Triumf Poiana Câmpina și CS Câmpina au promovat în Liga A Prahova, la fotbal

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, au avut loc toate partidele pentru configurația superioară a clasmentului în Superliga B Prahova, la fotbal.

Lider înaintea ultimei etape a campionatului, Triumf Poiana Câmpina, a dispus fără emoții de ”lanterna roșie”, Avântul Tomșani, cu scorul de 5-2. La rândul său, CS Câmpina a profitat de pasul greșit făcut pe teren propriu de CS Blejoi II, doar 1-1 cu Viitorul Puchenii Mari, astfel că victoria cu 6-2 în fața formației AS Starchiojd a dus la evitarea barajului pentru CS Câmpina, care și-a asigurat astfel promovarea directă.
A fost un sezon dificil și ciudat, mai ales în a doua sa parte, dar acum este un moment de bucurie și se cuvine să felicităm ambele formații - Triumf Poiana Câmpina și CS Câmpina - pentru promovarea în Liga A Prahova!

2883 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

223 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1148 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.