Trecerile de pietoni, transformate în parcări

Social (Categoria articolului)

La Câmpina, de o bună bucată de vreme, se poartă parcarea autoturismelor pe trecerile de pietoni din intersecțiile Bulevardului Carol I cu străzile laterale, cum ar fi intersecția cu Maramureș sau Henri Coandă. Se întâmplă asta în zone în care există suficiente locuri de parcare, dar e mai comod așa, în stradă, pe trecerea de pietoni. 

Astăzi, Poliția Locală a intervenit și a încercat să rezolve problema. Le-a dat avertismente conducătorilor auto care au parcat pe trecerile de pietoni și s-a intrat cât de cât în normalitate. Cât a durat? Cât a stat polițistul în intersecție. După aceea, trecerea de pietoni s-a ocupat, din nou.

6797 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ioan 20.05.2016 08:08 Orasul este sufocat de masini, iar felul in care inteleg unii sa parcheze a ajuns o mare problema. Am vazut chiar in aceasta intrsectie situatii de-a dreptul hilare - tot parcand unul langa altul, la un moment dat au plecat doua dintre masinile aflate mai aproape de coletul strazii, astfel ca a ramas o masina parcata exact in mijlocul intersectiei, stinghera! Dar de ce nu se mai ridica masinile parcate neregulamentar. Ca ma gandesc ca daca faci doua-trei drumuri pana unde trebuie sa iti ridici masina si mai platesti si vreun milion-doua, data viitoare te gandesti de doua ori daca sa iti lasi masina ca ... in mijocul intersectiei sau nu?!
  • Dragos 22.05.2016 17:37 Domnule Ioan, nici in Bucuresti nu se mai ridica masini, pentru ca este ilegal. Oras sufocat de masini este Bucurestiul sau poate orice alt oras mare din tara, nu Campina. In Campina problema este nesimtirea soferilor ( a se vedea in parcare la Kaufland sau Penny, unde mai au sa parcheze in locul cosurilor fix in intrare). Putin obraz si este loc pt toata lumea, legal.
  • elena 25.05.2016 18:03 cite locuri de parcare sunt pe HENRI COANDA ?,,,noi care locuim pe aceasta strada nu avem unde parca de ce ati dat aviz ptr cabinete medicale fara parcare propie???--omu necajit si bolnav vine la medic nu la plimbare!!!
  • Vasile 25.05.2016 20:14 Domnul polițist de la Politia Locala a dat amenzi nu avertisment. Dacă va uitați și el a parcat neregulamentar. Dansul are o atitudine aroganta. În loc sa dirijeze circulația în zona Omv, unde stai 10 minute pt. a trece de intersecție, dansul se plimba în oraș și da amenzi, dar nu se gândește ca dacă am avea parcări, nu am mai parca neregulamentar.

Social

95 vizualizari
06 iun. 2023 22:36

Greva din învățământ continuă și la Câmpina. Contradicții între ministrul Educației și liderii sindicali

Greva din învățământ a continuat și marți, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii. La Câmpina, în toate unitățile de învățământ se face grevă, într-o proporție mai mare sau mai mică.

1679 vizualizari
28 mai 2023 08:46

Echipa Școlii Centrale Câmpina a participat la faza județeană a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Sâmbătă, 27 mai, în Parcul Memorial Constantin Stere, din comuna Bucov, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat faza județeană a concursului național ”Educație rutieră- Educație pentru viață". În competiție, au participat șase echipe a câte patru elevi din ciclurile primare și gimnaziale din unități de învățământ din Câmpina (Școala Gimnazială Centrală) și din orașele Comarnic, Mizil,  Sinaia, Plopeni și Vălenii de Munte. 

Alte stiri recente

709 vizualizari
06 iun. 2023 20:46

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.

732 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

1 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.