Kaufland sau Penny, unde mai au sa parcheze in locul cosurilor fix in intrare). Putin obraz si este loc pt toata lumea, legal.
  • 20.05.2016 08:08 Ioan Orasul este sufocat de masini, iar felul in care inteleg unii sa parcheze a ajuns o mare problema. Am vazut chiar in aceasta intrsectie situatii de-a dreptul hilare - tot parcand unul langa altul, la un moment dat au plecat doua dintre masinile aflate mai aproape de coletul strazii, astfel ca a ramas o masina parcata exact in mijlocul intersectiei, stinghera! Dar de ce nu se mai ridica masinile parcate neregulamentar. Ca ma gandesc ca daca faci doua-trei drumuri pana unde trebuie sa iti ridici masina si mai platesti si vreun milion-doua, data viitoare te gandesti de doua ori daca sa iti lasi masina ca ... in mijocul intersectiei sau nu?!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
469 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
458 vizualizari 14 Jun 2024 07:29 Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

După cum am scris și cu alte ocazii, Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" din Câmpina este implicată în mai multe proiecte de tip eTwinning.

citeste mai mult
3047 vizualizari 02 Jun 2024 19:13 Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Am primit la redacție un mesaj din partea unui câmpinean, Daniel Andrei Ionescu, al cărui tată s-a stins din viață la numai 59 ani, după ce a stat mai bine de doi ani în Centrul Rezidențial ”Conacul Bunicii” din Câmpina.

citeste mai mult
1737 vizualizari 02 Jun 2024 16:19 Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Echipa Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, coordonată de directorul adjunct Corina Gheorghe, a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”, organizat de Societatea Națională de Cruce Roșie, Filiala Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV