Campanie de dezinsecție la Câmpina, în perioada 24-27 mai 2022

Social (Categoria articolului)

La solicitarea Primăriei Câmpina, societatea Floricon Salub va efectua o acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor, în perioada 24-27 mai, după ora 18.00. 

Dezinsecția se va efectua cu echipamente specializate de stropire, după următorul grafic:
24 mai – Zona verde de la Hotelul Muntenia, Poșta Veche, BCR, Pasajul de la Ceas, Parcul Regele Mihai I, Parcul Trandafirilor, Parcul "Iulia Hasdeu" (fost Durbac), Parcul Dr. Constantin Istrati, zona verde de la Bazin Câmpinița, parcurile de la Lacul Bisericii și Lacul Curiacul, parcarea Spitalului Municipal
25 mai – Parc Miorița, parcul din zona Pram (Aleea Clopoței), parcurile de pe Erupției, Orizontului, Bucea, Rozelor, B.P. Hasdeu, Odobescu, Milcovului, Victoriei, zona verde dintre Casa Tineretului și Pram
26 mai – Parcul de pe Bulevardul Culturii, zona stradală, versanții și zona skate-park de pe Bulevardul Culturii, Parc Prichindelul (Rezervoarelor), parcurile Turnătorie și Progresul
27 mai – Zona de agrement Fântâna cu Cireși și zona verde din Cartierul Uniunea Europeană
Programul stabilit de Primărie și Floricon Salub ar putea suferi unele modificări în funcție de condițiile meteo.

 

2417 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2288 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2628 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.