Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Luni, 19 aprilie 2021, de la ora 10.30, muncitorii au frezat porțiunea de stradă unde sâmbătă au asfaltat fără să respecte procedurile și au pregătit terenul pentru o nouă asfaltare. La fața locului s-a aflat și primarul Alin Moldoveanu pentru a constata că de această dată muncitorii își fac treaba așa cum trebuie.

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Ce se întâmplase? Șeful Poliției Locale, Romeo Văsii, îl informase pe primarul Alin Moldoveanu că lucrările de aici nu se desfășoară după standardele în vigoare, fiind semnalat faptul că pe o porțiune din Strada Muscelului nu se aplicase amorsa bituminoasă înainte de a fi turnat asfaltul. Practic, muncitorii turnaseră asfaltul direct pe beton. Alin Moldoveanu l-a luat la întrebări pe șeful echipei respective și împreună au verificat lucrarea. Deși, inițial, șeful echipei de muncitori a încercat să-l convingă pe primar că au fost respectate toate procedurile, inclusiv aplicarea amorsei, în cele din urmă, în fața evidenței, a recunoscut că pe ultima porțiune de asfalt, realizată astăzi, nu a mai fost aplicată amorsă. Primarul Alin Moldoveanu i-a cerut ca luni, înainte de a continua lucrarea, să frezeze asfaltul turnat fără aplicarea stratului de amorsă, după care să refacă porțiunea respectivă.

Pe Strada Muscelului au mai fost unele probleme. Lucrările la rețeaua de gaze au creat multă nemulțumire, mai ales în rândul locuitorilor din zonă. Și nu atât lucrările propriu-zise la rețeaua de gaze, cât mai ales cele de refacere a carosabilului. Subiectul a fost discutat inclusiv la o ședință a Consiliului Local Câmpina, acolo unde primarul Alin Moldoveanu a adus la cunoștința consilierilor că a dispus oprirea lucrărilor de refacere a carosabilului de pe Strada Muscelului și străduțele adiacente, pentru că ”se executau lucrări doar pe o mică suprafață, cea unde se săpase efectiv, iar regulamentul aprobat de Consiliul Local prevede refacerea cu covor asfaltic. Ca să nu mai vorbim de calitatea la care se începuseră lucrările - frezajul era superficial, marginile cu vechiul asfalt erau denivelate, iar acolo unde se dorea turnarea asfaltului, acesta urma să fie aplicat direct pe pământ”, a spus Alin Moldoveanu la respectiva ședință a Consiliului Local. Între timp, firma agreată de Distrigaz care se ocupă cu refacerea carosabilului a frezat întregul sens de mers pe care s-a intervenit, atât pe Strada Muscelului, cât și pe străduțele adiacente. A durat destul de mult, o perioadă de timp care i-a adus în pragul exasperării pe oamenii care locuiesc în această zonă.

7712 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marius 17.04.2021 19:39 Bine ca a vazut cineva, ca eu le am zis ca si bat joc dar nici nu m au bagat in seama. Lecreaza sa iasa cat mai ieftin ca asa le recomanda sefii.
  • Emil 17.04.2021 19:44 Foarte bine, d-le primar, este bataie de joc aceasta asfaltare
  • Anda State 17.04.2021 19:59 Asta nu era treaba viceprimarului, nu el se ocupă de reparatii? Eu așa am citit la dvs pe site cand ati scris de atributiile viceprimarului, ca reparatiile pe domeniul public sunt in sarcina lui. Probabil lucreaza ca fostul vice, de luni pana vineri si liber in weekend iar pe teren doar in campanie. O fi stiind ce e aia ''amorsa bituminoasa''?
  • Barsan 17.04.2021 20:00 In principiu numai barosani pe Campinita si Muscel.F putini pensionari si angajati pe minim pe economie.Ce bine o fi sa dai ordine,la costum cu mapa....
  • David Cristian Viorel 17.04.2021 21:09 Doamne ajută dvs Primar cat si la toată lumea .Extraordinar mod de a verifica pe acesti muncitori care nu stiu daca ei au vreo vina cat cea mai mare vina o au șefii lor direcți. Dacă știam că astăzi se toarnă asfalt eu veneam sa supraveghez modul în care se face tratarea sau izolarea covorului asfaltic .Dacă încearcă să ne înșele cu fel de fel de tertipuli se înșeală amarnic aceasta firma nu merge cu domnul PRIMAR Alin Moldoveanu asa de prost cum a mers ani de zile cu fostul idil .Succes in activitate 🤗🤝
  • Laura 18.04.2021 08:34 Am ajuns sa ne miram de normalitate! Pentru ca ce face acum noul primar inseamna normalitatea. Atat de contaminati am fost toti de ce s-a intamplat in ultimii 30 de ani... Felicitari, domnule primar, si sa aveti puterea de a duce in continuare aceasta lupta, care nu e deloc simpla, in folosul campinenilor!
  • Mirica 18.04.2021 12:17 Nimic nou sub soare,este o practica veche de actualitate,ca vorba aia ,cand pisica nu este acasa joaca soarecii pe masa,asa ca nu s-a schimbat NIMIC in Primarie .Este Sambata, nu se lucreaza la Primarie se iau SALARIILE aprobate in buget si mare veselie.Cand noi spunem ca ei nu fac mare lucru se probeaza si cu aceasta lucrare .Daca nu suna D-nl Vasi ?se termina lucrarea asa cu deficiente grave , constructorul salveaza bani ca de obicei.Si pe Str.Republicii s-a intamplat la fel ,ne intrebam apoi de ce nu rezista lucrarea pana la primul inghet.PENIBIL SI JENANT,dupa atata vorbarie GOALA.
  • Vlaicu Adrian 18.04.2021 13:17 Acum 3-4 am sesizat nereguli la adaptări realizate de o firmă celebră.La primărie mi-au răs în nas (ADPP)...După 3 luni erau gropi și grăpături se turnare asfalt pe noroi.Cine a plătit...fraierii de campineni.

Actualitate

6055 vizualizari
08 mai 2021 19:52

Lacul Bisericii din Câmpina a fost populat cu peste jumătate de tonă de pește

De ceva vreme, luciul apei Lacului Bisericii din Câmpina este acoperit într-o proporție importantă de o vegetație inestetică, aflată mai ales în apropierea malurilor și care conferă un aspect dezolant. Acum, Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi împreună cu Primăria Câmpina au decis să populeze lacul cu o cantitate importantă de pește, principalul scop al acestei acțiuni fiind tocmai aducerea unor specii de pești care să contribuie la eradicarea vegetație care dă acum un aspect atât de urât lacului.

3021 vizualizari
07 mai 2021 11:24

47,68% - pierderile de apă în rețeaua HidroPrahova. La Câmpina, asta înseamnă o pierdere de peste 1.700 mc apă pe zi

2 comentarii

Faptul că există pierderi în rețeaua de transport și distribuția a apei, aparținând HidroPrahova, nu reprezintă o noutate. Este o problemă veche, pentru care HidroPrahova dă vina pe vechimea și uzura conductelor. După cum reiese dintr-o informare de presă a operatorului regional de apă și canal, pierderea de apă înregistrată în 2020, la nivelul județului, a fost de 47,68%. Cu alte cuvinte, aproape jumătate din cantitatea de apă furnizată de HidroPrahova se pierde în rețea.

Alte stiri recente

1535 vizualizari
09 mai 2021 11:52

Oferte speciale pentru Litoralul României și Bulgariei, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Vara bate la ușă, astfel că în condițiile speciale ale incertitudinilor determinate de pandemia de coronavirus, mulți turiști își îndreaptă atenția spre Litoralul României și Bulgariei. Venind în întâmpinarea dorinței turiștilor, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat o serie de oferte speciale, cu facilități noi și condiții cât mai bune pentru ca vacanța dumneavoastră să devină o amintire frumoasă.

2104 vizualizari
08 mai 2021 20:05

Imagini de la cititori. Natură invadată de gunoaie în spatele Școlii de Poliție din Câmpina

Inițiativa noastră de a oferi câmpinenilor posibilitatea să arate întregii comunități imagini surprinse în diverse locuri se bucură de tot mai mult succes. Zilnic primim atât pe paginile noastre de Facebook, cât și pe Whatsapp, la numărul 0733.388.425 diferite imagini, dar și sugestii și ne sunt semnalate unele probleme cu care se confruntă cetățenii. Acum, vă prezentăm o serie de imagini surprinse de Andreea Petcu în spatele Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, în prelungirea Străzii Crișuri și a Aleii Popasului.