Trecerile de pietoni, transformate în parcări

Social (Categoria articolului)

La Câmpina, de o bună bucată de vreme, se poartă parcarea autoturismelor pe trecerile de pietoni din intersecțiile Bulevardului Carol I cu străzile laterale, cum ar fi intersecția cu Maramureș sau Henri Coandă. Se întâmplă asta în zone în care există suficiente locuri de parcare, dar e mai comod așa, în stradă, pe trecerea de pietoni. 

Astăzi, Poliția Locală a intervenit și a încercat să rezolve problema. Le-a dat avertismente conducătorilor auto care au parcat pe trecerile de pietoni și s-a intrat cât de cât în normalitate. Cât a durat? Cât a stat polițistul în intersecție. După aceea, trecerea de pietoni s-a ocupat, din nou.

6654 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ioan 20.05.2016 08:08 Orasul este sufocat de masini, iar felul in care inteleg unii sa parcheze a ajuns o mare problema. Am vazut chiar in aceasta intrsectie situatii de-a dreptul hilare - tot parcand unul langa altul, la un moment dat au plecat doua dintre masinile aflate mai aproape de coletul strazii, astfel ca a ramas o masina parcata exact in mijlocul intersectiei, stinghera! Dar de ce nu se mai ridica masinile parcate neregulamentar. Ca ma gandesc ca daca faci doua-trei drumuri pana unde trebuie sa iti ridici masina si mai platesti si vreun milion-doua, data viitoare te gandesti de doua ori daca sa iti lasi masina ca ... in mijocul intersectiei sau nu?!
  • Dragos 22.05.2016 17:37 Domnule Ioan, nici in Bucuresti nu se mai ridica masini, pentru ca este ilegal. Oras sufocat de masini este Bucurestiul sau poate orice alt oras mare din tara, nu Campina. In Campina problema este nesimtirea soferilor ( a se vedea in parcare la Kaufland sau Penny, unde mai au sa parcheze in locul cosurilor fix in intrare). Putin obraz si este loc pt toata lumea, legal.
  • elena 25.05.2016 18:03 cite locuri de parcare sunt pe HENRI COANDA ?,,,noi care locuim pe aceasta strada nu avem unde parca de ce ati dat aviz ptr cabinete medicale fara parcare propie???--omu necajit si bolnav vine la medic nu la plimbare!!!
  • Vasile 25.05.2016 20:14 Domnul polițist de la Politia Locala a dat amenzi nu avertisment. Dacă va uitați și el a parcat neregulamentar. Dansul are o atitudine aroganta. În loc sa dirijeze circulația în zona Omv, unde stai 10 minute pt. a trece de intersecție, dansul se plimba în oraș și da amenzi, dar nu se gândește ca dacă am avea parcări, nu am mai parca neregulamentar.

Social

2424 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3155 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

2086 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1859 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.