Bărbat de 51 de ani, din Câmpina, arestat preventiv pentru tentativă de viol asupra fiicei sale

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii din Câmpina au fost sesizați, duminică, 18 noiembrie 2018, de o femeie din localitate, că fetița ei, în vârstă de 8 ani, ar fi fost victima unei tentative de viol, autor fiind chiar tatăl copilului. Fetița i-a povestit mamei ce s-a întâmplat, iar aceasta a anunțat imediat Poliția.

Au fost demarate cercetările, bărbatul (în vârstă de 51 de ani) a fost reținut pentru 24 de ore, după care, în cursul zilei de ieri, a fost prezentat instanței de la Judecătoria Câmpina, care a dispus "arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol, viol și rele tratamente aplicate minorului". De asemenea, marți, 20 noiembrie, mama fetiței a solicitat și obținut un ordin de protecție, prin care tatăl copilului este evacuat din casă și obligat să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de copil, dar și față de locuința familiei, din Strada Democrației și i se interzice orice modalitate de a lua legătura cu fetița.
Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu, a precizat pe marginea acestui caz: "am început cercetările încă din cursul zilei de duminică, imediat după sesizarea faptelor, bărbatul de 51 de ani fiind inițial reținut, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile și dus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv de la Câmpina".

5021 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2929 vizualizari
12 iul. 2020 12:11

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată în Prahova de duminică, ora 18.00, până luni, ora 2.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puțin timp o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta și în Prahova, în intervalul de duminică, ora 18.00, până luni la ora 2.00.

3069 vizualizari
11 iul. 2020 20:27

Horia Tiseanu beneficiază de o nouă amânare în procesul în care este acuzat de fapte de corupție. Noul termen, în plină campanie electorală

Pe 9 iulie s-a desfășurat al 23-lea termen al procesului în care primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. Deși procesul se apropie la această primă instanță de final, s-a reușit o nouă amânare, pe portalul oficial al instanțelor din România fiind afișat la motivul amânării ”lipsă apărare”. (foto)

Alte stiri recente

863 vizualizari
13 iul. 2020 07:43

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 13 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2170 vizualizari
12 iul. 2020 14:50

Numărul infectărilor cu COVID-19 crește vertiginos, în timp ce Opoziția tergiversează adoptarea legii privind carantina și izolarea

După ce Curtea Constituțională a decis că măsurile luate împotriva pandemiei de coronavirus sunt neconstituționale, astfel încât statul român a rămas fără instrumentul legal privind obligativitatea carantinării sau izolării cetățenilor, Guvernul a adoptat destul de rapid un alt act normativ prin care redefinește carantina și izolarea. Dar când lucrurile au ajuns în Parlamentul României, inconștiența unora dintre politicieni a bulversat total lucrurile. Pe acest fond, numărul infectărilor cu COVID-19 a crescut vertiginos. La fel și numărul deceselor.... Cine răspunde pentru toate acestea?