CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Trecerile de pietoni, transformate în parcări

- Social -

La Câmpina, de o bună bucată de vreme, se poartă parcarea autoturismelor pe trecerile de pietoni din intersecțiile Bulevardului Carol I cu străzile laterale, cum ar fi intersecția cu Maramureș sau Henri Coandă. Se întâmplă asta în zone în care există suficiente locuri de parcare, dar e mai comod așa, în stradă, pe trecerea de pietoni. 

Astăzi, Poliția Locală a intervenit și a încercat să rezolve problema. Le-a dat avertismente conducătorilor auto care au parcat pe trecerile de pietoni și s-a intrat cât de cât în normalitate. Cât a durat? Cât a stat polițistul în intersecție. După aceea, trecerea de pietoni s-a ocupat, din nou.


19 May 2016 22:04 6967 vizualizari


Comentarii


  • 25.05.2016 20:14 Vasile Domnul polițist de la Politia Locala a dat amenzi nu avertisment. Dacă va uitați și el a parcat neregulamentar. Dansul are o atitudine aroganta. În loc sa dirijeze circulația în zona Omv, unde stai 10 minute pt. a trece de intersecție, dansul se plimba în oraș și da amenzi, dar nu se gândește ca dacă am avea parcări, nu am mai parca neregulamentar.
  • 25.05.2016 18:03 elena cite locuri de parcare sunt pe HENRI COANDA ?,,,noi care locuim pe aceasta strada nu avem unde parca de ce ati dat aviz ptr cabinete medicale fara parcare propie???--omu necajit si bolnav vine la medic nu la plimbare!!!
  • 22.05.2016 17:37 Dragos Domnule Ioan, nici in Bucuresti nu se mai ridica masini, pentru ca este ilegal. Oras sufocat de masini este Bucurestiul sau poate orice alt oras mare din tara, nu Campina. In Campina problema este nesimtirea soferilor ( a se vedea in parcare la Kaufland sau Penny, unde mai au sa parcheze in locul cosurilor fix in intrare). Putin obraz si este loc pt toata lumea, legal.
  • 20.05.2016 08:08 Ioan Orasul este sufocat de masini, iar felul in care inteleg unii sa parcheze a ajuns o mare problema. Am vazut chiar in aceasta intrsectie situatii de-a dreptul hilare - tot parcand unul langa altul, la un moment dat au plecat doua dintre masinile aflate mai aproape de coletul strazii, astfel ca a ramas o masina parcata exact in mijlocul intersectiei, stinghera! Dar de ce nu se mai ridica masinile parcate neregulamentar. Ca ma gandesc ca daca faci doua-trei drumuri pana unde trebuie sa iti ridici masina si mai platesti si vreun milion-doua, data viitoare te gandesti de doua ori daca sa iti lasi masina ca ... in mijocul intersectiei sau nu?!
412 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
276 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1534 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1004 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV